- شروع کننده موضوع
Hashie
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی
- شهر
- تبریز
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
به مناسبت عرضه شدن 2 ٬ 3 تا بازی ترسناک در هفته های اخیر این تاپیک رو زدم تا اونایی که از ژانر وحشت لذت میبرن ٬ اینجا درباره ی بازی های جدید این سبک ٬ تاریخچه ش ٬ بازی های مهمش و ... بحث کنیم.
اول خودم با یه بازی تازه شروع میکنم :
سبک بازی Survival Horror / Psychological Horror هستش و بازی خیلی هنرمندانه تونسته با استفاده از تکنیک های سینمایی موقعیت های ترسناک خلق کنه ؛ بازی پر از راهروهای باریک و تاریک ٬ درهای بسته با صداهایی که از پشت در میان ٬ کتابخانه های تو در تو ٬ آسانسورهایی که کار نمیکنند یا وسط راه خراب میشن٬ فضاسازی بیمارگونه ٬ خون ٬ دوربین فیلمبرداری با قابلیت دید در شب (همون نور سبز رنگی که خودش ترس داره چه برسه به اینکه یه نفر هم بپره جلوی آدم) و کلاً هر کلیشه ای که بازی رو ترسناک کنه هست. در بازی یه عالمه پرونده و نامه پیدا میشه که خوندنش بر ترس ماجرا اضافه میکنه.
اکشن های بازی بیشتر دکمه زنی هستن و خبری از اسلحه نیست٬ فقط باید فرار کنید و به دنبال باتری برای دوربینتون باشید !
صداگذاری بازی هم واقعاً حق مطلب رو برای یک بازی در این سبک ادا کرده.
به نظر خودم واقعاً بازی ترسناک و لذتبخشیه. اگر جرئت کافی دارید میتونین ازش خیلی لذت ببرین.
سازنده : Red Barrels
تهیه کننده : Red Barrels
وضعیت انتشار : موجود برای PC
پلتفرم های مقصد : PC , PS4
شما هم بازی های مورد علاقه ٬ بازی های جدید ٬ بازی هایی که تو لیست انتظارتون رو دارین و ... رو تو این سبک معرفی کنید و بحث کنیم درباره شون.
اول خودم با یه بازی تازه شروع میکنم :
: OUTLAST
بازی درباره ی یک خبرنگاره که میره توی یک عمارت (یه جایی مثل تیمارستان) برای تحقیق و بعد اتفاقاتی که در عمارت می افته ...سبک بازی Survival Horror / Psychological Horror هستش و بازی خیلی هنرمندانه تونسته با استفاده از تکنیک های سینمایی موقعیت های ترسناک خلق کنه ؛ بازی پر از راهروهای باریک و تاریک ٬ درهای بسته با صداهایی که از پشت در میان ٬ کتابخانه های تو در تو ٬ آسانسورهایی که کار نمیکنند یا وسط راه خراب میشن٬ فضاسازی بیمارگونه ٬ خون ٬ دوربین فیلمبرداری با قابلیت دید در شب (همون نور سبز رنگی که خودش ترس داره چه برسه به اینکه یه نفر هم بپره جلوی آدم) و کلاً هر کلیشه ای که بازی رو ترسناک کنه هست. در بازی یه عالمه پرونده و نامه پیدا میشه که خوندنش بر ترس ماجرا اضافه میکنه.
اکشن های بازی بیشتر دکمه زنی هستن و خبری از اسلحه نیست٬ فقط باید فرار کنید و به دنبال باتری برای دوربینتون باشید !
صداگذاری بازی هم واقعاً حق مطلب رو برای یک بازی در این سبک ادا کرده.
به نظر خودم واقعاً بازی ترسناک و لذتبخشیه. اگر جرئت کافی دارید میتونین ازش خیلی لذت ببرین.
سازنده : Red Barrels
تهیه کننده : Red Barrels
وضعیت انتشار : موجود برای PC
پلتفرم های مقصد : PC , PS4
شما هم بازی های مورد علاقه ٬ بازی های جدید ٬ بازی هایی که تو لیست انتظارتون رو دارین و ... رو تو این سبک معرفی کنید و بحث کنیم درباره شون.