Mahdieh T کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد Farzanegan Tehran 2013/9/16 #1 سلام می شه اونایی که رفتن هدف بگن خوبه یا نه؟ چه درسی ؟چه معلمی؟
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,654 امتیاز 37,455 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2013/9/16 #2 پاسخ : آموزشگاه هدف؟ آموزشگاه کنکور تو تهران واسه بچه های سمپادی اصلا توصیه نمیشه! خودت بخونی خیلی بهتره. آموزشگاه پر از بچه های ضعیفه که اصلا فضاش مناسب سمپادیا نیست.
پاسخ : آموزشگاه هدف؟ آموزشگاه کنکور تو تهران واسه بچه های سمپادی اصلا توصیه نمیشه! خودت بخونی خیلی بهتره. آموزشگاه پر از بچه های ضعیفه که اصلا فضاش مناسب سمپادیا نیست.
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,001 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2013/9/17 #3 پاسخ : آموزشگاه هدف؟ به نقل از محمّد : آموزشگاه کنکور تو تهران واسه بچه های سمپادی اصلا توصیه نمیشه! خودت بخونی خیلی بهتره. آموزشگاه پر از بچه های ضعیفه که اصلا فضاش مناسب سمپادیا نیست. کلیک کنید تا باز شود... ولی من فکر کنم کلاس هایی داره که با بهترین معلم های کنکور و انتخاب دانش آموز ها به صورت گزینشی باشه
پاسخ : آموزشگاه هدف؟ به نقل از محمّد : آموزشگاه کنکور تو تهران واسه بچه های سمپادی اصلا توصیه نمیشه! خودت بخونی خیلی بهتره. آموزشگاه پر از بچه های ضعیفه که اصلا فضاش مناسب سمپادیا نیست. کلیک کنید تا باز شود... ولی من فکر کنم کلاس هایی داره که با بهترین معلم های کنکور و انتخاب دانش آموز ها به صورت گزینشی باشه
The Sniper کاربر حرفهای ارسالها 371 امتیاز 347 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اردبیل 2013/11/12 #4 پاسخ : آموزشگاه هدف؟ آموزشگاه هدف تنها چيزش كه خوبه جزوه زيست شناسي دكتر عمارلو هست كه خوشبختانه اونم امروزه خيلي راحت ميشه گيرآورد
پاسخ : آموزشگاه هدف؟ آموزشگاه هدف تنها چيزش كه خوبه جزوه زيست شناسي دكتر عمارلو هست كه خوشبختانه اونم امروزه خيلي راحت ميشه گيرآورد