انواع آزمایشگاه ها!

• شروع کننده موضوع

پژواک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95
همونطور که هممون میدونیم آزمایش یکی از قسمتای خیلی مهم و اساسی تو هر پزوهش و تحقیقی هست.وجود یه آزمایشگاه خوب و کار امد هم لازمه ی هر کار تحقیقاتی بخصوص در سطح جهانیه.
وقتی اسم ازمایشگاه میاد هممون یاد یه محل با آدمایی پوشیده در روپوش سفید میفتیم!ولی توی خیلی از موارد ازمایش کار سختیه و آزمایشگاهی که باید احداث بشه به سادگی اونچه که تصور میکنیم نیست.
حالا اینجا قراره درباره انواع ازمایشگاه ها با امکانات و اهداف متفاوت صحبت کنیم،پس از معرفی یه آزمایشگاه از فواید و معایب هر آزمایشگاه بگیم و اینکه آیا اگه شما یه دانشمند بودین حاضر میشدین تو همچین محلی کار کنین؟!

فقط چند مورد رو لطفا رعایت کنین:
1- پس از معرفی هر آزمایشگاه یه مدت روی اون بحث میشه و بعد سراغ آزمایش بعدی میریم.
2-پستتون فقط شامل این نباشه که من حاضرم کار کنم یا حاضر نیستم،دلیل و منطق بیارین.
3-میتونین بگین اگه قرار بود جای سازنده و احداث کننده ی اون ازمایشگاه بودین چه کار دیگه ای میکردین.مثلا چه امکاناتی رو اضافه میکردین و...
4-پستی که توش آزمایشگاه رو معرفی میکنین اگه با عکس باشه خیلی بهتره.

×خب،امیدوارم استقبال بشه.منتظر پستای مفیدتون هستم! :)

• شروع کننده موضوع

پژواک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95
پاسخ : انواع آزمایشگاه ها!

با توجه به استقبال کم نظیر دوستان! اولین آزمایشگاه رو خودم معرفی میکنم. :)

آزمایشگاه یخ های طبیعی نروژ

یک سایت آزمایشگاهی در شمال نروژ زیر 200 متر یخ قرار گرفته است. فعالیت دانشمندان در این آزمایشگاه که زیر یخچال‌ طبیعی Svartisen قرار گرفته بر جابجایی‌های یخچال‌های طبیعی و چگونگی ذوب شدن این توده‌های عظیم یخ در آب و هوای گرم که به افزایش سطح آب دریاها منجر می شود، متمرکز شده است. همچنین، پژوهشگران چگونگی ارسال سیگنال‌های لرزه‌ای به واسطه حرکت یخچال‌های طبیعی را بررسی می کنند. در داخل این تاسیسات سه آزمایشگاه و چندین اتاق برای زندگی افراد حاضر شامل 4 اتاق خواب، یک آشپزخانه و یک حمام قرار دارند. به طور معمول سه یا چهار نفر به مدت شش تا هفت روز بین ماه‌های نوامبر و آوریل در این آزمایشگاه حضور دارند.

1(1).jpg

بالا