ایلتس و تافل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیلتس یا تافل؟ کدام بهتر است؟

• تافل

رای‌ها: 6 33.3%
  • آیلتس

رای‌ها: 9 50.0%
  • فرقی ندارند

رای‌ها: 3 16.7%

• رای‌دهندگان
    18

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
این تاپیک برای بحث در مورد دو آزمون بین‌المللی و معتبر آیلتس و تافل است. اینکه کدام بهتر است و به کدام دلیل و برای پذیرش و اپلای گرفتن کدوم لازمه و چجوری باید بخونیم چه کتابی بخونیم کدوم آموزشگاه بریم و چیکار بکنیم.

پاسخ : ایلتس و تافل

خب مسلما ایلتس اخه خب هم از نظر هزینه به صرفس هم مث تافل همه جا قبولش دارن .هم به نسبت ازمونش ساده تره خب چه کاری هست

چقدر طول میکشه هرکودومو بگیریم؟!

بعد از مدت ها دوری به سایت سر زدم!!!و این تاپیکی بود که گمان کردم میتونم کمکی داشته باشم!این که برای اپلای کردن کدوم لازمه ما مشخص نمیکنیم بلکه سایت دانشگاه و موسسه عالی که میخوایم پذیرش بگیریم مشخص میکنه،که مینیمم نمره مورد قبولشون هم ذکر شده،در مورد کسایی که برای امریکا و کانادا میخوان پذیرش بگیرن آزمون دیگه ای هم هست و فقط تافل یا ایلتس نیست(GRE).هرکدومو با هم گرفتن کاره بیهوده ای به نظرم!اگر یه فرد کاملا معمولی باشی و متوسط حدود دو سال یا کمتر طول میکشه؛من خودم از کتاب های 504 شروع کردن و تست های دلتا.کپلان و خود ای تی اس هم کار کردم!سوالی هست در خدمتم!!!

به نظرتون آیلتس ۷.۵ سخت تره یا تافل ۱۰۰؟

به نظرتون آیلتس ۷.۵ سخت تره یا تافل ۱۰۰؟
اطلاع خیلی دقیقی ندارم ولی فکر کنم آیلتس. نمره‌های پایین آیلتس راحت‌تره و بالاتر تافل. البته فکر نکنم تفاوت زیادی باشه.

Back
بالا