به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• نداره

رای‌ها: 76 43.4%
  • داره

رای‌ها: 99 56.6%

• رای‌دهندگان
    175

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

به نقل از مهسا ك. :
من واقعا قبول دارم ک بعضی کارارو فقط مردا و بعضی کارارو فقط زنا میتونن(میتونن نه باید) انجام بدن
فیلم کوزی گونی ، شخصیت علی ،وقتی داش تو بازار ..... میفروخت ، چه قد کریه و زش بود ...نه؟
یا مثلا فرض کنین ی زن بخواد بره تو پالایشگاه های نفت جنوب بین کلی مرد کار کنه... نمی شه که..!

ببینید اگه مرد ها تعداد اکثریت در یک شرکت رو دارن به این معنی نیست که تو اون محیط نباید زن ها کار کنن.

برعکس زن هایی که تخصص دارن باید وارد بشن! تا بتونن تخصص در اون زمینه رو برای جنس مونث افزایش بدن. و بعد ببینید محیط کار امنیت کار داره. یعنی اینکه کارمند هاش شما چه جنسیتی دارن هیچ ربطی به شما نداره. اونا کاره خودشون رو انجام میدن شما کاره خودتون. اگه می تونید کارو انجام بدید و جابه جایی مشکلی نیست و حقوق مناسبه دلیلی نداره نه بگید.

مرد ها لولو نیستن که شما هم جذاب ترین زن دنیا نیستید. یه ادم معمولی هستید. و در محل کار بی اهمیت ترین نکته جنسیت شماست شما باید جدا از جنسییتتون وارد محل کارتون بشید.شما یک نیروی کار هستید تو محل کار نه دختره فلان پدر یا همسره فلان شوهر. شما فقط و فقط یک نیروی کار و احیانن متخصص در حوزه ی کاریتون هستید.

hich

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
اراک
رشته دانشگاه
الهیات

اینکه گفتم کار زنونه مردونه داره نه به این معناست که زنها توانایی کار مردها را ندارند یا عکسش. منظور اینه که بهتره زنونه مردونه داشته باشه هم برای مرد بهتره هم برای زن هم برای جامعه.

مثال زیاده برای این موضوع ولی جامعه الان نمیپذیره. بنده هم کسی نیستم که خودمو با جامعه هماهنگ کنم در هر موضوعی. مثلا قاضی شدن یک زن. منشی شدن زنها با اون وضع. خانم ها را به کار میگیرند با حداقل حقوق و بدون بیمه. این مصداق ظلمه دیگه. خانم ها هم به دلایل مختلف میپذیرند حالا فشار اقتصادی هست و... برخی هم میخوان بگن کار زنونه مردونه نداره زیر بار ظلم میرن. در مورد مردها هم همینطوره. مثلا معلم مدارس دخترانه یک مرد باشد. شدنش میشه ولی آیا بهتر نیست که این موارد نباشه؟

اونوقت میگن امام زمان که ظهور میکنه بعضی فکر میکنند ایشون دین جدیدی آورده. نه بابا دین جدید نیست ما زنگار گرفتیم

این روایت رو دقت کنید:
پیغمبر اعظم علیه و آله افضل صلوات الله یک سوال طرح کردند در یک جمعی: بهترین زن کیست؟ هر کسی یک جوابی دارد. سوال به گوش حضرت صدیقه سلام الله علیها رسید ایشون چنین پاسخی دادند: زنی که مردی او را ندیده باشد و او هم مردی را ندیده باشد.

حالا هزار تا آنلایک هم بزنید اهمیتی نداره. جامعه میپذیره اینچنین یا نه اهمیتی نداره. این نظری بود که خانم دادند و وقتی به گوش پیغمبر رسید نظر خانم، فرمودند: فداها ابوها. پدرش فدایش بشود

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از طهورا :
اینکه گفتم کار زنونه مردونه داره نه به این معناست که زنها توانایی کار مردها را ندارند یا عکسش. منظور اینه که بهتره زنونه مردونه داشته باشه هم برای مرد بهتره هم برای زن هم برای جامعه.

مثال زیاده برای این موضوع ولی جامعه الان نمیپذیره. بنده هم کسی نیستم که خودمو با جامعه هماهنگ کنم در هر موضوعی. مثلا قاضی شدن یک زن. منشی شدن زنها با اون وضع. خانم ها را به کار میگیرند با حداقل حقوق و بدون بیمه. این مصداق ظلمه دیگه. خانم ها هم به دلایل مختلف میپذیرند حالا فشار اقتصادی هست و... برخی هم میخوان بگن کار زنونه مردونه نداره زیر بار ظلم میرن. در مورد مردها هم همینطوره. مثلا معلم مدارس دخترانه یک مرد باشد. شدنش میشه ولی آیا بهتر نیست که این موارد نباشه؟

اونوقت میگن امام زمان که ظهور میکنه بعضی فکر میکنند ایشون دین جدیدی آورده. نه بابا دین جدید نیست ما زنگار گرفتیم

این روایت رو دقت کنید:
پیغمبر اعظم علیه و آله افضل صلوات الله یک سوال طرح کردند در یک جمعی: بهترین زن کیست؟ هر کسی یک جوابی دارد. سوال به گوش حضرت صدیقه سلام الله علیها رسید ایشون چنین پاسخی دادند: زنی که مردی او را ندیده باشد و او هم مردی را ندیده باشد.

حالا هزار تا آنلایک هم بزنید اهمیتی نداره. جامعه میپذیره اینچنین یا نه اهمیتی نداره. این نظری بود که خانم دادند و وقتی به گوش پیغمبر رسید نظر خانم، فرمودند: فداها ابوها. پدرش فدایش بشود

مگه زن ماشینه که بگی کفش افتاب ندیده ؟‌ :)) ( این یعنی ماشین چپ نکرده! )

اخه دوسته خوب شما داری زور میگی.

بعضی وقت ها معلم مرد بهتر از معلم زن هست. پس چرا که نه ؟ معلم که نمی خواد دختر هارو سره کلاس کاری کنه! اومده درس بده بره. ( والله بیچاره معلم ها اسمشون بد در رفته شما گویا قضیه ناظم هارو نشیدید :-| معلمه بیچاره برای گرفتن یه ذره حقوق میاد درس میده. تمام تلاششم می کنه بهترینی باشه که ممکنه

حرف های اولیتون درسته و اون برمیگرده به بی قانونی کار زنان هست. و باید قانون مند بشه نه اینکه بگیم زنا کار نکنن!

اون حرف اخر اگه واقعن معنیش همینی باشه که گفته واقعن باید شکر کرد که فعلن امام زمانی نیومده و وجود خارجی نداره.

hich

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
اراک
رشته دانشگاه
الهیات

نظر حضرت صدیقه این بود بنده نقل قول کردم. در نهایت فعالیت اجتماعی و سیاسی که داشتند هم جریان خلافت بعد از پیغمبر بود که رفتند به مسجد برای روشن گری اونجا دستور دادند پرده ای نصب بشه و از پشت پرده سخنرانی کردند

من با کار خانم ها مشکلی ندارم والا. ولی حرفم اینه که بهتره کار خانم ها در محیطی باشه که مرد نباشه. مثلا همون تدریس در مدارس دخترانه و خیلی کارهای دیگه. لزومی نداره با مرد ها ارتباط داشته باشه.
شخصا دیدم خانمی در یک کلانتری کار میکرد و جزو کادر اداری ناجا بود ولی خود کادریهای مرد کارهایی که مربوط به اون خانوم نبود رو بهش دستور میدادند خب ایشون هم فرمان مافوق بود و انجام میداد. در ادارات هم همینطوره. این ظلمه

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از طهورا :
نظر حضرت صدیقه این بود بنده نقل قول کردم. در نهایت فعالیت اجتماعی و سیاسی که داشتند هم جریان خلافت بعد از پیغمبر بود که رفتند به مسجد برای روشن گری اونجا دستور دادند پرده ای نصب بشه و از پشت پرده سخنرانی کردند

من با کار خانم ها مشکلی ندارم والا. ولی حرفم اینه که بهتره کار خانم ها در محیطی باشه که مرد نباشه. مثلا همون تدریس در مدارس دخترانه و خیلی کارهای دیگه. لزومی نداره با مرد ها ارتباط داشته باشه.
شخصا دیدم خانمی در یک کلانتری کار میکرد و جزو کادر اداری ناجا بود ولی خود کادریهای مرد کارهایی که مربوط به اون خانوم نبود رو بهش دستور میدادند خب ایشون هم فرمان مافوق بود و انجام میداد. در ادارات هم همینطوره. این ظلمه

ببینید این مدل بی قانونی ها اسمش بی قانونی هست. معنیش این نیست که باید محیط کار رو جدا کرد!

Hitler

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از طهورا :

جالبه بدونید تفکر ظلم و این مسائل کاری ذهنیت خود شخص و جامعه هستش

مثه یه مسال ساده که اگه به مردای ایرانی طراحی لباس زنانه یا آشپزی رو پیشنهاد بدی براشون بی عدالتی محسوب میشه در حالیکه در جوامع امروزی این کاملا نرماله

ولی در هر حال من وقتی با کتر زنونه مردانه موافقم که دوره های احساسی زنان در نظر گرفته بشه

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

به نظرِ من داره، چون تواناییِ جسمانیِ زن با مرد تفاوت داره...کاری که یه مرد انجام می‌ده و مشکلی پیش نمی‌یاد براش، ممکنه یه زن انجام بده و دچارِ استهلاک و هزاران مشکلِ روحی و روانیِ دیگه بشه.

پ.ن: بیش‌تر به نظرم برایِ کارهایِ یدی این مطرحه.

• لایک
امتیازات: hich

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از Mysterious Quéèn :
به نظرِ من داره، چون تواناییِ جسمانیِ زن با مرد تفاوت داره...کاری که یه مرد انجام می‌ده و مشکلی پیش نمی‌یاد براش، ممکنه یه زن انجام بده و دچارِ استهلاک و هزاران مشکلِ روحی و روانیِ دیگه بشه.

پ.ن: بیش‌تر به نظرم برایِ کارهایِ یدی این مطرحه.

ببینید اون چیزی که به بدن یک زن اسیب میزنه به بدن یک مرد هم اسیب می زنه! استخوان بندی بدن هر دو یکسانه. صرفن حجم استخوان هست که تفاوت داره. و این ربطی به زن و مرد بودن نداره. من خودم نمی تونم کار سنگین فیزیکه انجام بدم. اون کار برای من ساخته نشده (‌یا من برای اون کار ساخته نشدم. )‌و این جدا از جنسیت هست.

کار رو هر کس باید بسته به توانایی هاش انجام بده و این توانایی ها فرا تر از جنسیت هستن. ممکنه یک زن از من در کاره فیزیکی موفق تر باشه. ( پس دلیلی نداره که اون کار اسمش مردونه باشه! )

و کار هایی مثل بلند کردن وسایل سنگین برای مرد هم مشکل دارن. ببینید مرد ها هم خسته میشن! استخوان هاشون میشکنه. دردشون می گیره. در مقابل تیزی پوستشون خراش برمیداره!

خون تو بدنشون هست! باورتون میشه ؟‌ /m\ ما مرد ها هم خون داریم! اگه جاییمون ببره ما هم خون ریزی می کنیم! درست مثل شما :-" باورت میشه‌؟‌

ما هم از دو طبقه بخوریم زمین کمرمون خورد میشه! :-ss

پس چرا یک مرد باید کارگر ساختمون باشه وقتی ممکنه بدنش صدمه ببینه ؟‌

خب دلایل عاقلانه تر بیارین.
قدرت بدنی فرد به فرد فرق می کنه. بله میانگین قدرت بدنی جنس مونث از مذکر کمتره. ولی این فرد به فرد فرق می کنه و شما کار رو بسته به تونایی هاتون انتخاب می کنید. کسی نمیگه شما که مهندس برق هستید برید به جای یک معمار کار کنید!

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

به نقل از مازیمون :
ببینید اون چیزی که به بدن یک زن اسیب میزنه به بدن یک مرد هم اسیب می زنه! استخوان بندی بدن هر دو یکسانه. صرفن حجم استخوان هست که تفاوت داره. و این ربطی به زن و مرد بودن نداره. من خودم نمی تونم کار سنگین فیزیکه انجام بدم. اون کار برای من ساخته نشده (‌یا من برای اون کار ساخته نشدم. )‌و این جدا از جنسیت هست.

کار رو هر کس باید بسته به توانایی هاش انجام بده و این توانایی ها فرا تر از جنسیت هستن. ممکنه یک زن از من در کاره فیزیکی موفق تر باشه. ( پس دلیلی نداره که اون کار اسمش مردونه باشه! )

و کار هایی مثل بلند کردن وسایل سنگین برای مرد هم مشکل دارن. ببینید مرد ها هم خسته میشن! استخوان هاشون میشکنه. دردشون می گیره. در مقابل تیزی پوستشون خراش برمیداره!

خون تو بدنشون هست! باورتون میشه ؟‌ /m\ ما مرد ها هم خون داریم! اگه جاییمون ببره ما هم خون ریزی می کنیم! درست مثل شما :-" باورت میشه‌؟‌

ما هم از دو طبقه بخوریم زمین کمرمون خورد میشه! :-ss

پس چرا یک مرد باید کارگر ساختمون باشه وقتی ممکنه بدنش صدمه ببینه ؟‌

خب دلایل عاقلانه تر بیارین.
قدرت بدنی فرد به فرد فرق می کنه. بله میانگین قدرت بدنی جنس مونث از مذکر کمتره. ولی این فرد به فرد فرق می کنه و شما کار رو بسته به تونایی هاتون انتخاب می کنید. کسی نمیگه شما که مهندس برق هستید برید به جای یک معمار کار کنید!

به نظرِ من زن و مرد تفاوت دارن، اما این به معنایِ برتریِ یکی بر دیگری نیست.
من یه دختر هستم و قطعن با یه پسر از خیلی از جهات تفاوت دارم و نباید هم با هم مقایسه بشیم، زن نیاز به زنانگی داره، نیاز داره عواطفش جدی گرفته بشه، اگه الان می بینین که خیلی از خانوم‌ها عواطفشون رو نادیده می گیرن و به خیلی از کارها دست می زنن که براش ساخته نشدن، و جسمشون، روحشون و روانشون با اون کار آزرده می شه به این دلیله که قرن هاست که زنانگی زن و ارزش هاش فراموش شده و نادیده گرفته شده و باش با معیارهایِ مادی برخورد شده. صرفن یک نیرویِ کار مثل مرد...من از این جهت صحبت می کنم.

خوزه کالیگال، رئیس انجمن بین المللی مدارس عالی تربیت بدنی می گوید:
من با مسابقات و رقابت های علنی و آشکار بین زن و مرد مخالفم؛ منظور من رقابت های سطح بالای ورزشی است، نه اعمال ورزش به عنوان تفریح، گذران اوقات یا آموزش، بلکه مسابقاتی که با زمان سنج و سانتی متر اندازه گیری می شود، یا ورزش هایی که بر حسب کارآیی ها و توانایی های مبتنی بر قدرت، سرعت و استقامت ارزیابی می گردد ...

و این به دلیلِ همین تفاوت‌هایی ست که بین فیزیک زن و مرد وجود داره، البته استثناهایی هم وجود دارن...قطعن یک مرد از نظرِ جسمی قوی تر از یک زنه و این از نظرِ علمی ثابت شده و می تونین جست و جو کنین.
قطعن یک زن خیلی بیش تر از یک مرد در مقابلِ کارهای سنگین کم می یاره و آسیب می بینه و البته در زمانِ کوتاه تر.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نظرِ من زن و مرد تفاوت دارن، اما این به معنایِ برتریِ یکی بر دیگری نیست.
من یه دختر هستم و قطعن با یه پسر از خیلی از جهات تفاوت دارم و نباید هم با هم مقایسه بشیم، زن نیاز به زنانگی داره، نیاز داره عواطفش جدی گرفته بشه، اگه الان می بینین که خیلی از خانوم‌ها عواطفشون رو نادیده می گیرن و به خیلی از کارها دست می زنن که براش ساخته نشدن، و جسمشون، روحشون و روانشون با اون کار آزرده می شه به این دلیله که قرن هاست که زنانگی زن و ارزش هاش فراموش شده و نادیده گرفته شده و باش با معیارهایِ مادی برخورد شده. صرفن یک نیرویِ کار مثل مرد...من از این جهت صحبت می کنم.

و این به دلیلِ همین تفاوت‌هایی ست که بین فیزیک زن و مرد وجود داره، البته استثناهایی هم وجود دارن...قطعن یک مرد از نظرِ جسمی قوی تر از یک زنه و این از نظرِ علمی ثابت شده و می تونین جست و جو کنین.
قطعن یک زن خیلی بیش تر از یک مرد در مقابلِ کارهای سنگین کم می یاره و آسیب می بینه و البته در زمانِ کوتاه تر.

ببینید مرد نیروی کار نیست :D

مرد کار می کنه چون برای زنده موندن بهش نیاز داره! یک زن هم باید کار کنه! تا بتونه مستقلانه تصمیم بگیره. وگرنه یک نفر تا وقتی که از نظر مادی به یکی وابستس پس باید خود به خود از اون فرد اطاعت کنه.

پس اگه یک زن نخواد کار کنه (‌باید از کسی که هزینش رو میده فرمان برداری کنه! )

همونطور که یه کارگر از رییسش باید فرمان برداری کنه ( البته در زمینه کاریش )

یک فرد خودش باید محیط کاریش رو انتخاب کنه. بسته به توانایی هاش. من نمی دونم این حرفه شما چه ربطی به حرفه من داره که حرفه منو نقل قول کردید.

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

ببینید مرد نیروی کار نیست

مرد کار می کنه چون برای زنده موندن بهش نیاز داره! یک زن هم باید کار کنه! تا بتونه مستقلانه تصمیم بگیره. وگرنه یک نفر تا وقتی که از نظر مادی به یکی وابستس پس باید خود به خود از اون فرد اطاعت کنه.

پس اگه یک زن نخواد کار کنه (‌باید از کسی که هزینش رو میده فرمان برداری کنه! )

همونطور که یه کارگر از رییسش باید فرمان برداری کنه ( البته در زمینه کاریش )

همه‌یِ باید کار کنیم برایِ زنده موندن و خیلی چیزهایِ دیگر..حرفِ من در موردِ نوعِ کار هست.
این نیرویِ کار هم از حرفایِ خودتون در موردِ زن تویِ یک تاپیکِ دیگه گرفتم.. :-"

یک فرد خودش باید محیط کاریش رو انتخاب کنه. بسته به توانایی هاش.
کاملن موافقم + در نظر گرفتن نقش‌هایِ دیگرش...چون بالاخره چه زن و چه مرد ممکنه نقش هایِ دیگری از جمله پدر و مادر بودن و خیلی نقش هایِ دیگری رو داشته باشن.

من نمی دونم این حرفه شما چه ربطی به حرفه من داره که حرفه منو نقل قول کردید.
ربط داشت به ویژه از پاراگرافِ دوم به بعد..
چون شما اصلن تفاوت‌هایِ روحی و روانی زن و مرد رو در نظر نگرفتین و صرفن از بُعدِ فیزیکی با قضیه برخورد کردین.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

همه‌یِ باید کار کنیم برایِ زنده موندن و خیلی چیزهایِ دیگر..حرفِ من در موردِ نوعِ کار هست.
این نیرویِ کار هم از حرفایِ خودتون در موردِ زن تویِ یک تاپیکِ دیگه گرفتم.. :-"
کاملن موافقم + در نظر گرفتن نقش‌هایِ دیگرش...چون بالاخره چه زن و چه مرد ممکنه نقش هایِ دیگری از جمله پدر و مادر بودن و خیلی نقش هایِ دیگری رو داشته باشن.
ربط داشت به ویژه از پاراگرافِ دوم به بعد..
چون شما اصلن تفاوت‌هایِ روحی و روانی زن و مرد رو در نظر نگرفتین و صرفن از بُعدِ فیزیکی با قضیه برخورد کردین.

ببینید.

من نمی فهمم. حرفتون رو.

من کاری به روحیه و روان زن ندارم.

شما می تونید تو یک شرکت به شغل برنامه نویسی مشغول شید یا نه ؟‌

یا تخصص دارید و می تونید . یا نمی تونید! دیگه حرفتون چیه ؟ حالا حقوقش رو بررسی می کنید و اعتبار شرکت رو خوب بود و اونها قبولتون کردند استخدام میشید. نبود نیمشید. کسی شما رو مجبور نکرده که برید کاره خاصی رو انجام بدید.

و ما نمی تونیم کار هارو زنونه مردونه کنیم. چون هر فرد خودش باید برا خودش تصمیم بگیره.

من بازم نمی فهمم ربط حرفتون به پاراگراف دوم من چی بود.

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

من کاری به روحیه و روان زن ندارم.
دقیقن مُشکل همین جاست...

و ما نمی تونیم کار هارو زنونه مردونه کنیم. چون هر فرد خودش باید برا خودش تصمیم بگیره.
بعله هر فرد باید خودِش تصمیم بگیره، من این قسمت رو که افراد مجبور می‌شن کارهایی رو انجام بِدن که مناسبِ شرایطِ فیزیکی و روحیشون نیست رو کُلن می ذارم کنار..
اما شما در نظر بگیرین که مثلن یه خانوم یه مادرِ یا قراره که مادر باشه، یه همسره و یه انسانه و البته یه عضوی از جامعه که باید برایِ پویایی جامعه و اقتصادش و پیش‌رفتِ خودش تلاش کنه..این همه نقش کنارِ هم با مسئولیت‌هاش و در نظرگرفتن وضعیتِ فیزیکیش و بالارفتن سنش و...اون وقت این خانوم یه کاری رو هم انجام بده که تمامِ وقتِش صرفِ اون بشه دیگه نمی‌تونه اون جوری که دلِش می خواد زندگی کنه..

باز هم تاکید می کنم این قسمتِ مجبور بودن رو می‌ذارم کنار+ من با در نظر گرفتن این جوانب گفتم در غیرِ این صورت بله کاملن حق باشماست.
اگه فرد خودش باشه می تونه برایِ خودش تصمیم بگیره اما فردی که یه خانواده تشکیل داده دیگه خودش نیست...یعنی "فقط" خودش نیست.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

دقیقن مُشکل همین جاست...
بعله هر فرد باید خودِش تصمیم بگیره، من این قسمت رو که افراد مجبور می‌شن کارهایی رو انجام بِدن که مناسبِ شرایطِ فیزیکی و روحیشون نیست رو کُلن می ذارم کنار..
اما شما در نظر بگیرین که مثلن یه خانوم یه مادرِ یا قراره که مادر باشه، یه همسره و یه انسانه و البته یه عضوی از جامعه که باید برایِ پویایی جامعه و اقتصادش و پیش‌رفتِ خودش تلاش کنه..این همه نقش کنارِ هم با مسئولیت‌هاش و در نظرگرفتن وضعیتِ فیزیکیش و بالارفتن سنش و...اون وقت این خانوم یه کاری رو هم انجام بده که تمامِ وقتِش صرفِ اون بشه دیگه نمی‌تونه اون جوری که دلِش می خواد زندگی کنه..

باز هم تاکید می کنم این قسمتِ مجبور بودن رو می‌ذارم کنار+ من با در نظر گرفتن این جوانب گفتم در غیرِ این صورت بله کاملن حق باشماست.
اگه فرد خودش باشه می تونه برایِ خودش تصمیم بگیره اما فردی که یه خانواده تشکیل داده دیگه خودش نیست...یعنی "فقط" خودش نیست.

ببینید شما کار می کنید تا اونجوری که می خواید زندگی کنید. نه اینکه کار کردن جلو اونطور که دلش می خواد زندگی کردن رو بگیره!

ببینید، من نمی دونم مرد با زن هیچ فرقی نداره! یه مردم بدش نمیاد پاشو بندازه رو پاش و پول واریز بشه به جیبش!‌همونطور که یه زنم بدش نمیاد!

من نمی فهمم این حرفتون رو رو چه اساسی می زنید. یعنی به چی می خواید برسید.

بچه که تا وقتی شما محل کار هستید کودکستان یا مدرسه یا بالاخره یه جایی هست. بعدش هم که اومدید کار خونه که دیگه ندارید ( امروزه تقریبن کار خونه دیگه وجود نداره! ) پس دیگه مشکل کجاست ؟‌

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

من نمی‌دونم باید چی رو توضیح بدم دقیقن؟! :-??
من فقط و فقط دارم در موردِ نوعِ کار حرف می‌زنم..

پدرِ من یه پزشکه..من از زندگیم راضیم و هرچی می خواستم تا الان داشتم ولی پدرِ من خیلی وقتا کنارِ من نبوده و کنارِ خانواده و گاهی می شده که هفته‌ها نمی‌دیدمش که این مربوط می شه به 5 و 6 سالگیِ من..و مادرِ من مشغولِ تحصیلات و کار اما بعد از ازدواجِش با وجود این که پدرم خیلی اصرار داشته که ادامه بده تحصیلات و کارش رو می‌ذاره کنار تا به ما برسه و من هم مدیونشم و هم منتقدم بش...و حالا که من 18 و برادرام 16 و 14 ساله اند، دوباره مشغول شده..
هدفم از گفتن این حرفا این بود که یه زن ممکنه به خاطرِ بچه‌هاش از خیلی از الویت هایِ زندگیش بگذره و این وحشتناکه و شاید غیرقابلِ درک برایِ شما و من، چون ما این مسائلِ روحی و عاطفی رو درک نمی‌کنیم..
ما خیلی راحت می‌گیم که آره بذاره مهدِ کودک یا هرجایی..اما برایِ یه مادر این هرجا مهمه، این که بچش کمبودِ عاطفه و محبت نداشته باشه مهمه...
زن باید کار کنه، باید پیش رفت کنه اما این کار نباید به گونه‌ای باشه که باعث بشه به یه سری الویت‌هایِ دیگه تویِ زندگیش نرسه و هم از پیش‌رفتش باز بمونه..
ببینید شما کار می کنید تا اونجوری که می خواید زندگی کنید. نه اینکه کار کردن جلو اونطور که دلش می خواد زندگی کردن رو بگیره!
این هم دقیقن دُرسته، اما شما دارین از یک موضعِ مردونه حرف می‌زنین و این هم از تفاوت‌هایِ مرد و زنِ، تفاوتِ نگاه به زندگی..
به عنوان مثال پدرِ من برایِ رفاهِ ما خیلی تلاش کرده و تویِ این تلاش هم بسیار موفق بوده و هم پدرم و هم مادرم برایِ عشقشون به خانواده و بچه‌هاشون فعالیت‌هاشون رو انجام می‌دن اما هر کدوم با یک دید..البته نه این که پدرم از نظرِ عاطفی چیزی کم گذاشته باشه اما قطعن توجش به این مسائل کم تر از مادرم بوده.
کم نیستن خانوم هایی که با مدارکِ عالیِ دانشگاهی برایِ تربیت بچه‌هاشون تویِ خونه نشستن..
و ما نمی‌تونیم به این راحتی در موردشون نظر بدیم، چون جایِ اون افراد نیستیم.

حالا من می‌گم اگه یه زن یه کاری انتخاب کنه که به هیچ کدوم از الویت هایِ زندگیش خدشه وارد نشه می تونه اون جوری که دلش می خواد زندگی کنه...هم مادر باشه، هم همسر باشه، هم یه انسان که برایِ تعالیِ خودش تلاش می کنه و هم به عنوان عضوی از جامعه به اقتصادش کمک کنه...

عطا فرهنگ

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی ، شهید بهشتی ، شهید دستغیب
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک بوتیم!

سلام دوستان؛
در علوم اجتماعی ما استثنائات رو تا جایی که میشه بررسی نمی کنیم . همونطوری که هیچ موقع حکم کلی صادر نمی کنیم. بعضی ها که الان تلویحا پرچم فمینیسم رو بالا گرفتید ، حتی اگر معتقد باشید که چه از نظر فیزیکی و چه از نظر جسمانی زن و مرد فرقی ندارن و اگر هم داشته باشن قابل اغماضه یا اینکه زن هست که از مرد توانایی جسمیش بیشتره ، اینها همه درست. ولی واقعا از نظر بدنی (منظورم ارگانیک ) زن و مرد فرق ندران ؟ حالا بچه ای که تازه به دنیا اومده نیاز جسمیش به پدر بیشتره یا مادر ؟ این نیاز جسمی قطعا روابط روحی رو هم تحت تاثیر قرار میده . یعنی مادر راحت تر میتونه با یک بچه خیلی کوچیک ارتباط برقرار کنه . بله استثنا هم وجود داره در مورد استثنائات نتیجه گیری متفاوته . زن اگه قرار باشه که نقش مادر رو بر عهده بگیره ، قطعا مسئولیت هاش بیشتر میشه . اگر قرار باشه یه کار خیلی سخت رو انتخاب کنه فرصت کمتری میتونه با کودک داشته باشه . هر چقدر هم که موسسات دیگه تو سوشیالیزیشن و رشد جسمی به خانواده کمک کنن تا زمانی که کودک نیازهای اقتصادیش توسط خانواده رفع میشه به خانواده نیازمنده . اقتصاد هم که همه چیز رو تحت تاثیر قرار میده . هر موقع جامعه تونست تمام نیاز کودک و نسل جدید را بدون استفاده از نظام خانواده تامین کنه و به عبارتی نقش مادر رو برداره اون موقع میشه در این مورد بحث کزد که آیا همه شغل ها رو زن ها میتونن انجام بدن یا نه ؛تازه اون موقع یه بحثی پیش میاد به عنوان راندمان کاری . شما هیچ موقع یه فرد 80 ساله رو نمی ذاری کارگر ساختمون و قس علی هذا...
پس اول بحث رواز استثنائات خارج کنید.

shaylin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
khorasan

به نقل از عطا فرهنگ :
سلام دوستان؛
در علوم اجتماعی ما استثنائات رو تا جایی که میشه بررسی نمی کنیم . همونطوری که هیچ موقع حکم کلی صادر نمی کنیم. بعضی ها که الان تلویحا پرچم فمینیسم رو بالا گرفتید ، حتی اگر معتقد باشید که چه از نظر فیزیکی و چه از نظر جسمانی زن و مرد فرقی ندارن و اگر هم داشته باشن قابل اغماضه یا اینکه زن هست که از مرد توانایی جسمیش بیشتره ، اینها همه درست. ولی واقعا از نظر بدنی (منظورم ارگانیک ) زن و مرد فرق ندران ؟ حالا بچه ای که تازه به دنیا اومده نیاز جسمیش به پدر بیشتره یا مادر ؟ این نیاز جسمی قطعا روابط روحی رو هم تحت تاثیر قرار میده . یعنی مادر راحت تر میتونه با یک بچه خیلی کوچیک ارتباط برقرار کنه . بله استثنا هم وجود داره در مورد استثنائات نتیجه گیری متفاوته . زن اگه قرار باشه که نقش مادر رو بر عهده بگیره ، قطعا مسئولیت هاش بیشتر میشه . اگر قرار باشه یه کار خیلی سخت رو انتخاب کنه فرصت کمتری میتونه با کودک داشته باشه . هر چقدر هم که موسسات دیگه تو سوشیالیزیشن و رشد جسمی به خانواده کمک کنن تا زمانی که کودک نیازهای اقتصادیش توسط خانواده رفع میشه به خانواده نیازمنده . اقتصاد هم که همه چیز رو تحت تاثیر قرار میده . هر موقع جامعه تونست تمام نیاز کودک و نسل جدید را بدون استفاده از نظام خانواده تامین کنه و به عبارتی نقش مادر رو برداره اون موقع میشه در این مورد بحث کزد که آیا همه شغل ها رو زن ها میتونن انجام بدن یا نه ؛تازه اون موقع یه بحثی پیش میاد به عنوان راندمان کاری . شما هیچ موقع یه فرد 80 ساله رو نمی ذاری کارگر ساختمون و قس علی هذا...
پس اول بحث رواز استثنائات خارج کنید.
کسی پرچم فمینسمو بالا نگرفته

اینا شرایط امروز جامعه س

ی سری از حرفاتون درس منم قبول دارم

ولی باید حتمن اینو درک کرده باشین

امروزه ارزش مادر بودن اومده پایین

ینی خیلی دخترا ترجیح میدن ب شرایط خوبی تو اجتماع تحصیل و ار نظر اقتصادی برسن تا اینک مادر باشن

البته میگم من نمیدونم ک درسته یا نه

عطا فرهنگ

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی ، شهید بهشتی ، شهید دستغیب
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک بوتیم!

خوب اینم شد استثناء !
بعضی ها براشون مادر شدن ارزش نیست یا از اهمیت کمتری برخورداره ، ربطی به گروه ملت نداره . یک گروه ناهنجاره! و عدم تعادل ایجاد میکنه.
همونطور که قبل گفتم تا زمانی که جامعه به نقش مادری نیاز داره نمیشه زنان جامعه صرفا به کار بیرون بپردازند و اگه کارشون خیلی سخت باشه که مانع انجام نقش مادری بشه ، برای جامعه و نظام اجتماعی نقش مادری اولویت داره.
در ضمن بحث راندمان کاری هم مطرحه که نشد خیلی در موردش صحبت کنم . نظام اقتصادی توی کارهای مختلف به کسایی نیاز داره که اون فعالیت رو بهتر انجام بدن . بعضی کارها رو زن ها بهتر انجام میدن بعضی کارها رو مردها. اگه یک زن یک کار رو از مرد ها بهتر انجام میده دوباره استثناء است !
پس بهتره بگیم شغل مردونه و زنونه نداره ؛ « زنونه تر و مردونه تر داره ».

بالا