- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
گوشی های آندروید سیستم عاملشون آندرویده ولی خب آندروید در عمل کمتر از چیزیه که ما میبینیم تو گوشیها. شرکت سازنده گوشی میاد رو آندروید درایورهای سختافزار گوشی و نصب میکنه و رابط گرافیکیش رو عوض میکنه و یک سری چیزها اضافه میکنه و قفل میکنه و میندازه رو گوشی. بعد شما نمیتونید تغییرات خاصی انجام بدید رو سیستم عامل گوشی و صرفا اپلیکیشن میشه نصب کرد.
یک عده اومدن مثل کارخونه آندروید رو گرفتن روش یک سری تغییرات انجام دادن و مناسب و قابل استفادش کردن برای یک گوشی. که یک سری تفاوت ها با ورژن کارخونه داره و در خیلی موارد بهتره و امکانات بیشتری داره. این نسخه رو بیرون گذاشتن واسه دانلود. به اینها معمولا رام میگن. رام اصلی کارخونه یا رام های ساخت کسای دیگه.
من میخواستم رو دوتا گوشی آندرویدی رام متفاوتی نصب کنم اما آموزشهایی که تو اینترنت دیدم خیلی بد نوشته شدن معمولا. کلمات تخصصی و توضیحات ناقص و ارجاع به یک سری چیزهای دیگه. میخواستم بپرسم کسی از شما تجربه رام نصب کردن داره خودش؟
میشه لطفا مراحلش رو کلی توضیح بدید و بگید چجوری اینکارو میکنن؟
یک عده اومدن مثل کارخونه آندروید رو گرفتن روش یک سری تغییرات انجام دادن و مناسب و قابل استفادش کردن برای یک گوشی. که یک سری تفاوت ها با ورژن کارخونه داره و در خیلی موارد بهتره و امکانات بیشتری داره. این نسخه رو بیرون گذاشتن واسه دانلود. به اینها معمولا رام میگن. رام اصلی کارخونه یا رام های ساخت کسای دیگه.
من میخواستم رو دوتا گوشی آندرویدی رام متفاوتی نصب کنم اما آموزشهایی که تو اینترنت دیدم خیلی بد نوشته شدن معمولا. کلمات تخصصی و توضیحات ناقص و ارجاع به یک سری چیزهای دیگه. میخواستم بپرسم کسی از شما تجربه رام نصب کردن داره خودش؟
میشه لطفا مراحلش رو کلی توضیح بدید و بگید چجوری اینکارو میکنن؟