پاسخ : دیابت
چ خوبه که این تاپیکو زدین،من خودم اطلاعات زیادی ندارم اینایی ـم که در ادامه میگم با یه مطالعه ی کم بدست آوردم امیدوارم مفید باشه
دیابت به خاطر تولید نشدن انسولین ( هورمونی برای تبدیل قند ، نشاسته و غذا های دیگه به انرژی ) ، یا استفاده ی نامناسب بدن از این ماده به وجود میاد. این بیماری باعث میشه بدن نتونه به نحو مناسب از کربوهیدرات ها استفاده کنه که نتیجش افزایشه قند خونه.
تشنگی فراوان، پُرنوشی ، ادرار فراوان، کاهش وزن بدون دلیل، عفونت های مکرر و نیز گرسنگی دائمی از علائم خطری هستن که میتونن نشان دهنده شروع دیابت باشن.
عوامل مثل چاقی ، کم تحرکی و وراثت باعث به وجود اومدن دیابت میشن ولی جاهایی که من خوندم نوشته بود علت اصلیش هنوز مشخص نیس.
4نوع دیابت داریم :
دیابت نوع 1 : در این نوع دیابت بدن قادر به تولید انسولین نیست. این نوع دیابت شیوع زیادی نداره و فقط 5 تا 10 درصد دیابتی ها رو تشکیل میده.
دیابت نوع 2: این بیماری در اثر مقاومت به انسولین ایجاد میشه (شرایطی كه بدن قادر به استفاده ی مناسب از انسولین نیست). اغلب بیماران دیابتی (بیش از 90 درصد)، دیابت نوع 2 دارند.
دیابت بارداری:در دوران بارداری با ترشح هورمون هایی که از جفت برای نگهداری جنین در رحم ترشح می شه، مقاومت به انسولین افزایش پیدا میکنه.5 تا 10 درصد زنانی كه دیابت بارداری دارند، بلافاصله بعد از بارداری به دیابت (معمولا دیابت نوع 2) مبتلا می شن.
پردیابت: زمانی كه قند خون فرد از حد طبیعی بیشتر باشه، اما به میزانی بالا نباشه كه فرد به دیابت نوع 2 مبتلا باشه ، فرد پردیابت و یا دچار عدم تحمل گلوکز خواهد بود.
مواردی برای پیشگیری از دیابت :
1-افزایش فعالیت بدنی
2-مصرف مقادیر فراوانی فیبر ( با خوردن میوه، سبزی، غلات کامل، حبوبات، مغزها و بذرها و..)
3-کاهش دادن وزن اضافی
4-پرهیز از رژیم غذایی محدود و زودگذر و اصلاح الگوی غذایی و انتخاب غذاهای سالمتر
درمورد درمانش من اطلاع دقیقی ندارم فقط میدونم که با تزریق انسولین کنترلش میکنن. :)