پاسخ : بررسی بیست وهفتیمن دوره المپیاد ادبی (92_93)
سلام من امسال میرم سوم نمیدونم هنوز هم میتونم برا المپیاد شروع کنم یا نه دیر شده....منابع مرحله اول هم به طور کامل نمیدونم...اگه یه راهنمایی بکنید که چی کار کنم ممنون میشم ....کلا از فکرش بیام بیرون یا نه امیدی هست؟؟؟؟؟و کلا باید ازکجاشروع کرد؟؟؟؟
به نقل از sirio :
سلام من امسال میرم سوم نمیدونم هنوز هم میتونم برا المپیاد شروع کنم یا نه دیر شده....منابع مرحله اول هم به طور کامل نمیدونم...اگه یه راهنمایی بکنید که چی کار کنم ممنون میشم ....کلا از فکرش بیام بیرون یا نه امیدی هست؟؟؟؟؟و کلا باید ازکجاشروع کرد؟؟؟؟
سلام
ممنون از راهنمایتون...خب پس باید فکرامو بکنم و زود تصمیم بگیرم.اره منم یه جورایی ازاینکه به درسام لطمه بخوره میترسم...راستی برای اینکه ارایه ها رابهتر بشناسیم همون کتاب ارایه های ادبی سوم کافیه ؟؟؟؟!!!!
به نقل از sirio :
سلام
ممنون از راهنمایتون...خب پس باید فکرامو بکنم و زود تصمیم بگیرم.اره منم یه جورایی ازاینکه به درسام لطمه بخوره میترسم...راستی برای اینکه ارایه ها رابهتر بشناسیم همون کتاب ارایه های ادبی سوم کافیه ؟؟؟؟!!!!
به نقل از sirio :
سلام
به نقل از sirio :
سلام
به نظرم تویِ بحثِ آرایهها؛ تفاوتی که بینِ سوالات المپیاد و کنکور هست در عمقی بودنِ مطالبه و به همین دلیل، کتابهای تست کنکور ممکنه کافی نباشند، خصوصاً که باید توجه داشته باشین مباحثی که تویِ المپیاد مطرح میشه مربوط به آرایههای سوم انسانیه که سرفصلهاش بیشتر از آرایههایِ رشتههای دیگهس و کتابهای تست اگر مختصِ علوم انسانی نباشن، همۀ مباحث رو پوشش نمیدن.
تا جایی که با کتابها آشنایی دارم، به نظرم به طورِ کل کتابهای دکتر هامون سبطی عمقیتر مباحث رو به شما آموزش میدن و به نظرم کتابِ آرایههای ایشون هم نباید مستثنی باشه. من خودم اون اوایلِ خوندنم برای المپیاد کتاب آرایههای الگو رو تهیه کردم ولی بعد از یکی دو بار استفاده ازش فهمیدم به دردِ المپیاد خوندنم نمیخوره. شما اگه که با کتاب دکتر سبطی راحت نبودید، میتونید اوّل به سوالهای مرحله یک و دوِ پارسال و پیارسال مراجعه کنید و نوعِ سوالها تو مبحث آرایه رو ببینید و بعدش به تستهای کتابا نگاه کنید و ببینید کدوم بیشتر به دردتون میخوره. تمرینهای خود کتابِ آرایهها هم بسیار مفیده.
تویِ مباحثِ بحثبرانگیز مثل استعاره و مجاز و علاقهها خوبه که با معلم المپیادتون گفتگو داشته باشید و تو متنهایی که میخونید دنبالشون بگردید.
درمورد لطمه زدن به درس مدرسه هم شما با یک برنامهریزی درست - و نه لزوماً فشرده - میتونید امتحانات نهاییتون رو خوب بدید و تویِ المپیاد هم موفق شین. به نظر من و خیلی از دوستانِ المپیادیم - تقریباً تمامشون - تجربۀ المپیاد حتّی اگر که مرحله یک هم قبول نشید لطمهای به کنکور و درستون نمیزنه و بسیار هم شما رو در مسیر درسی و کلاً زندگی پخته میکنه. چه بسا دوستانی که مرحله دو قبول نشدند یا توی دوره مدال طلا نگرفتند ولی تویِ کنکور بسیار عالی عمل کردهن. برنامهریزی اعجاز میکنه.
به نقل از نـاطـــق :
ببخشید برای بنده سوال پیش اومد؟
امسال یا حتی پارسال چه سوالی در بخش آرایه داشتیم که کتابای الگو کافی نبودن براشون؟
من همین الان هم سوالارو چک کردم دیدم همه آرایه ها در همین سطح کافی بودن خوندنشون و هیچ چیز اضافه ای نداشتن
یا شاید من اینطور فکر میکنم
خب فکر میکنم آدم عمقی یاد بگیره بهتره. بههرحال همه چیز که مرحله یک و دو و دوره نیست. تازه خدا رو چه دیدید، زدند و این سال فراتر از کنکور سؤال دادند. و باز هم تأکید میکنم؛ صرفاً هرکس با یه کتابی راحتتره!
ایضاً به حرفام یه نکتهای رو اضافه میکنم، کتاب آرایههای الگو از لحاظ تعداد سؤالات بسیار غنیه، و اگر هم که کتاب دیگهای رو خوندید و حس کردید در مبحثی نیاز به تمرینِ بیشتر دارید، به دردتون میخوره. (با تشکر از جناب ناطق.)
سلام
منابع باز هم تکرار میکنم برای همه ی دوستان که هر سال متغیر هست بجز منابع درسی که چند تا کتاب هستن و توی قسمت منابه در همین انجمن موجودن
متابع به صورت کامل حدود یک ماه و نیم دیگه اعلام میشه
آخ من دمم پارسال هم تلاشمو کردم ولی امسال هنوز اقدام اساسی نکردم به خوندن برای المپیاد چون رشته ام ریاضیه وقتم پربود از فیزیک و اینا...الان چطوری دوباره شروع کنم؟
به نقل از امیدوار :
آخ من دمم پارسال هم تلاشمو کردم ولی امسال هنوز اقدام اساسی نکردم به خوندن برای المپیاد چون رشته ام ریاضیه وقتم پربود از فیزیک و اینا...الان چطوری دوباره شروع کنم؟
ممنون ازراهنماییتون...یه سوال:به نظرتون تست کلک معلم و گاج سبز کافیه برای المپیاد یا مثلا کتابای هامون سبطی و پنج بحث و ... روهم کارکنم؟؟؟ نسبت به وقت کمی که دارم...!
به نظرِ من شما سعی کنید با یک برنامۀ دقیق و منظّم تاریخ ادبیاتِ یک و تعدادی از منابع رو بخونید. تاریخ ادبیات چون بسیار فرّاره باید مرتباً جلویِ چشمتون باشه و شده روزنامهوار، مرتباً بخونینش. منابعِ غیردرسی رو هم تا حدی پیش ببرید و بعد دوباره به منابع درسی برگردید. وقت زیاده، فقط نیاز به یک برنامۀ منظّم هست.
یه سوال از اساتید گِــرام دارم خــواهشـا جـواب بدید
الان که دو روز به مـرحله اول مـونده مَـنی که تا الان هیچ مطالعه ای تو المپیاد ادبی نداشتم و صـرفا ادبیات 1 و 2 و زبان فارسی 1 و 2 و چنــدتا کتاب شعــر و اینا خـوندم،چیـکار کنم که قبول شـم؟؟ چــندتا سواله امتحانـش؟ چندتا ـرو بزنم قبــولم؟؟ روی کـدوم ســوالا بیشــتر وقت بـزارم؟؟ تو این دو روز چی بخـونم که تـو قبـولیم تاثیرگذار باشه؟؟