- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
خب تو این تاپیک سوألات متداول مربوط ب المپیاد ها قرار میگیره
سوأل:آیا میشه با یه سال خوندن در المپیاد موفق شد؟
ج.ثبت نام المپیادهای دانش آموزی، همه ساله از اواخر پاییز شروع می شiه و با مراجعه به سایت باشگاه دانش پژوهان جوان به نشانی www.ysc.ac.ir اطلاعات بیشتر رو کسب کنید.برای ثبت نام در المپیادهای دانش آموزی چه کنم؟
ج.حقوق ماهیانه تا انتهای دوره تحصیل در دانشگاه، کمک های مالی تحقیقاتی، رهن مسکن، خرید مسکن و ازدواج، اردوهای متعدد علمی و زیارتی به شهرها و کشورهای مختلف، مزایای معافیت از خدمت سربازی برای آقایان و بسیاری دیگر، ازجمله مزایای عضویت در بنیاد ملی نخبگانهمزایای عضویت در بنیاد ملی نخبگان چیست؟
ثبت نام در المپیاد ها چگونه است؟
در قدم اول بايد يك رشته رو انتخاب كني. بعدش بشيني خوب خودتو تو اون رشته قوي كني حالا با معلم يا كتاب ها،بعدش كه قوي شدي سال دوم يا سوم توي رشته ي خودت شركت مي كني و اكر بتوني مرحله دو قبول شي توي دوره كشوري هم خوب باشي بهت طلا مي دن :ديبه نقل از meysamasadi :این همه آدم میرن توی المپیاد مدال طلا میارن چی کار می کنن.
چه طوری میشه ماهم طلا بیاریم
کلا توی دوره ی دبیرستان(اول دوم و سوم) هر سال المپیاد هست.به نقل از zizooA :در قدم اول بايد يك رشته رو انتخاب كني. بعدش بشيني خوب خودتو تو اون رشته قوي كني حالا با معلم يا كتاب ها،بعدش كه قوي شدي سال دوم يا سوم توي رشته ي خودت شركت مي كني و اكر بتوني مرحله دو قبول شي توي دوره كشوري هم خوب باشي بهت طلا مي دن :دي
فقط يكي نيست بيشتر هم اكر قبول شي مي توني بري،مثلا امسال تو دوره يكي بود طلاي نجوم و برنز فيزيك كرفت!به نقل از shnk :این شایعه ها چیه دیگه؟
دوست عزیز نگا کن اصن سال اول ک آزمایشیه
دوم مثن زیست شرکت کردی میتونی شیمی هم مثن شرکت کنی اگه قوی باشی تو دوره فقد1 رو میتونی بری سوم هم همینطور
اصن این حرف غلطه ک دوم مثن زیستی سوم باید بری ی چی دیگ!
2رشته ای مثال زدم ک بگم شدنیه
نه.به نقل از zizooA :فقط يكي نيست بيشتر هم اكر قبول شي مي توني بري،مثلا امسال تو دوره يكي بود طلاي نجوم و برنز فيزيك كرفت!
بله! امتحان نهایی ها رو که باید بده بقیه هم به کرم مدرسه ربط داره ولی اکثر مدارس می گیرنبه نقل از Shaghayegh.Kh :یه سوال کسی که مدال میاره باید امتحان های پیش دانشگاهی رو هم بده؟
هنوز باشگاه چیزی رو قطعی اعلام نکرده.به نقل از Dawn :نمیدونین امسال تاریخ برگزاری مرحله1 تو چه محدودهایه؟درسته که اوایل بهمنه؟
اواخر بهمن منظورته؟به نقل از sobh :هنوز باشگاه چیزی رو قطعی اعلام نکرده.
ولی اگه مثل پارسال باشه اوایل بهمن خواهد بود.
من تاریخای پارسال یادم نیست.به نقل از R @ Y :اواخر بهمن منظورته؟
پارسال اواخر بهمن بودااااااااااااا
ن تا جایی ک من یادمه 25 ب بعد بودبه نقل از sobh :من تاریخای پارسال یادم نیست.
مگه ۱۲ بهمن و اینا نبودش ؟!