اسپم انجمنی

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
این مقاله قصد توهین یا کنایه ندارد. صرفا با تعریف اسپم از دیدگاه ویکی پدیا آشنا شوید. تمام مسئولیتش هم متوجه نویسنده‌ش در ویکی پدیا است !

اسپم انجمنی نوعی از اسپم است که در انجمن های گفتگو بسیار مشاهده می‌شود و گاه بعنوان یک معضل و در جایی بعنوان سرگرمی تلقی می‌شود. تعاریف مختلفی توسط اسپمرها صورت گرفته است که چند مورد آنرا ذکر میکنم :

* به رشته پست های ( پی ام های ) نامتحاری اسپم می‌گویند.
* به مجموعه افكار نامتعارف و ناموزوني كه به جاي مغز در معده تشكيل ميشوند و از طريق كيبورد به يك انجمن يا مكان مجازي منتقل ميشوند و در صورت بيان نيز به جاي دهان از جاي ديگري خارج ميشوند اسپم ميگويند
* به رشته پستهای مورد علاقه کاربر ارسال کننده که می‌تواند مربوط به موضوعات تاپیک باشند یا نباشند اسپم می‌گویند.

اسپم به دو صورت اسپم خز و غیر خز از کیبورد کاربران خارج می‌شود.هر کاربری در ماههای اول حضور خود در هر فرومی رو به اسم خز و رو اعصاب می‌آورد که روی مخ ملت راه می‌رود.البته با توجه هوش وی ممکن است این زمان کم یا زیاد شود.البته گاهی بعضی از افراد هیچوقت معالجه پیدا نمی‌کنند که نمونه آنها زیاد می‌باشد.البته زمان ثابت کرده است که راهی برای فرار از اسپم غیر خز وجود ندارد و با غلظت کم و زیاد در همه افراد موجود می‌باشد.

* در روایات آمده است که روزی شیخی دل دردی داشتندی و به خود پیچیدندی

به پیش حکیمی رفت ولی او نتوانست درد وی را درمان کند...لیک لوله پیچان و چنگ زنان در خیابان راه می‌رفتندی که شخصی (حالا چه مرد چه زن) دید زیبا رو. فرد زیبا رو به وی نزدیک شدندی و گفتندی ترا چه دردیست ای شیخ؟ شیخ از حال خود بگفت و فرد زیبا رو به وی اندرز ها داد...بدو گفت که آنچه بر سر دل توست طعام نیست! سخنی ست بیجا و مکان و بیهوده که باید در شود. لیک باید به مکانی بروی که آن را در کنی حال کجا بهتر از یک فروم. به تاپیکی برو و حرف یا اسمایلی ای بیهوده در کن... شیخ به نت متصل شدندی و به تاپیکی رفتندی و سخنی بیهوده با یک اسمایلی در کردندی....دل درد اون رفع گردیدندی و زندگی به کام او شیرین شدندی

به یک رشته متناهی و نا متنهای که در اثر مشکلات روحی و روانی یک فرد ناموزون و یا موزون در اختیار سایرین و از طریق اعصاب و روان و یک سری شکلکهای نامتعارف و یا متعارف و جملات غیرهمگن و یا همگن و یا متون بسیار بلند ویا متون بسیار کوتاه از سلسله جبال ذهنی افراد ترشح می‌کند به شرط اینکه رابطه فیثاغورث در آن در اثر رابطه جاذبه نیوتن تحت تاثیر قرار گرفته باشد و همه اینا رو اگه جمعشون کنیم و دقت بیشتر داشته باشیم راجع به اون خواهیم فهمید که کلا همین متنی که بنده الان برای تعریف اسپم زدم خودش اسپم هست حالا فهمیدن معنی اسپم رو یا نه؟

منبع : اسپم - ویکی پدیا

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388
پاسخ : اسپم انجمنی

جالب بود.
چه آدم باحالی بوده طرف.
ولی من که کار خودم رو می کنم. همینی که هست ... :D

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

نتیجه میگریم => اسپم = محمد حسین !

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

من هنوز نفهمیدم اسپم یعنی چی!میشه واضح تر بگید با ذکر مثال؟!

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

تکرار میکنم !!! اسپم یعنی محمد حسین !!!
ببین اسپم یعنی هرز... یعنی چرت و پرت... یعنی مثلا بحث در مورد حجابه... تو بیای در مورد فوتبال حرف بزنی !!!:D

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از محمدحسین :
تکرار میکنم !!! اسپم یعنی محمد حسین !!!
ببین اسپم یعنی هرز... یعنی چرت و پرت... یعنی مثلا بحث در مورد حجابه... تو بیای در مورد فوتبال حرف بزنی !!!:D
اِ؟اسپم شمایید؟!!!
خب پس اسپمی که ایمیل میشه چیه؟

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از ParNiaN.D :
اِ؟اسپم شمایید؟!!!
خب پس اسپمی که ایمیل میشه چیه؟

اونم منم !!! :D

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از ParNiaN.D :
من هنوز نفهمیدم اسپم یعنی چی!میشه واضح تر بگید با ذکر مثال؟!
اسپم یعنی هرچیز مزخرف بیهوده و ناخواسته. مثلا پیغام تبلیغاتی تو یاهومسنجر یا ایمیل تبلیغاتی یا پست های بی معنی و بی محتوا در فروم

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

عجیبه! کاربرای ویکی حق ندارن یه مقاله رو اسپمی بدن! الانم ویکی-اسپم خیلی با این فرق داره!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

آپ ;;)