من تقریبا همه کتاباش رو خوندم، بجز نخل و کبوتر توی کوزه که باهاشون نتونستم ارتباط بگیرم.
و خب یه دوره سنی ای داره، مثلا همونجور که گفتن اوایل دوره اول...
چیزی که هست نثر ساده و خودمونی کتاباست، معروفترین و طولانی ترین کتابش هم قصه های مجیده که من واقعا کلی کیف کردم از خوندنش... شاید الانم بخونمش لذت ببرم
و خب منم کرمونیم پس این لهجه و فضا هم واسم آشنا و جذاب بود... یه همزادپنداری قشنگی با شخصیتها داشتم
کلا مشخصهای که من یادم میاد از کتاباش، سادگی و صمیمیته...
شما که غریبه نیستید داستان بخشی از زندگیشه، از اولش تا وقتی مهاجرت کنه از کرمون... من واقعا دوست داشتم این کتاب رو، جدا از اینکه من طرفدار داستان های واقعیام این قشنگترین زندگینامه ای بود که خوندم، یا لااقل با حس اون زمانم اینو میگم... چقدر با این کتاب همذات پنداری میکردم :')
کتاب "نه تر و نه خشک" من وقتی خوندمش خییلی خوشم اومد، بعد به دوستم گفتم بخونش و داستانشو گفتم چجوریه، دوستمم گفت بنظر داستان مزخرفی میاد
و بچگونهست... ولی بعد که خوندش گفت نه مثل اینکه قشنگ بوده... خلاصه زود قضاوت نکنین، قشنگ مینویسه
خمره، حتی یه انیمیشنم ازش ساختن شبکه کرمون همیشه پخشش میکرد : )) داستانش جالبه ولی حس خاصی بهش ندارم که هنوز یادم باشه..
یه چندتا از کتاباشم که داستان کوتاه ان.
در نهایت چیزی که میخوام بگم اینه که اگه دوره اولین هوشنگ مرادی کرمانی را دریابید. با قصه های مجید هم شروع کنین که خیلی قشنگه ^_^
بعد هم که اصفهانیا رفتن فیلمشو ساختن مجیدم اصفهانی کردن، ولی من فیلمشم خیلی دوست دارم اتفاقا، لهجه اصفهانیشم دوست دارم اصلا مجید هرجایی باشه برا من جذابه D:
ولی نمیدونم با اون قسمت که مجید میره اصفهان چیکار کردن مثلا میاد کرمون؟