کارت های مغناطیسی که از راه دور کار میکنن(مثل کارت مترو) با تکنولوژی NFC کار میکننبه نقل از Moose :اینجا درمورد کارت های مغناطیسی، بخش های مختلفشون، نوع کارکردشون و از این داستان ها صحبت میکنیم!
والا دقیقتر که باید برد NFC بخونید ، نه توضیحش از من بر میاد ، نه تو یه پست میشه توضیح دادبه نقل از Moose :یخورده ریز تر اگر میشه! اجزاشون! و فکر نکنم ها! اون موقه گرونتر ازینا میشدن! من فکر میکنم مثل همون کارتای بانکین فقط اون دستکاهی که میخونش فرق داره! چون اطلاعات زیادی توشون نیست میشه خوندشون! چون کارتتون اگه تاحالا شکسته باشه توش تراشه ای پیدا نمیکنید!
RFID chip next to a grain of rice. This chip contains a radio-frequency electromagnetic field coil that modulates an external magnetic field to transfer a coded identification number when queried by a reader device. This small type is incorporated in consumer products, and implanted in pets, for identification purposes.
به نقل از فاطمه م. :من متوجه منظور آخرین عکس نشدم
به نقل از سیم پیچ مسی :بعد اینا منبع تغذیه ندارن!؟
کارتای بانکی چی؟!
به نقل از سَجاد :در مورد امنیت اطلاعات هم توضیح میدید!؟
مثلا یه شرکت واسه کارمنداش ازین کارتا میده برا رفتن به پارکینگ... خب این توش یه چیزی هست... امنیتش چقدره که مثلا ینفر اطلاعاتو ازین کپی نکنه بعد بره تو پارکینگ...به نقل از Mohammad Shirazi :منظورت رو نفهیدم
ولی اگه در مورد کارت های بانکیه هیچ امنیتی نداره یعنی اگه بشه کارت خامش رو ساحت کپی کردنش بینهایت ساده است
کارت های RFID دقیقا" مثل یک بلوک حافظه است که دیتا ها به روش ها و الگوریتم های مخصوص به خودشون اینکریپت میشن