- شروع کننده موضوع
7 منطقه یک؛ 12 کشوری. :)به نقل از 75_Tania ::)رتبشون چن شده؟؟؟
چند روز؟ تاپیکُ من دیروز زدما.به نقل از purya21 :مطمئنین اینجا صندلی داقه عایا؟؟؟ الان چن روزه سوالامون کپک زدن!!! مسولین رسیدگی کنن خو!!!
چه کار سختی!!به نقل از purya21 :لطفا کتابایی که تابستون پیش و طول سال چهارم خوندی به ترتیب الویت تو هر درس بگو؟؟؟؟
درصد های هر درسو هم جلوش بنویسی که دیگه محشره!!! پیشاپیش مرسی!!! :)
توصیه ای هم در مورد هر درس داشتی از ما دریغ مکن!!!
من از تابستونی که رفتم پیش شروع کردمبه نقل از اسیمو :از کی شروع کنیم برای خوندن؟
درس های کلاس اول رو هم بخونیم؟
ممنون :)
اصلا این کار رو نکتیدبه نقل از arvin.a :سلام
از دوم کنکور خونم خوبه؟(فقط میخوام بدونم)
بالاتر کتاب ها رو گفتمبه نقل از محمـد جواد :سلام پیشنهاد میکنم کل کتابای کمک درسی که استفاده کردید یه جا بنویسید . چون بعدا خیلیا ازتون سوال میکنن . میتونید ارجاع بدید و اینا خسته نشید + روش مطالعه هر درس + نکات مربوط به آزمون + درصداتون . کلا همشونو یجا بنویس لازمت میشه از ما گفتن .
سلامبه نقل از Min Man :سلام خانم دکتر .... خوبین؟؟؟؟
چند تا سوال دارم !!!
از کی شروع کردین کنکوری خوندن؟؟؟
برای سال دوم چه کتابایی رو خوندین؟؟؟
قلمچی میرفتین آیا و از چندم؟؟؟
خب تا اطلاع بعدی فک کنم سوال ندارم
ببخشید سوالات کتاب درسی کجاست دقیقا؟!به نقل از CrazyB0y :سلام!
به نظرت سوالای کنکور از سوالای کتاب درسی سخت تره ؟!
ببخشید من خبر نداشتمبه نقل از purya21 :مطمئنین اینجا صندلی داقه عایا؟؟؟ الان چن روزه سوالامون کپک زدن!!! مسولین رسیدگی کنن خو!!!
ممنونبه نقل از 75_Tania :سلام تبریک بابت رتبه ی عالیتون
برای زیست سوم چ کتابی ب نظرت خوبه؟؟واسه ژنتیکش؟؟؟همچنین ریاضی 3
ساعت مطالعتون تو سال سوم؟؟؟؟
اینو بهت تو پ.خ جواب دادم لطفا اینجا نقل قول کنبه نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :و اما سوالی من :
همیشه تو مدرسه نفر اول بودی؟ ...
بههوش خودت از 0 تا 20 چند میدی؟
صادقانه بگو : از همه دوستات با هوش تر بودی به نظر خودت؟
روزی چند ساعت می خوندی؟ ماکس؟
فرق تو با بقیه چیه از نظر خودت؟
چی میزنی؟
اون سوال رو میشد ذهنی جواب دادبه نقل از AliRezA.☺ :در مورد اون سوالي كه ماله فصل 3 فيزيك بود كه شكل بود... به نظرت بايد اون 3 فصله اول فيزيك 1 رو بخونيم ...گيج شدم #-o
#
بستگی به ادمش هم دارهبه نقل از آلبرت :به نظرتون اگه از سال سوم تقریبا جدی تا پیش ، پیش بریم ( تا کنکور) بهتره یا خیلی جدی از تابستونی که میری پیش؟
من دومو خیلی خوب نخوندم ولی اگه از سوم شروع کنم به نظرتون میتونم پزشکی تهران رو بیارم؟؟؟
:)به نقل از •تــانـژانتـ• :واقعا عالیه
الان دقیقا چه حسی داری رتبه 12 کشوری شدی؟شبا خوابت میبره؟
تو رویاهات چه خبره؟