چرا دارید با نص مقابله میکنید؟به نقل از Elahek :من مطمئن نیستم اما من فک میکنم خب 0 به توان 0 میشه (a-a) به توان a-a ، خب حالا a-a = 0 و جواب پایه مون هم که (a-a) هستش هرچی که بشه به توان 0 میرسه و هرعددی به توان 0 = 1 . پس 0 به توان 0 مساوی است با 1.
البته فک میکنم ولی در کل تعریف نشدس.
خب این ک تقسیم بر 0 داره و غلطه چ ربطی داشت؟کلن ربط داشت یا جدا بود؟به نقل از amoo.majid :چرا دارید با نص مقابله میکنید؟
همه ی ما میدونیم a-a مساوی صفر هست. و دوباره همه ی ما میدونیم اون قانونی که هر عدد به توان صفر مساوی 1 هست، در مورد اعداد مثبت و منفیه. وقتی میدونیم پایه مون مساوی صفر هست، دیگه نمیتونیم توان صفر اون رو برابر 1 بگیریم
این رو نگاه کنید:
هر چیز مبهمی که برابر بی نهایت نیسبه نقل از SpardaX :صفر به توان صفر به می نویسیم (a-a)^(a-a) و بعد می نویسیم (a-a) به توان a بر روی خودش.از اونجایی که حاصلش میشه 0/0 بنابراین نتیجه میگیریم 0^0 = 0/0 و از اونجایی که میدونیم 0/0 مساوی بی نهایته بنابراین 0^0 هم برابر با بی نهایته.
درسته.الان که فکر می کنم گفتن اینکه 0/0 و 0^0 برابر با بی نهایتن نگاه کردن به این موضوع فقط از یه جنبه است.درست ترش اینه که بگیم مبهم اند.به نقل از amoo.majid :هر چیز مبهمی که برابر بی نهایت نیس
معلومه که درست نیست. داری 2 طرف تساوی رو تقسیم بر 0 میکنی که این تعریف نشدس.......به نقل از amoo.majid :چرا دارید با نص مقابله میکنید؟
همه ی ما میدونیم a-a مساوی صفر هست. و دوباره همه ی ما میدونیم اون قانونی که هر عدد به توان صفر مساوی 1 هست، در مورد اعداد مثبت و منفیه. وقتی میدونیم پایه مون مساوی صفر هست، دیگه نمیتونیم توان صفر اون رو برابر 1 بگیریم
این رو نگاه کنید:
میشه قبل از این که پست بدی، تاپیک رو بخونی؟به نقل از Potter Harry :معلومه که درست نیست. داری 2 طرف تساوی رو تقسیم بر 0 میکنی که این تعریف نشدس.......
به نظر من از این لحاظ تعریف نشدس که اگه اون جوری که می گی حساب کنیم می شه 1 اما اگه بگیم پایه که همونa-a هست صفره و صفر به توان هر چی میشه صفر پس صفر به توان صفر 2 تا جواب داره و تعریف نشدسبه نقل از Elahek :من مطمئن نیستم اما من فک میکنم خب 0 به توان 0 میشه (a-a) به توان a-a ، خب حالا a-a = 0 و جواب پایه مون هم که (a-a) هستش هرچی که بشه به توان 0 میرسه و هرعددی به توان 0 = 1 . پس 0 به توان 0 مساوی است با 1.
البته فک میکنم ولی در کل تعریف نشدس.