تاییده تحصیلی

• شروع کننده موضوع

rasfan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد
سلام...آقا امروز من رفتم پست تاییدیه تحصیلی رسیدشو گرقتم..بعد تو خونه متوجه شدم که گواهی موقت دوره متوسطه(دیپلم) مهر دبیرستان رو داره اما امضای مدیرو نداره...حالا نمیدونم اونو تایید میکنن یا نه؟ و برای ثبت نام دانشکاه امضای مدیرو حتما میخوان؟دیگه مهر هس دیگه!!!امضا رو از کجا بیارم!!فردا ثبت ناممه:((کمک:(

PrimeOfLife

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
یه جای خوب
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : کمک فوری

به نقل از راسفــــان :
سلام...آقا امروز من رفتم پست تاییدیه تحصیلی رسیدشو گرقتم..بعد تو خونه متوجه شدم که گواهی موقت دوره متوسطه(دیپلم) مهر دبیرستان رو داره اما امضای مدیرو نداره...حالا نمیدونم اونو تایید میکنن یا نه؟ و برای ثبت نام دانشکاه امضای مدیرو حتما میخوان؟دیگه مهر هس دیگه!!!امضا رو از کجا بیارم!!فردا ثبت ناممه:((((((((( کمککککککککککککککککککککککککککک:(((((((

ای بابا گفتم حالا چی شده! کم کم انشالله کار اداری می کنی میفهمی یه امضا چیزی نیست که! یادش بخیر سالی که دانشگاه ثبت نام داشتیم یکی از بچه ها صرفا با یه معرفی نامه بی ربط 8 مرحله از 12 مرحله ثبت نام رو انجام داد! بقیه اش هم فردا رفت مدارک تکمیل کرد آورد! البته نمیشه ریسک کرد. بستگی به مسئولش هم داره ولی مطمئن باش اونروز انقدر کاغذ تو دست و بالت ریخته که طرف حواسش به امضا نیست دیگه!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

با خیال راحت برو ثبت نام. ثبت نامت میکنن. اگر گیر داد به امضا بگو خب بعدا میری امضا رو هم میگیری میاری. صرفا مدارک ناقص میشه ولی خب مانعی برای ثبت نام نیست. هیچ مشکلی پیش نمیاد اصلا غمی نداشته باش. فوقش چندروز بعدش میبری مدارکو تحویل میدی.

• شروع کننده موضوع

rasfan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد

خیلی ممنون..بعد این گواهی سال ماقبل دیپلم(دوم) جزو همون گواهی دوره متوسطه هست؟ به من کلا دوتا گواهی موقت دادن: پیش+ دوره سه ساله(یع دونه هم کارنامه سه ساله)

بالا