• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالات و مشکلات فناوری نانو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع baseri
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات فناوری نانو

سوال :
کی میدون نانو ذرات رس رو چجوری میشه ساخت ؟

سوال :
کی میدون نانو ذرات رس رو چجوری میشه ساخت ؟
من نانوذرات رس رو دقیقا نمیدونم.ولی چون رس ازیک سری صفحاتی ساخته شده که قطر این صفحات در ابعاد نانوهست پس اگر این صفحات رو جداجدا در نظر بگیریم جزو نانومواد محسوب میشن که برای این کار بین این صفحات رو با پلیمر پرمیکنن و درنتیجه نانولایه های رس به وجود میاد.
اخه به نظرمن رس عنصر یا آلیاژ نیس که بشه نانوذره ازش ساخت ساختار متخلخل و لایه لایه داره.نمیدونم.شایدم نظرم درست نیست!

سلام نانو سمپاد،ببخشید فامیل شریفتون؟

1سوال:شما پارسال مرحله اول قبول شدی؟
الان کلاس چندمید؟

راستش یکاری باهاتون داشتم

کسی هست اینو توضیح بده به من؟ :-"
نمیفهمم چی شد :دی

up544641397215619_Firefox_Screenshot_2014-04-11T11-24-14.126Z.png

پاسخ : سوالات و مشکلات

به نقل از Erfan.S :
دزفول ک مهد المپیاد نانوـه، در مورد کلاس هر جور مایلی 3نفر از سمپادیهای دزفول المپیاد نانو مدال اوردن(جمعا 6تا مدال) + 2نفر م مدرس خوب، خلاصه اینکه دزفول به لحاظ دانش آموزی خیلی غنیه و میتونی ازشون مشاوره بگیری

دقییییییییقا ..
الان آقای شلاگه امسال چهارمین سالشون هست که قبول شدن
آقای انصاری سومین
خانم طاعی زاده هم هستند

و آقای شهروزیان عزیز که در پژوهشسرا ها تدریس دارند و فوق العاده عالی هستند

بچه ها یه سری کلاسا رو دارن توی پژوهشسرا میذارن،زیاد اطلاعی نمیدن درباره ش. به نظرتون فقد آشنایی مقدماتیه یا برای المپ هم هست؟

باید ببینی مدرسش کیه....
اگه از استادای دوره یا مدال آورا باشه، هدف المپیاده وگرنه ب کار المپیاد نمیاد

من از بچه های المپیادی پارسال آوردم کلاسش جدا بود،و مدرسشم میگفتن طراح سوال بوده(مگه اینا نباید تا روز آزمون قرنتینه باشن؟) ولی این فک میکنم ...یعنی اون نیست. خب اگه بخواد اون دوره های مقدماتی باشه من نیازی ندارم وقتی رفتم

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
من از بچه های المپیادی پارسال آوردم کلاسش جدا بود،
و مدرسشم میگفتن طراح سوال بوده(مگه اینا نباید تا روز آزمون قرنتینه باشن؟)
تو مهرماه واسه طراحی سؤال فراخوان میدن، بعدش نزدیکای مرحله اول یه عده از مدرسای تراز الف ک قراره بعدن تو دوره استاد باشن ر برای تیم داوری و انتخاب سؤالای المپیاد میذارن....پس طراح سؤال بودن چیز شاخی نیست، منم هستم :D

ولی این فک میکنم ...یعنی اون نیست. خب اگه بخواد اون دوره های مقدماتی باشه من نیازی ندارم وقتی رفتم
دوره هایی ک تو پژوهشسراها برگزار میشه بیشتر ب درد پروژه دادن و جشنواره میخوره....ولی بطور کل اشنایی با وسایل و تجهیزات از نزدیک خیلی خوبه

Back
بالا