پاسخ : فیس بوک و توئیتر آزاد می شوند ؟!
ب.ن (!) :
به نقل از دکتــــر :
1) حتی خود آقای خامنه ای رهبر ایران. نه جاسوسی و اینجور چیزا. 2) چون اگه جاسوسی بود مسئولان مملکت بیشتر در خطرن.
1)
رهبری ایران هیچ صفحه ای نـدارن که توسط خودشون!! یا حتا بدستورِ ایشون اداره شه. بلکه صرفا صفحاتی بنام ایشون ایجاد شده و این آخری هم مانند هموناست. حالا یا از طرفِ دوستداران ایشون ایجاد شده که اشتباه کردن با نامِ سایت رسمی درستش کردن (چون مسئولان این سایت و نیز leader.ir اظهار بی اطلاعی کردن) ؛ یا کارِ .. ! )
2) البته قبول دارم اینطور فرق گذاشتن درست نـیس خیلی، ولی از نظرِ خطر نمیشه راحت گفت چون به همون اندازه که خطر برای مسئولان بیشتره، تیمهای حفاظت اطلاعات هم فعالیت این مسئولان رو درین جاها رصد میکنن و مراقب هستن.(این توجیه نـبود و منم فامیلِ این مسئولان نیستم!
)
_ _
از اونجایی ک شبکه های اجتماعی مث فیس و .. شمشیرِ دو لبه ست؛ و از نظر شرعی هم مشکلِ بذات نداره و حرام و ازینجور چیزا نیست،
برا همین ناگزیر آزاد خواهند شد. :)
اما مشکلی که بیشتر مدنظر هست 2 تاست ک یکی ش قابل حله و دیگری نه!!
1) محتوای نامطلوب _ که خب گفتن تا فیلترینگِ هوشمندمون راه نیفته کامل، نـمیشه کاریش کرد ولی پس از راه افتادنش، فیس و .. آزاد خواهد شد. (و فعلا برای برخی افرادِ خواهان البت VPN میدن ک زیر نظر خودشون باشه)
2) بحثِ جاسوسی و خروج اطلاعاتِ نسبتا زیاد از مردم اصنافِ گوناگون کشور به بیرون از طریق عضویت و فعالیت درین جاها. (ک اینو باهش کنار میان چون چاره ای نیس و صرفا با توصیه به کاربرانِ داخلی + کم کم ایجاد سایت های مشابهِ جایگزین عکس العمل نشون میدن بهش)
_ _
پ.ن: فیلترینگِ هوشمند چیه حالا؟!
فیلترینگ الان، با استفاده از کلیدواژه ها و .. کار میکنه، بدونِ هیچ تذکری بصرفِ یک صفحه، ممکنه کلِ سایت و وبلاگی رو فیلتر کنه والخ.
برای همین امثال لغتنامه دهخدا حتا فیلتر میشن!! => بعدِ فیلتر حالا موردی باید گزارش داد تا سایت برگرده وگرن کاریش نمیشه کرد و بدیهیه کسی دستی فیلتر نمیکنه سایت هارو خب!
حالا میخوان تو الگوریتمِ کار تغییراتی بدن ک عرض کردم و بعد، خیلی از سایتها قابلِ دسترس میشن بطورِ کلی.
پ.ن2 : باگهای زیادی داره الانم واقعا! مثلا صفحه اصلی رادیوفردا فیلتره، اما برخی صفحات جانبی شو با تغییر کد و .. باز میکنم و فیلتر نـیست!
:)
.