- شروع کننده موضوع
مباحث زیستی
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- انجمن مباحث زیستی
- شهر
- سمپادیا
به اولین دوره از مسابقات زیست شناسی خوش اومدید :د
تصمیم گرفتم که یه سری مسابقات برای انجمن مباحث زیست شناسی داشته باشیم.
این اولین دوره از مسابقات انجمن زیست شناسی که سوالات اون رو خیلی سخت طراحی نکردیم که چون شروع هستش باعث آشنایی و ایجاد زمینه بشه، تازه نگران این نباشید که جواب بعضی هارو بلد نیستید ؛ چون جلوی هر سوال امتیازی داره که نسبت به درجه ی سختی اون سوال در نظر گرفته شده و شما با پاسخ هاتون میتونید همه یا بخشی از اون امتیاز رو کسب کنید و در آخر براساس میزان امتیاز ها رتبه بندی انجام میشه . بنابراین ممکنه شما حتی با پاسخ گویی به تعداد سوالات گکم بتونید بیشترین امتیاز رو بیارید.)
بسته به میزان شرکت برای برنده نشان برنده ی مسابقه ی علمی در نظر میگیریم و این فرد هم مسئول طراحی بخشی از سوالات مسابقه ی بعدی میشه (بخشی برا اینکه نره پارتی بازی کنه لو بره جوابا، بقیشو خودم یا دیگران طرح میکنیم :P) و خودش تو اون دوری که طراحی کرده شرکت نمیکنه.
جواب هاتون رو حتما حتما تا پایان مهلت مسابقه که تا 4 روز بعد از قرار گیری بنر مسابقه در باکس اخبار سایت هست برای همین اکانت بفرستید که بطور دائمی اختصاص داره برگذاری و ساماندهی مسابقات و جمع آوری پاسخ ها.
سوالات این دوره:
1.گیرنده های شنوایی در کجا قرار دارند؟ (3)
2.مغز انسان به وسیله چه چیزهایی محافظت می شود؟ (5)
3.عمل لپه ها در گیاهانی که در دانه های خود فاقد آندوسپرم هستند چیست؟ (2)
4.کدام ویتامین در لوله گوارش جذب خون هم می شود؟ (3)
5.تفاوت بین سلول های سازنده آنزیم در معده و روده در چیست؟ (4)
6.آیا تمام مخمر های رشد کرده در یک ظرف بی هوازی جمعیت محسوب می شوند؟ (3)
7.رابطه لامپاری با شقایق دریایی از چه نوع است؟ (3)
8.مادر پدری به ترتیب گروه خونی آنها ب و آ است ولی گروه خونی پسر آنها o است.با این حال یعنی این پسر فرزند این خانواده نیست؟ چجوریاس؟ (4)
9.در اوگلنا کدام اندام از تورژسانس بیش از حد سلول جلوگیری میکند؟ (2)
10.فرق پاسخ های ایمنی مهره داران و بی مهرگان چیست؟(4)
× با تشکر ازKing daiMon که تا اینجارو اون طراحی کرده، خلاصه هر فحشی دارید بخودش بدید
11. اگر کمی از اسپرم یک مرد بالغ رو به به خون خودش تزریق کنیم، چه اتفاقی ممکنه براش بیفته و چرا؟ (8)
12. الف: اگر 100 مولکول مالتوز هیدرولیز شود چه مقدار مولکول آب مصرف میشود؟ (3)
ب: یک مولکول گلیکوژن دارای 13 هزار گلوکز با 1000 انشعاب است؛ هیدرولیز آن چه مقدار مولکول آب مصرف میکند؟(5)
13. بنظر شما چرا بعضی افراد درهنگام یا کمی بعد از باد کردن بادکنک احساس اندکی سرگیجه یا کمی سیاهی رفتن چشم میکنند؟(10)
14. چرا ویروس HIV با حمله به فقط یک نوع از گلبول های سفید می تواند در تمام سیستم ایمنی و کارکرد گلبول های سفید اختلال ایجاد کند؟(8)
× اینارو من خودم طراحی کردم + هر فحشی بیاد اولن که گزارش به مدیران میکنم دومن از امتیاز طرف هم تو مسابقه کم میکنم