• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد تجربیات المپیادی [ریاضی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهدی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

مهدی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه‌حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران. :دی
رشته دانشگاه
آمار. :دی
در این تاپیک شما میتونید هر تجربه ای رو که در طول دورانی که المپیاد میخوندید یا می خونید
اینجا بیان کنید تا بقیه هم از تجربیات شما بهره مند شن.

این بیان تجربه ها از نوع خوندن هر مبحث و چگونگی خوندن اون گرفته تا روش های ایده زنی روی سوالات و زمان خوندن هر مبحث میتونه متغیر باشه.
خوب.خوشحال میشیم اگه تجربیاتتون رو در اختیار ما بذارید

پاسخ : تجربه های المپیادی

به یاد داشته باشید که حتما سر کلاس درس رو گوش کنید و نگید که حالا بعدا میرم میخونم و تمرین میکنم.
دو نفر بودن هر دو تو یه مدرسه .دبیرا یکی بود.کلاسای یکی و در کل از همه لحاظ برابر بودن.
اما یکیشون شد طلا جهانی
اون یکی برنز باشگاه دانش پژوهان.
با برنزیه که داشتم صحبت میکردم میگفتش تنها قرق ما این بود که اون سر کلاس تمام سوالارو رو برا خودش دوباره توضیح میداد و خودش سعی میکرد برا خودش اون ها رو اثبات کنه و اگه جایی ایراد داشت حتما رفعش میکرد اما من فعال نبودم سر کلاس و به خاطر همین اون تو یه سال شد طلا جهانی(سال سوم شروع کرده بودش)من هم که دوسال بود میخوندم شدم برنز کشوری.

پس سر کلاس فعال باشید و سعی کنید تمام اون چیزایی رو که فهمیدید بنویسید برا خودتون و اثباتش هم کنید حتی
ایرادی هم داشتید نزارید بمونه.

کدوم کلاس؟نفست از جای گرمی بلند میشه

به نقل از Ali.N :
کدوم کلاس؟نفست از جای گرمی بلند میشه
من خودمم کلاس مدرسه نمیرم (جهت اینکه خیالت راحت شه)
کلا هر چی رو که خوندید سعی کنید اثباتش کنید و چیزایی رو که فهمیدید حتما بنویسد و با خودتون دوره ش کنید.
نگران کلاس نباشید
مهم خود دانش آموز هستش

به نقل از مَِهدی.ش :
مهم خود دانش آموز هستش

اصلا اصلا اصلا موافق نیستم توی ریاضی معلم خیلی خیلی میتونه کمک کنه مثال بارزش رو هم که امثال دیدیم از 42 تا 4تا شهرستانی بودن .

اگه فقط خود دانش آموز بود حد اقل نصف قبولی ها از شهرستان بودن.

به نقل از سیاوش :
اصلا اصلا اصلا موافق نیستم توی ریاضی معلم خیلی خیلی میتونه کمک کنه مثال بارزش رو هم که امثال دیدیم از 42 تا 4تا شهرستانی بودن .

اگه فقط خود دانش آموز بود حد اقل نصف قبولی ها از شهرستان بودن.
بله کاملا قبول دارم.

معلم لازمه که راه و چاه رو نشون بده.
ینی بگه که اگه از این راه بری اشتباهه و مثلا الان باید از این راه بری.
یا تجربه هاشو در اختیار بذاره
این رو کامل قبول دارم.
اما طرف باید واقعا المپیادی باشه.
ینی تفکر المپیادی داشته باشه و تمام تلاششو بکنه.
نشد هم هیچ اشکالی نداره ...چون چیزی رو از دست نداده شخص

در کل معلم 20%هستش.
80%دانش آموزه.
اون 20%زمانی میشه 100%که شخص وابسته میشه به معلم. و همش از معلم انتظار داره که راهنمایی کنه
و همین میشه که 4نفر میشن از شهرستان ها...

اینارُ من نمیگم معلممون میگه

بعد اینکه واسه مرحله دو اینکه چجوری بنویسی هم مهمه، فک میکنم آدم باید معلم المپیادی داشته باشه واسه این یکی! :دی
چون ممکنه مسئله رو حل کنیم و درست هم حل کنیم و همش رو هم اثبات کنیم ولی درست ننویسیم، کلی نمره میپره. :-"

من نمی فهمم چرا هر تاپیکی تو المپیاد ساخته میشه تهش میرسه ب کل کل سر امکانات و معلم و اینا ... بیخیال شین دیگه به جای این وقتتونو صرف همون خوندن المپیاد کنید :-"
تجربیات این ک من برنامه ریزی کردم هفته ای 12 ساعت درس بخونم (واقعا خیلی سخت بود خدایی :-") 1 هفنه خوندم
هفته بعد مجلس برناممو بهم زد [-( از صبح ساعت تا 7 عصر به صورت بسیار بی کارانه پای تی وی بودم :-"
ولی کلا برنامه ریزی و عمل بهش خیلی میتونی تاثیر گذار باشه اگر ادمی مث من اهل درس خوندن زیاد نباشه!

من تاحالا تجربه ی المپیاد نداشتم و...حتی هیچ کلاس المپیادی هم شرکت نکردم ;Dحالا اگه تجربه ی خوبیه برم کسبش کنم؟؟؟؟ :-?

به نقل از kimia92 :
من تاحالا تجربه ی المپیاد نداشتم و...حتی هیچ کلاس المپیادی هم شرکت نکردم ;Dحالا اگه تجربه ی خوبیه برم کسبش کنم؟؟؟؟ :-?
بسی تجربه باحالیه ;D
ولی علاقه و استعداد و پشنکار بسی مهم است! ;)

Back
بالا