تزار جان تو پيش ما بودي رفته بودي رسكيو بي ما خبر نداشتيم؟!!به نقل از tezar :کلن دو ساله رسکیو بی داره برگذار میشه ... 2012 که رقابت فنی نذاشتن برامون
2013 هم آنچنان سخت نبود که بخوای نگرانش باشی ... چیز الکی بود . البته ی سری از تیم ها که اصنم به شخص خاصی اشاره نمیکنم سوالات به اون سادگی رو نتونستن حل کنن !
به نقل از saate777 :دوستان گفتن که رسکیو بی سال 2012 رقابت فنی نداشته 2013 هم ساده بوده!
میشه دقیقا بگن همون سوال ساده چی بود؟ دقیقا چی می خواستن؟
میشه دوستانی که در رسکیو بی شرکت داشتن بگن چند تا سنسور و چه سنسورهایی لازمه! من توی این رشته تازه کارم(البته قبلا رباتیک کارایی کردم و صفر نیستم ولی رسکیو نبوده). می خوام برای سال پیش رو برنامه ریزی کنم! 2013 مسابقات رو دیدم از رسکیو بی خوشم آمد. دوستانی که تجربه داشتن میشه در مورد سنسورها و تجرباتشون یه راهنمایی کلی کنن. چیا لازمه؟ از کجا شروع کنیم؟چه کنیم؟ کلا داستان چیه؟
من رسکیو رو نمیدونم ولی فوتبالیست این طوریه یعنی به اعضای تیم یک ساعت زمان میدن که یه برنامه برای انجام یه کار بنویسن که امسال در حد فحش بود .به نقل از saate777 :سلام
از جواباتون مرسی
1- سوال عملی تو رسکیو بی پرسیده نمیشه؟مثلا اعضای تیم رو قرنطینه کنن بعد بگن حالا روی رباتتون برنامه ای بنویسید که فلان کار رو انجام بده و فقط سوال هایی که مطرح کردید رو میپرسن؟
2- میشه گزارش فنی ای که ارسال کردید رو بذارید ببینیم تا با نوشتنش بیش تر آشنا بشیم.
3- اگه میشه در خصوص خود ربات هم بچه ها شروع به بحث کنن.
به نقل از khashayarfn :مصاحبه توی امدادگر الف پیشرفته توی چه مایه ها هست؟
دوستان کسی تی دی پی که قبول شده باشه قبلا نداره که ببینیم چجوری باید نوشت؟ من تا حالا دوبار نوشتم ولی قبول نشده هیچوقت! البته هم شاید دلیلش این باشه که فیلم نفرستادیم!![]()
به نقل از N.Y.M :برای ساکر سوالی که مطرح میشه + مصاحبه ای که با داور خواهید داشت مجموعا 2 امتیاز داره که تیمایی که تو جفتش موفق باشن امتیازاتشون از 0 شروع میشه در غیر این صورت از -1 یا -2 و این امتیاز منفی را با امتیاز گل هاشون جبران میکنن
و سوالی که مطرح میشه این جور که ما دیدیم سال به سال داره ساده تر میشه !
سوال امسال نه تنها ایده نمیخواست بلکه مهارت کد زنی هم نمیخواست خیلی یخ !![]()
اما برای مصاحبه :
مثلا به این دقت کنید که چرا به جای ی قطعه از مدل مشابهش استفاده نکردید ...
واین که واسه تست سوال فنیتون حتما رباتتون بالانس باشه ...
درسته که می تونست شرکت کنه اما تا اونجای من خاطرم هست هیچ کدوم به مر حله ی بعد نرفتن !به نقل از Nadiya :علاوه بر این پارسال اگه تیمی تست فنی و مصاحبه رو گند میزد بازم مسابقه شرکت میکرد ولی امسال به صلاح داورا ممکنه همون جا اون تیم حذف بشه
و اصن نتونه امتیاز منفی رو جبران کنه