- شروع کننده موضوع
baseri
F@|-|!mEh
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
فیلم سینمایی تروریست به کارگردانی حبیب الله بهمنی و تهیهکنندگی منصور سهراب پور و با بازی بازیگرانی چون علی اوسیوند، قربان نجفی تولید شده. که اینجا میتونید در مورد کارگردانش بیشتر بخونید !
و این فیلم تولید شده در سال 13787 هستش ^-^
در آلمان فیلم برداری شده و اکثرن به زبون آلمانیه ( زیر نویس داره ولی ) فقط یه قسمت هاییش فارسیه ...
موضع فیلم هم از این قراره :
که این شخصیتی رو که میبرن پیش گروه پزشکی از تروریست های شهید بهشتی بوده که با کار روی مغزش متوجه این موضوع میشن , و به گفته یکی از خبر های مربوطه , در این فیلم به گونه ای به شخصیت شهید بهشتی پرداخته شده که بیننده تا آواخر فیلم متوجه مربوط بودن داستان به شخصیت شهید بهشتی نمیشه ...
خب به نظر من یه جنبه خوب فیلم بود ( نظر من بود ) همینطور گرایش فیلم به علم ( بررسی مغز انسان و خواندن گذشته شخص ) هم اونو جذاب تر کرده بود ...
البته فکر میکنم این فیلم با اسم لوح فشرده هم پخش شده که این جا در موردش صحبت شده !
و سوالی که واسم پیش اومد این بود که آیا همه موضوع فیلم واقعیت داشت؟!
و اینکه اگر واقعی بود , در مورد بررسی های انجام شده روی مغز انسان , تا به حال به این شدت کسی نتونسته خاطرات مغز رو نشون بده ! یعنی با مرگ این پروفسور این پروژه هم خوابید و تنها کسی بود که میتونست همچین کاری بکنه ؟!
ببخشید که نتونستم تصویری از خود فیلم پیدا کنم , حتی لینک دانلودش هم پیدا نکردم , اگر کسی پیدا کرد لطف کنه بزاره , ممنون
و این فیلم تولید شده در سال 13787 هستش ^-^
در آلمان فیلم برداری شده و اکثرن به زبون آلمانیه ( زیر نویس داره ولی ) فقط یه قسمت هاییش فارسیه ...
موضع فیلم هم از این قراره :
این فیلم داستان گروهی از منافقین در کشور آلمان مشغول فعالیتهای پنهانی و سیاسی هستند. یکی از آنها با یک گروه پزشکی که مشغول انجام تحقیقاتی روی مرکز خاطرات مغز انسان هستند آشنا میشود. او برخی از نفرات گروهک منافقین را که از عراق برای مرگ تدریجی به آلمان فرستاده میشوند، برای انجام آزمایشات روی مغزشان به آنها معرفی میکند. وی در ازای این کار مبلغی از گروه پزشکی دریافت مینماید و...
که این شخصیتی رو که میبرن پیش گروه پزشکی از تروریست های شهید بهشتی بوده که با کار روی مغزش متوجه این موضوع میشن , و به گفته یکی از خبر های مربوطه , در این فیلم به گونه ای به شخصیت شهید بهشتی پرداخته شده که بیننده تا آواخر فیلم متوجه مربوط بودن داستان به شخصیت شهید بهشتی نمیشه ...
خب به نظر من یه جنبه خوب فیلم بود ( نظر من بود ) همینطور گرایش فیلم به علم ( بررسی مغز انسان و خواندن گذشته شخص ) هم اونو جذاب تر کرده بود ...
البته فکر میکنم این فیلم با اسم لوح فشرده هم پخش شده که این جا در موردش صحبت شده !
و سوالی که واسم پیش اومد این بود که آیا همه موضوع فیلم واقعیت داشت؟!
و اینکه اگر واقعی بود , در مورد بررسی های انجام شده روی مغز انسان , تا به حال به این شدت کسی نتونسته خاطرات مغز رو نشون بده ! یعنی با مرگ این پروفسور این پروژه هم خوابید و تنها کسی بود که میتونست همچین کاری بکنه ؟!
ببخشید که نتونستم تصویری از خود فیلم پیدا کنم , حتی لینک دانلودش هم پیدا نکردم , اگر کسی پیدا کرد لطف کنه بزاره , ممنون