- شروع کننده موضوع
به نقل از ShiNinG :من فکر می کنم به خاطر مشغول بودن مغز انسان و قدرت تمرکز پایین اونه . ینی مثلا مغز هیچکس از نظر من نمی تونه فقط روی یک چیز تمرکز کنه . فقط و فقط . ینی در آن واحد چیزای متعددی مغز رو درگیر کردن . که خوب کسایی که با مراقبه و روش های متعدد قدرت تمرکز رو بالا می برن گاهن میتونن توانایی های خارق العاده ای داشته باشن .
به نقل از ShiNinG :من فکر می کنم به خاطر مشغول بودن مغز انسان و قدرت تمرکز پایین اونه . ینی مثلا مغز هیچکس از نظر من نمی تونه فقط روی یک چیز تمرکز کنه . فقط و فقط . ینی در آن واحد چیزای متعددی مغز رو درگیر کردن . که خوب کسایی که با مراقبه و روش های متعدد قدرت تمرکز رو بالا می برن گاهن میتونن توانایی های خارق العاده ای داشته باشن .
چه جوری می تونه بر درکمون از زمان تاثیر داشته باشه؟به نقل از August McJoseph :حتي رو دركمون از زمان تاثير داره.
به نظر من یه مشکل دیگه انسان اینه که ram ای که اون داره (حافظه کوتاه مدت) به درستی ram کامپیوتر عمل نمی کنه که بتونه نتیجه همه محاسبات رو به صحت و سلامت نگه داره و در نهایت اجازه جمع بندی نهایی اطلاعات رو بده.
اما انتقال (نه هدايت) در اين كانكشن ها به روش شيمياي و با انتشار انجام ميشه در حالي كه در كامبيوتر ها كل مسير بردازش الكتريكيه و همين باعث شده سرعت بردازش اونا سرسام آور اما مغز جيزي حدود صد متر بر ثانيه باشه، اكه اين مشكل كندي انتقال سينابس هامون حل شه سرعت بردازشمون بيشتر ميشه و حتي رو دركمون از زمان تاثير داره.
تازه انسان الان تونسته فقط از 5% قدرت مغزش استفاده کنه و بقیش آکبنده !! اونم که 5% بود انیشتین بود فک کنم !
پ.ن:برام جالبه که همه موضوعات انجمن مهمه و مهم ها بیشتر از غیر مهم ها هستند!
میخواستم راجب این بگم که دیدم نسترنگار گفته، قسمت محاسباتی مغز ما 5 درصد که باعث خندس در مواردی بیش از 100 درصد فعالیت میکنه، به این صورت که مثلا تو حوادث مثل یه تصادف برای تصمیم گیری و بررسی و نتجه گیری سریع حتی بخشی از بینایی برای محاسبات استفاده میشه علاوه بر قسمت خودش و قدرتش رو به بیش از 100 درصد میرسونه و بخاطر همین میگن اصولا افراد موقع حوادث سهمگین سیاه-سقید میبینند.تازه انسان الان تونسته فقط از 5% قدرت مغزش استفاده کنه و بقیش آکبنده !! اونم که 5% بود انیشتین بود فک کنم !
این قضیه ی نویز گیری خیلی تو مغز وجود داره، توی یه ویدئو از تد راجبش توضیح میداد که مغز ما آموزش میبینه تا نویز هارو به مرور فیلتر کنه، آها پیداش کردم : Daniel Wolpert: The real reason for brainsعلاوه بر این که مغز انسان خودش به صورت ارادی با بعضی از مسائل درگیره، نویز هایی هم که در اطرافش وجود دارند اون رو به طور ناخواسته ، شاید، درگیر می کنن و مغز اینجوری با قدرت پردازش بالاش، اونها رو هم آنالیز می کنه
درک از زمان یه مفهوم مطلق نیست یه مفهوم انتزاعیه و واقعی نیستش، به تعداد و سرعت پردازش بر واحد زمان بستگی داره، بطوری که اگه مشکل این انتقال حل بشه میتونیم درک از زمان رو تقریبی سه میلیون برابر کاهش بدیم، یه تاپیک برای درک از زمان و توضیحات دیگه هم تو خود این انجمن بود اگه بتونی پیداش کنی.چه جوری می تونه بر درکمون از زمان تاثیر داشته باشه؟
انتقال تو محل سیناپسه، با انتشار و آزاد کردن نوروترنسمیتر ها یا همون انتقال دهنده های عصبی؛ اما هدایت تو مسیر خود نورون هست نه در محل سیناپس اون، هدایت الکتریکی یا به نوعی مشابه الکتریکی انجام میشه و از نظر سرعت نمیتونیم اونو کلا کاری کنیم، بیشتر این کند شدن رو محل سیناپس ها با اینکه خیلی کوچولن در این حجم انبوه باعث شدن، که امید هست در سالهای آینده بشه یه کارایی روشون کرد.آهان! حالا میشه توضیح بدی فرق انتقال و هدایت چیه؟