به نقل از arvin.a :
به نقل از arvin.a :چه حسی داری که اولین صندلی داغ المپیاد مال توئه ؟
نه والابه نقل از arvin.a :من رو میشناسی؟
من چه می دونم آخه! سوالایی می پرسی ها! من نمی تونم باهاش درس بخونم! ممکنه کس دیگه بتونهبه نقل از arvin.a :آیا موسیقی رپ روی المپیاد تاثیر داره (جدی)؟
نمی دونم جواب این سوال چه کمکی می تونه بکنه ولی آرهبه نقل از arvin.a :زدبازی گوش میدی؟
خوب تو بازه های مختلف متفاوت بود. سال دوم خیلی شل و ول می خوندم. روزی 1 ساعت هم نمی شد. سال سوم تا قبل از عید تقریبا روزی 2-3 ساعت بود. عید رو هر روز از 8 تا 5 مدرسه بودم. بعد از عید تا مرحله 2 رو روزی 5-6 ساعت می خوندم. بعد مرحله 2 کلا تعطیل کردم واسه امتحان نهایی خوندم. بعد امتحان نهایی تا مرحله 3 روزی 7-8 ساعت. تو دوره تابستون، شبا که می رسیدم خونه خسته بودم فقط می خوابیدم. هیچی نمی خوندم. بعد دوره ما اینجوری شد که ماه رمضون دقیقا قبل از فاینال ها بود و تعطیل بود. ماه رمضون رو تقریبا 8-9 ساعت می خوندم. بعدش هم که دیگه طلا شدیم و کلا درس رو بوسیدم گذاشتم کناربه نقل از arvin.a :روزی چند ساعت واسه المپ میخوندی؟
به نقل از arvin.a :راسته تو دانشگاه المپیادی ها موفق ترن ؟ اگه آره به نظرت دلیلش چیه؟
من به پدر استقرای ایران معروف بودم تمام سوالا رو با استقرا حل می کردم کلا.به نقل از arvin.a :لانه کبوتری یا استقرا؟
مهم اخلاص ه!به نقل از arvin.a :اویلز یا همیلتون(همین بود دیگه تو گراف )؟
از انتخابم اصلا پشیمون نیستم.به نقل از arvin.a :از رشته دانشگاهت راضی هستی؟
سلامبه نقل از Dant3 :سلام !
بی وفا یعنی چی؟ از چه نظر؟به نقل از Dant3 :چرا دورتون اینقد بی وفا بوده ؟! حامد صالح و ملِک رو تو دورتون حساب نکردم البته !
خوندن که همش رو خوندم. ولی تمرین رو، فقط 4-5 فصل اول فکر کنم. دقیق یادم نیست.به نقل از Dant3 :چند فصل وست خونده بودی ؟ با تمرین یا بی تمرین ؟
طلا 2به نقل از Dant3 :طلا چند شدید ؟ چرا نویسنده شاززز نشدید ؟
من تئوری کار بودم! با اختلاف فاحشی نمره تئوریم.به نقل از Dant3 :نمره تئوریتون بهتر بود یا عملی ؟!
نه والا. عملی که اعتراض نداشت. تئوری هم هر سوالی رو که حل می کردم نمرش رو می گرفتم. کار به اعتراض و اینا نمی رسیدبه نقل از Dant3 :تو دوره واستون این اتفاق افتاد که برید اعتراض ، بعد نمرتون رو کم کنن ؟
نه والا. کلاس نداشتم.به نقل از Dant3 :تو دانشگاه با آقایِ صفرنژاد کلاس دارید ؟ چطورِ ؟ #
بله که دارمبه نقل از Dant3 :اکانتِ کدفورس دارید ؟ کانتست میدادید اصن ؟
این اکانت sgu:به نقل از Dant3 :اس جی یو چند تا زدید ؟
تا 4.2 زدمبه نقل از Dant3 :یوساکو چطور ؟
هر دوبه نقل از Dant3 :سی ال آر اس خوندید یا کریتو یا هر دو یا گزینه های دیگر ؟!
ایشون هم از اساتید برجسته هستنبه نقل از Dant3 :× مگه آقایِ محمد آبادی پدر استقرا نبود ؟ :د
به نقل از مهسا.ق :سلام
من یه سوال الان بم خیلی فشار آورده بود بقیه سوال هامو بعدن می پرسم باز
چرا نرفتی دوره جهانی؟ ینی خوب اگه اشتباه نکنم می گفتی که دیدی از این یه سالت استفاده مفید تری می تونستی بکنی!
الان پشیمون نیستی از اون تصمیم اون موقع؟ احتمال می دادی اصلا تیم بشی؟
یه کم دلیلتو تشریح می کنی؟ آره خوب یه سال لذت بردنه ولی خوب از اون طرف هم یه تجربه عالیه دوره ی حهانی و تیم شدن اصلا!
به نقل از Dant3 :از دوره های قبلُ بعدتون خیلی تو باشگاه میومدن ، ولی بچه ها دوره شما ... [-(
پیشنهاد خوبیه! همیشه می گن که "هیچ وقت برای شروع دیر نیست"به نقل از Dant3 :قصد ندارید یه بار کانتست کدفورس بدید ؟
والا اینجوری بود که اون سال که من اول بودم، باشگاه واسه اولی ها هم مرحله 2 برگزار کرد. توی دوره رامون نمی دادن ولی صرفا واسه سنجش بود. من المپیاد ریاضی می خوندم. بعد مرحله 2 کامپیوتر رو قبول شدم. اینجوری شد که مسول المپیاد کامپیوتر مدرسه من رو زورکی از ریاضی برد کامپیوتربه نقل از AlIR3zA_.M :از زبون کی کِی اولین بار شنیدید کامپیوتر (المپیاد البته) چیه چیجوریه؟
سال سومبه نقل از AlIR3zA_.M :تو چه بازه ای زیاد زدی تو کاره کُد اینا؟
DFS چون 3 خط بودبه نقل از AlIR3zA_.M :الگوریتم کدومشُ دوس داشتی؟
نه! دوست داشتم اتفاقابه نقل از AlIR3zA_.M :موقع زدن یوساکو ها زجر میکشیدید؟
نه. دوم روز مرحله 2 اینقدر سر درد داشتم که جلو چشم رو نمی دیدم! مرحله 2 رد شدمبه نقل از AlIR3zA_.M :دوم مدال داشتین؟ :-[
به کار من که نیومد. ولی بودن کسایی که خیلی استفاده می کردنبه نقل از AlIR3zA_.M :این لانه زیاد بدرد میخوره ؟ یکم یاشه بسه دیگه نیست؟
قشنگ یعنی چی دیگه؟به نقل از AlIR3zA_.M :کی به فکر افتادی قشنگ بخونی؟
تو هر موفع که می تونی، این قدر بخون تا جونت از دماغت بزنه بیرون! کاری به بازدهی نداشته باشبه نقل از AlIR3zA_.M :کی بازدهی درس بیشتره؟ اول دوم سوم؟
تئوریبه نقل از AlIR3zA_.M :تئوری یا عملی؟ نگی تئوری با عملی ا (
آره! کدبلاکسبه نقل از AlIR3zA_.M :تو چی کد میزدی ؟ کدبلاک؟
اون اوایل کپی پیست می کردم. بعدا از یکی دو ماه دیگه نکردم. چون می خواستم همه جوره مثل فاینال باشه. توی فاینال هم که چیزی نداری پیست کنی که. بعدش هم چون زیاد نبود. 5-6 خط بود ماکسیمم.به نقل از AlIR3zA_.M :از زبون کی کِی اولین بار شنیدید کامپیوتر (المپیاد البته) چیه چیجوریه؟
تو چه بازه ای زیاد زدی تو کاره کُد اینا؟
گراف دوس داری؟
الگوریتم کدومشُ دوس داشتی؟
موقع زدن یوساکو ها زجر میکشیدید؟
دوم مدال داشتین؟ :-[
این لانه زیاد بدرد میخوره ؟ یکم یاشه بسه دیگه نیست؟
کی به فکر افتادی قشنگ بخونی؟
کی بازدهی درس بیشتره؟ اول دوم سوم؟
تئوری یا عملی؟ نگی تئوری با عملی ا (
تو چی کد میزدی ؟ کدبلاک؟
اون شرو ورا اول کدتو کپی پیست میکنی اینجا؟ ( دیفاین ها و اینا ) :-s
هم آره هم نه. یعنی واسه مدال تلاش می کردم. ولی با این قضیه که مدال نگیرم و یا طلا نگیرم و بخوام کنکور بدم کاملا راحت بودم. سال دوم چند تا از این آزمون های قلمچی رو شرکت کرده بودم. استیلش این بود که 2-3 روز قبل امتحان می خوندم فقط، بعد رتبم از 15 بدتر نمی شد دیگه. اونجا بود که ترسم از کنکور ریخت. واسه همین ترسی از کنکور دادن نداشتم موقع المپیاد خوندن. می دونستم اگه طلا نشم و برم کنکور، خیلی آسونه. و اینکه از کنکور نمی ترسیدم خیلی توی حفظ آرامش و تمرکزم سر امتحانا کمکم می کرد.به نقل از مَِهدی.ش :1-هدف اولتون مدال بود آیا؟
والا به ما از اول راهنمایی برنامه نویسی شروع کردن یاد بدن. منم از همون موقع یاد گرفتم دیگه. کتاب خاصی نخوندم براش راستش. همون چیزی که تو مدرسه یادمون می دادن استارتش بود. برنامه نویسی المپیاد رو هم تجربی یاد گرفتم.به نقل از مَِهدی.ش :2-چجوری برنامه نویسی رو شروع کردید ینی برنامه نویسی رو چطور یاد گرفتید؟ (اگه جزوه یاکتابی مفید میشناسید بگید لطفا)
در مورد ساعت درس خوندنم قبلا گفتم:به نقل از مَِهدی.ش :3-چقدر در هفته المپیاد میخوندید ؟(میدونم این سوال به خیلی چیزا بستگی داره اما مینیمم و ماکسیممش رو بگید لصفا )
اول وضو، بعد نیت می کردم. یعنی چی چه جوری می خوندم؟به نقل از مَِهدی.ش :4-الگوریتم رو چجوری میخوندید؟ (نحوه خوندنتون رو یه خلاصه ای بگید ازش)
جفتش رو بخونید. تبلی نکنید. جفتش مهمه. خیلی هم مهمن.به نقل از مَِهدی.ش :5-clrs یا creative?
گفتم. جفتش رو بخونید! بخش بخش جدا نکنید. هر کدوم خوبی خودش رو داره.به نقل از مَِهدی.ش :6-کدوم بخش ها رو از کریتیو میخوندید. کدوم ها رو از سی ال ار اس؟
اینها رو هم جفتش رو بخونیدبه نقل از مَِهدی.ش :7-ترکیبیات زرد رو ترجیح میدید یا الفبا رو ؟
والا کلا درس خوندن واسه من سخته! بدم می آد از درس خوندنبه نقل از مَِهدی.ش :8-سختی ای به اون صورت داشت المپ خوندن براتون ؟(به اون صورت که بی خیالش شید بعضا)
بلی. ولی اولی ها رو دوره راه نمی دادن.به نقل از مَِهدی.ش :9-آیا سال اول المپ قبول شدید؟
بازم تئوری رو انتخاب می کردم. عملی رو می شه جمع و جورش کرد اگه تئوریت خوب باشه. ولی اگه فقط عملیت خوب باشه، تئوری کمرت رو می شکنه.به نقل از مَِهدی.ش :10-اگه بخواین دوباره برگردید به گذشته ...بیشتر ترجیح میدید تئوری کار کنید یا عملی؟
بله. بتمنبه نقل از مَِهدی.ش :11-الگویی داشتید آیا؟
قبل از دادنش ازش می ترسیدم. ولی بعد از دادنش خیلی خوشجال بودم. ترکونده بودم واقعا.به نقل از مَِهدی.ش :12-مرحله 2 رو چطور تصور میکردید؟ (قبل از دادنش و بعدش ...)
خودم فقط یوساکو می زدم.به نقل از مَِهدی.ش :13-کدوم سایت رو ترجیح میدید؟
آقا من تجربیات گهربارم رو به رایگان در اختیار نمی زارم کهبه نقل از مَِهدی.ش :14-برای کد زدن توصیه ای دارید؟
از تجربه سال بالایی هاتون استفاده کنید. مهمترین دلیلی که حلی خیلی خوب مدال می گیره (تو همه رشته ها) اینه که کلی مدال داره، خیلی هاشون هم معلمن اونجا. بعد بچه ها از تجربه اینا استفاده می کنن خودشون می رن مدال می گیرن. مهمترین عامل استفاده از تجربه سال بالایی ها و تجربه استادتونه.به نقل از مَِهدی.ش :15-اگه بخواین تو یه جمله (بیشتر هم شد مهم نیستش)مهم ترین توصیه ای که میتونید برای موفقیت تو این المپیاد رو بگید ... چی خواهید گفت؟
کام. 100% کام. چون ریاضی جبر و هندسه داره که من متنفرم ازشونبه نقل از fitmal :ریاضی یا کام؟ یعنی خود شما کدومو بیشتر میدوستیدی؟ بعد چرا با اون مسءوله مخالفت نکردی ؟
بدون اغراق بخوام بگم، مسیر زندگیم رو خیلی عوض کرد واقعابه نقل از fitmal :بعد الان این مدالی ک گرفتی هیچ تاثیری تو ایندت داشت؟
مگه مغز خر خوردم؟ همین الانش ایران نیستم من! حالا بعد از لیسانسم بخوام بمونم؟ به هیچ وجه.به نقل از fitmal :بعد میخوای همینجور ایران بمونی؟
50%به نقل از fitmal :اها بعد اینکه میگن کامو ریاضی برادرند و قبول دارین؟
آره. تفننی می رفتم می دادم. مرحله دو سوالای هندسه و جبر رو که روش خط می زدمبه نقل از fitmal :یه چی دیگه شاما دوم و سوم المپ ریاضی کلا ن شرکتیدی؟
اگه هدف اینه که چش بقیه در بیاد، ios. اگه هدف نرم افزار و استفاده و اینا باشه، اندروید یه کوچولو بهتره. ولی کلا معتقدم پول دور ریختنه جفتشبه نقل از fitmal :بعد نظرت با اندرویده یا آی او اس؟ ( ربطی نداشتا کلا پرسیدم )
50% هوش 50% تلاش. تقریبا تاثیرشون در یه حده. ولی هوش داریم تا هوش دیگه! اگه می تونید اسم فامیل بازی کنید، اون هوش تو المپیاد به دردتون نمی خوره! نرید از این تست ها بدبد بگید من ضریب هوشیم 210 شده پس حتما المپیاد موفق می شم. جنس هوش المپیاد فرق داره. و بدونید که کلا رقیباتون همشون IQ بالای 140 دارن. به هوش بسنده نکنید. تلاشه که باعث می شه فاصله بگیرید از بقیه.به نقل از fitmal :بعدب نظرت چند درصد هوش چند درصد تلاش؟( ن توضیح )
من در جریان نیستم والا!به نقل از fitmal :بعد اینکه امسال 3 نفر فقط غیر تهرانی بودن؟
مدرسه خیلی کاری واسه ما نکرد. ولی سال بالایی هامون خیلیییییییییی کمک بودنبه نقل از مَِهدی.ش :1-مدرسه چقدر تاثیر داشت تو موفقیتتون؟
خوب بود. معدلم دوم شد 19.4 فکر کنم.به نقل از مَِهدی.ش :2-نمرات مدرسه چطور بود ؟ (سال دوم و سوم)
مهم تمرینه! فقط تمرینبه نقل از مَِهدی.ش :3-برای برنامه نویسی مهم علاقه هستش یا استعداد ؟
سالای مختلف با هم فرق داره. بعضی سالا خیلی خوبه و ملت خیلی پایه هستن، بعضی سالا خیلی بد. سال خودمون رو بخوام توصیف کنم: 38 نفری که بجز 2-3 تاشون بقیه مثل اسب خر می زدن و تقریبا 15-16 نفر وجود داشتن که اینقدر شاخ بودن که حقشون طلا باشه! اصلا افتضاح بود اون سال )به نقل از مَِهدی.ش :4-دوره رو یه توصیفی بکنید
همش رو دوس داشتم! گراف + الگوریتم + ترکیبیاتبه نقل از مَِهدی.ش :5-کدوم مبحث رو بیشتر خوشتون میومد ؟
بله!به نقل از مَِهدی.ش :6-برنامه عید به بعدتون آیا سنگسن بودش ؟
خانواده معتقد بودن که باید المپیاد بدیبه نقل از مَِهدی.ش :7-خانوادتون آیا مخالف المپیاد خوندنتون نبودن ؟(مثلا بگن بچه برو درس معمولیتو بخون.تو همین مدرسه رو هم درساشو درست بخونی هند کردی و از این جور حرفا)
سوال دوم عیدبه نقل از مَِهدی.ش :8-برای مرحله 2 کی شروع کردید؟یعنی برید سوال های مرحله 2 رو حل کنید رو سوالاش ایده بزنید
خیلی زیاد بودن! حوصله ندارم بگمبه نقل از مَِهدی.ش :9-معلماتون کیا بودن ؟ (هم دوره هم تو مدرسه)
دو تا کتابه دیگه! بخونید تنبلی نکنید!به نقل از مَِهدی.ش :10-دفعه قبل که س.ال پرسیده بودم گفتید هم clrs هم creative ... آیا وقت میشه هر دو رو با هم خوندش ؟
مدرسه برای ما کلاس نمی ذاشت! کلا کامپیوتری ها رو دوس نداشت اون موقع! با اینکه از 8 تا طلا، هر سال 4-5 تاش رو می گرفتیم ها، ولی مدرسه ما رو دوست نداشت! کلا کلاس نداشتیم ما ها الان باز کامپیوتری ها رو بیشتر دوس دارن. اون موقع نداشتنبه نقل از مَِهدی.ش :11- در هفته چند زنگ کلاس داشتید تو بازه ی مهر تا آذر؟
خیلی خیلی خیلی کم. تنبل بودم اون موقع هابه نقل از مَِهدی.ش :12-تا قبل از عید (سال دوم ) چه قدر خونده بودید ؟
اوه! اون رو ندیده بودم! مرسی یادآوری کردیبه نقل از Dant3 :نظرت چیه سوالایِ علیرضا رو جواب بدی ؟
مگه دیوونم! از شریف فقط یک تیم می ره بالا! کلی آدم المپیادی خفن و شاخ هم اونجا هست! وقتم رو تلف کردم اگه تلاش کنمبه نقل از Dant3 :تو دانشگاه واسه ACM تلاش نکردی ؟ کردی ؟ نتیجه گرفتی ؟
ایمان به خدا، عمل صالح و پرهیز از شرکبه نقل از Dant3 :× جالبه ! الگویِ منم بتمنِ ! از چه ویژگیهاییش الگوبرداری کردی؟
clrs. کلا همه کتاب ها رو انگلیسی خوندم. ترجمه هاش خیلی بده.به نقل از AlIR3zA_.M :الگوریتم و با سی ال آر اس شروع کردی یا کریتیو؟ هرکدوم فارسی یا انگلیسی؟
همم. یه کم. نه زیادبه نقل از AlIR3zA_.M :دلت تنگ نمیشه واسه دبیرستان المپ خوندت اینا؟
به نقل از AlIR3zA_.M :یه جمله در وصف استقرا بگو
با کیبورد، روزی 1-2 ساعت، یوساکو. (این مال در طول ساله)به نقل از AlIR3zA_.M :سال سوم چیجوری کد میزدی؟ ( چقد ، کجا ؟)
من خیلی خیلی زیاد بازی می کردم! همه بازی ها ولی شما از من نشنیده بگیرید! نرید پس فردا هی بازی کنید بگید فلانی گفته ها! نه آقا! شما بشینید درس بخونید! بازی اخه! بازی جیزهبه نقل از AlIR3zA_.M :گیم چقد ، چی ؟ تا کی؟
خیلی دوس داشتم، خیلی هم با کار می آد. جهانی که 100% سوالا dp هستن، کشوری هم 50-60% اینجوریه! dp خیلی مهمه! خیلی!به نقل از AlIR3zA_.M :dp ُ چقد دوس داری؟ چقدر به کار میاد؟
باندی چیه دیگه؟ اسمشم نشنیدم وست انگلیسی خوندم.به نقل از AlIR3zA_.M :باندی خوندی وا3 گراف؟ وست ُ فارسی/اینگیلیسی؟
خیلی دوسش دارم! خیلی خوب و شاخه! همه سوالا رو می شه یه جوری رسوند به گراف، تو گراف حلش کردبه نقل از AlIR3zA_.M :نظرت راجع به گراف چیه ؟
2.4 نه! 4.2 ! همون جا که بک ترک می شهبه نقل از AlIR3zA_.M :کد از کجا میزدی؟ نگو که با 40 تا اس جی یو ُ تا 2.4 ِ یوساکو کدُ جمع کردی :-\
نه بابا! این کارا واسه بچه سوسولاس! من مردونه کد می زدم فور ها رو هم عادت داشتم همیشه one-based می زدم! بهتر بود!به نقل از AlIR3zA_.M :فور ها تُ دیفاین میکردی ؟ همین کارا واسه 0 تا آی اینا
خیر از جوونیت ببینی. پیر شی الهی.به نقل از AlIR3zA_.M :ببین چقد بفکرتم رنگی کردم درد نگیره چشت
چرا! خیلی نگران کودکان گرسنه آفریقا بودم! وضعیت نگران کننده حقوق بشر در چین هم نگرانم می کرد! از همه اینا گذشته گرم شدن کره زمین هم بودبه نقل از AlIR3zA_.M :مشغله فکری اینا نداشتی ؟
مثال نقض هم داره! طرف رو می بینی از زندگی سیر می شی دیگهبه نقل از Dant3 :چرا طلا ها اینقد باحالن ؟
توی تک تک اعمالش می شد خلوص نیت و تلاش برای بندگی خدا رو دیدبه نقل از Dant3 :تو کدوم قسمتِ بتمن به این الگو هاش پی بردی ؟[nb](ایمان به خدا، عمل صالح و پرهیز از شرک)[/nb]
اون موقع که المپیاد می خوندم نمی دادم! الان بدم؟به نقل از Dant3 :این هفته کانتست کدفورس میدی ؟
الان رو نمی دونم راستش! زمان ما که داشت! حتی الان اگه دیگه نداشته باشه (واقعا اطلاعی ندارم! ولی بعیده!) سوالای دوره های قبلش رو تو اینترنت می تونید پیدا کنید. بزنیدشون.به نقل از Dant3 :مگه یوساکو هنوز کانتست داره ؟ منظورت چیه از گلد و سیلور ! ؟
لیسانس رو حتما مهندسی بگیرید. واسه فوق و دکترا بعد تصمیم بگیرید خودتون.به نقل از Dant3 :علوم کامپیوتر بهتره یا مهندسیش ؟ (تو ایران منظورم نیستا ، تو دنیا میگم) !