- شروع کننده موضوع
gaucho
کاربر حرفهای
کارگردان : بهروز شعيبي ( بازيگر نقش اول طلا و مس بود؟! همونه )
بازيگران : رضا عطاران ، هانيه توسلي ، محمد رضا شيرخانلو.
جايزه ها : کانديد در بهترين فيلمنامه، بهترين کارگرداني، بهترين بازيگر نقش اول مرد، بهترين بازيگر نقش اول زن، بهترين جلوه هاي بصري، بهترين جلوه هاي ميداني، بهترين صداگذاري، بهترين چهره پردازي، بهترين تدوين، بهترين فيلمنامه، بهترين کارگرداني، بهترين فيلم و... و برنده ي بهترين بازيگر نقش اول زن (هانيه توسلي) ، بهترين فيلم از نگاه نو
خيلي فيلمه خوبيه. خيلي. داستانش يکم تکراريه ولي واقن عاليه. بازي بازيگرارو نميدونم چه جوري توصيف کنم. هانيه توسلي که به خاطرش سيمرغ گرفته و واقعن حقش بوده. رضا عطاران هم نامزد شده برا جايزه ولي فک کنم حقشو خوردن. رضا عطاران از توسلي بهتر بازي ميکرد. انقد قشنگ بازي ميکرد عطاران انقد قشنگ بازي ميکرد که قبل از اينکه تو فيلم مشخص بشه معلمه دقيقن ميشد حدس زد که اين معلمه. اون بچه که هيچي ديگه. بچه ي بازيگر تو اين سن واقن نديده بودم که انقدر قشنگ نقشو در بياره. کارگرداني عالي. همه ي صحنه ها دقيقن مشخص بود کار شدستو همينجوري بيخودي نگرفته که فيلمو تموم کنه همه چيز حساب شده.
ايراد که نميشه گفت ولي شايد داستان خيلي سادش اگه يه گره داشت بد نبود. داستان کاملن منسجمه در طول فيلم. فيلم به شما خورده خورده اطلاعات ميده که شما خسته نشي از فيلم تا وسطايه فيلم هنوز شما بيس اصلي فيلمو حتي نميدونيد.
به عنوان اولين کار شعيبي واقعن خوب بود. همه ي منتقدا هم تحسينش کردن.
خلاصش اگه يه فيلم خوب ميخوايد بريد پيشنهاد ميشه شديد.