خوب اون بر میگرده به ذهن افراد که چقدر از مطالبی که میخونن یادشون میمونه. ولی منم این چنین مورد هایی دیدم. مثلا من همیشه درسو یه دور میخوندم و دوستام هم از من تقلید میکردن اما خودشون ضرر کردن.به نقل از .•کـآزِت•. :اینجــا که همش شد اسپم..
خواهش میکنم در مورد محتوای تایپیک صحبت کنید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اره خیلی وقتا شده که فقط برای یه عقیده مسخره خودم اسیب ببینم
مثلا من عقیدم این بود که با یه بار خوندن همه چی حله ولی فرداش که ازم پرسید درس احساس کردم یه دور خوندن کافی نبوده![]()
ببینید این که الان یه عده میخواهن عقاید شونو به دیگران تحمیل کنن قابل حله یه مثال میزنم: یکی از فامیلامون استرالیا زندگی میکنه میگفت بچه مو کلاس اول ثبت نام کردم روز اول بهشون کار دستی ماشین یاد دادن و گفتن کار دستی ماشین درست کنین . بچش یه تیکه از کار دستی رو اشتباه برید و فامیلمون رفت جلو که به بچش یاد بده کار دستی رو کج قیچی نکنه. معلم شون به فامیلمون گفت شما هیچی نگین خودش باید یاد بگیره شما نباید بهش یه چیزی رو تحمیل کنین چون وقتی بزرگ میشه دچار ضعف شخصیتی میشه.به نقل از Bahar_R :نمی دونم میشه اسمشو آسیب گذاشت یا نه ولی فکر می کنم همین که باید روزانه به باید و نباید هایی که بعضی از افراد جامعه میذارن و دلیلشو گاها خودشون هم حتی نمیدونن عمل کنم از بارز ترینشه . از طرز لباس پوشیدن گرفته تا اینکه در چه رشته ای تحصیل کنیم ، چه روشی برای زندگی انتخاب کنیم و عرف های مختلف در موارد متفاوت .
البته من شخصا خیلی به سختی زیر بار عقاید کورکورانه ی دیگران میرم یعنی تا وقتی واقعا مجبور نباشم ، صرفا به دلیل عقاید یه عده کاری رو انجام نمیدم ولی بعضی وقتا هم مجبور میشم :)
من فکر می کنم دین در این مورد دخالت ندارد و بعضی ها دین را تحریف می کنند.و همین تحریف ها است که باعث عقاید کورکورانه می شود.به نقل از khamoosh :یک بخشبزرگیاز زندگیو رسوم هممون عقاید کور کورانست
یک سریاز عقاید هستند که هیچ سود و ضرری ندارند.بودنشونم مشکلی ایجاد نمیکنه.اما یک سری عقاید زندگی آدما رو تغییر میده.مهمترین و بارزترین چیزی که الان هست دینه که تو کشور ما کاملا موروثی و بی دلیل به ارث رسیده دینه که یه جورایی به آدم تحمیل میشه.ضررش هم که واضحه
یه سری هم هستن که با همین چیزا(عقاید مردم) کاسبی میکنن![]()
بعد ما کلا یک جامعه آزاد نیستیم که بشه راجع به همه چی تحقیق کرد.همه چیز تو جامعه ما یک طرفست.تبلیغات سیاست٫ دین٫ نوع زندگی و از این چیزا.سعی شده که مردم فقط یک گزینه برای انتخاب داشته باشند و تو یک همچین جامعه ای نمیشه گرفتار عقاید بیمورد نشد.حتی بدون این که خودمون بفهمیم
جامعه ای که ادعا داره خوبه باید به همه افکار میدون بده
کلا افکار کورکورانه رو یک چیزی میدونم که تقصیر جامعست نه تقصیر فرد![]()
دین هرچند هم درست اگر فکر نشده و صرفا بر اساس پیروی از گذشتگان یا سایر افراد جامعه باشه میشه عقاید کورکورانه .به نقل از alimoola :من فکر می کنم دین در این مورد دخالت ندارد و بعضی ها دین را تحریف می کنند.و همین تحریف ها است که باعث عقاید کورکورانه می شود.
به نقل از Bahar_R :دین هرچند هم درست اگر فکر نشده و صرفا بر اساس پیروی از گذشتگان یا سایر افراد جامعه باشه میشه عقاید کورکورانه .
اتفاقن برعکس اگه دین به چالش کشیده نشه تحریف میشه.شکی درش نیس.وقتی افرادی باشن که برای برخی مسایل یه تقدس خود ساخته بوجود بیارن و فکر کردن به اون مسایل رو خط قرمز خودشون و حتی اطرافیانشون تلقی کنن در اون صورت زمینه برای عقاید کورکورانه کاملن فراهمه.تو این شرایطه که فرد به چیزی عمل میکنه که نه دلیلش رو میدونه نه میتونه اون رو توجیه کنه،و این اسمش دقیقن همون رفتار کورکورانس،ینی بستن چشمامون و تکرار یه رفتار یا قبول یه عقیده.به نقل از alimoola :من فکر می کنم دین در این مورد دخالت ندارد و بعضی ها دین را تحریف می کنند.و همین تحریف ها است که باعث عقاید کورکورانه می شود.
کاملا درسته قبول دارم. ولی متاسفانه الان جوان های ما تحقیق نمیکنن که دین خوبه یا بده و ایا باید دین داشته باشیم یا نداشته باشیم. بیشترشون افراط و تفریط میکنن افراطی ها هر چیزی رو که دین گفته باشه رد میکنن و تفریطی ها هم هر چیزی رو صرفا به خاطر این که دین گفته قبول میکنند غافل از این که دین اسلام دین تفکر و روشنفکری هست و نه دین تقلید کور کورانه اما همشم تقصیر جوونا نمیندازم چون از وقتی که به دنیا اومده بهش گفتن تو مسلمونی و از دوران کودکی بهش گفتن تمام قوانین اسلام رو اجرا کنه بدون هیچ توضیحی و نذاشتن هیچ وقت تحققیق کنه . هر وقتم گفته که مامان یا بابا من چرا باید دین رو قبول کنم؟ بهش گفتن بچه ی بی ادب این چه حرفی بود زدی دیگه نگی ها.به نقل از Bahar_R :دین هرچند هم درست اگر فکر نشده و صرفا بر اساس پیروی از گذشتگان یا سایر افراد جامعه باشه میشه عقاید کورکورانه .