بهترین بازیکن سال 2013

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
خب تاپیکو زدم ک هرکسی بیاد و با دلیل و اینما ثابت کنه ک کی بهترین میشه
ین دلیل برا نظرش بده
من میگم خودم
اینا رم نگا کینن:::::::

پیکه: رونالدو از نظر حرفه‌ای ۲۰ است::
جرارد پیکه در مورد هم تیمی سابق خود در منچستر یونایتد می‌‌گوید:" به عنوان یک دوست، رونالدو ۲۰ است. به صورت حرفه‌ای وی را بسیار ستایش می‌‌کنم زیرا وی الگویی برای جوانان است."

به گزارش مارکا، پیکه در مورد دوئل مسی و رونالدو می‌‌گوید:" بازگشت مسی با در اوج بودن رونالدو، بسیار به حساسیت این رقابت خواهد افزود. رقابت این دو، هر او آنها را قوی تر کرده است."

ایکر مقدس به کریستیانو رای داد اما رای های دیگرش را اعلام نکرد

نخست وزیر اسپانیا: رأی من برای توپ طلا کریستیانو است

76 درصد مخاطبان اکیپ فرانسه، ریبری را در مقابل رونالدو بازنده می دانند

مسی : نقش رونالدو در صعود پرتغال انکار ناپذیر است::
لیونل مسی، رونالدو را به علت عملکرد خوب در پلی آف جام جهانی 2014 برزیل تمجید کرد.

به گزارش آیریش تایم، ستاره آرژانتینی بارسلونا رقیب خود، کریستیانو رونالدو را به علت عملکرد خوب وی در پلی آف جام جهانی 2014 برزیل ستایش کرد.

در حالی که مسی موفق شد دومین کفش طلای پیاپی خود و در مجموع سومین کفش طلای خود را کسب کند، بحث و جدال بر سر برنده توپ طلا بالا گرفته است اما در این بین جدی ترین رقیب رونالدو برای کسب این عنوان، از وی به عنوان یک بازیکن سطح بالا یاد کرد.

مهاجم رئال مادرید با زدن 4 گل به سوئد نقش پررنگی را در صعود تیم ملی پرتغال به جام جهانی 2014 ایفا کرد.

هر چند مسی و رونالدو دو رقیب جدی برای یکدیگر هستند، اما مسی در مورد درخشش رونالدو در دو بازی اخیر به مارکا گفت: "او با هت تریک هایش نعمت بزرگی برای رئال مادرید و تیم ملی پرتغال است.

مهم نیست او چند سال دارد، او در یک کلام عالی بازی می کند و فوتبال زیبا را به نمایش می گذارد. و تیم ملی پرتغال فقط به علت حضور او توانست راهی جام جهانی شود."

و آخریشم ک مخصصصصوص رعالی های گله:::::::
كريستيانو :" نمي گويم به مراسم توپ طلا نمي روم

Luna H.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبدکاووس
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : بهترین بازیکن سال 2013

هرکاری میکنم بهش فکر نکنم و حرص نخورم؛ نمیشه.
این انصاف نیست، این عادلانه نیست. تیم منتخبُ میگم.
دیروز با خودم میگفتم بهترین بازیکن که رونالدو میشه، من بیشتر نگران تیم منتخبم! این دفعه دیگه بوندسلیگا باید تعداد بازیکناش بیشتر باشه ولی...
وقتی فهمیدم رونالدو بهترین بازیکن شده یه ذره ناراحت شدم ولی وقتی اون تیم منتخب مسخره رو دیدم دیگه واقعاً داشتم از عصبانیت منفجر میشدم!
حتی با دیدن اشکای رونالدو یه ذره دلم نرم شد :D و گفتم خب باز این حالا یه ذره قابل قبوله ولی آخه تیم منتخبُ کجای دلم بذارم؟!!!

چقدر بعضی از این تیمها دارن با تبلیغات بزرگ میشن واقعاً. یعنی از بوندسلیگا فقط 3 تا بازیکن؟!! این حق بایرن بود؟ حق دورتموند بود که اصلاً بازیکن نداشته باشه؟ آره دیگه اونا که فصل قبل کار خاصی نکردن. فقط رئال وبارسا رو گلبارون کردن؛ بایرنم که فقط 5 تا جام گرفت همین. اونُ که دیگه همه تیما بلدن...!

لاقل باید یه بازیکن از دورتموند میذاشتن. یعنی تیمی که با اون میانگین سنی و بودجه رئالُ به زانو درمیاره و به فینال میرسه والانم همه تیما دنبال بازیکناشن؛ نباید یه بازیکن داشته باشه تو این تیم؟ مارکو فصل قبل چیکار باید میکرد که نکرد؟ بازیکنای شایسته دیگه ای هم داشتن مثل گوندوآن، سوبوتیچ، لواندوفسکی... حتی متس هم میتونست باشه.

آلابا هم که هیچی دیگه! اصلاً فیفا چرا تعارف کرد؟! به جای مانوئل کاسیاسُ بهترین دروازه بان انتخاب میکردن و تموم دیگه! آلابا که فصل قبل یه پدیده بود و خیلی هم از دنی آلوز بهتر بود، ولی ظاهراً فیفا نمیخواد لالیگا کمتر از 6 تا بازیکن داشته باشه...
انصافاً دیگه باستینُ باید میذاشتن. ژاوی و اینیستا نسبت به فصول قبل خیلی افت کرده بودن... یا حتی خاوی مارتینز هم خیلی خوب بود. توماس و ماریو هم میتونستن تو این لیست باشن.

دیروز که میخواستم تیم منتخبُ پیش بینی کنم با خودم گفتم: خب مانوئل که حتماً هست؛ فیلیپ هم همینطور. ریبری و مسی و رونالدو هم که هستن! من خیلی دوست دارم بدونم دیگه از آلمان چه بازیکنایی هستن! ولی زهی خیال باطل! همون 3 تا رو هم احتمالاً به زور گذاشتن!

یعنی تعداد جامهایی که بایرن امسال گرفت بیشتر از تعداد بازیکناش تو این تیم مسخره بود!

البته فیفا یه کلمه انگلیسیه و اون دو تا "F" هم مخفف فدراسیون و فوتباله؛ اما فکر کنم بهتره اونا مخفف "فساد" و "فاجعه" باشن!
الانم میرم تو/یی/تر حالشونُ میگیرم. :D

ولی باز از اینکه یوپ هاینکس، سیلویا ناید و نادین آنگرر جایزه شونُ بردن خوشحال شدم. دیگه برای ندادنشون به اونا هیچ بهونه ای نداشتن!

این وسط مامانم راجع به رونالدو یه چیز جالبی گفت! بهش گفتم: مامان وقتی رونالدو برنده توپ طلا شد هم خودش گریه ش گرفت هم زنش هم مامانش! تازه بچه ش هم باهاش اومد! مامانم هم باتعجب پرسید: مگه اون زن وبچه داره؟!! قیافش که خیلی جوون تر نشون میده! :D

× عجب کشوری هستیم ما که همه دلشون میخواد با ما بازی کنن!!!
× فرناندا لیما هم به قولش عمل کرد. :D
دیشب نزدیک بود گریه م بگیره از دست اینا. حس میکنم ده سال پیرتر شدم. :|

shawn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهرری
شهر
شهرری
مدال المپیاد
نقره شیمی

برا ناعدالتی فیفا همون بس که لیگ دوقطبی و مسخره اسپانیا برترین لیگ دنیا باشه،تو یورو 2008 اسپانیا سید 1 باشه(بدون هیج قهرمانی قبلی در اروپا و جهان) و آلمان سید 2 باشه(یکی از برترین تیم های اروپا تو تاریخ) و البته تو تیم سال بازیکنان بارسا و رئالی باشن که واقعا تو اون پست بهترین نیستن

Mir

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد اژه اي 1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
93

من نمیفهمم چه ربطی به فیفا داره؟! رای گیری بین همه مربیان و کاپیتان های تیم های ملیه.شما ها از کیروش و کاپلو و امثالهم بیشتر سرتونه؟
در ضمن انتخاب بهترین بازیکنا کاملن سلیقه ایه و هر کس یکی رو خوشش میاد.به تعداد گل گل و پاس گل و دریبلم نیست.
به سلیقه من به جا ژاوی باید شوان اشتایگر می بود.چون ژاوی افت کرده و وایدنفلر رو جای نویر میذاشتم.راموس هم شوت میکردم بیرون جاش داوید لوییز بهتره.بقیه هم مناسبن
در مورد توپ طلا هم یاد جمله بیژن بنفشه خواه به بهنام تشکر(دکتر نیما افشار) در فیلم ساختمان پزشکان افتادم که به خاطر تصادف یه دکتره ای که خیلی شاخ بود و رقیبش بود رفت تو تلویزیون.بیژن بنفشه خواه گفت:حتما باید میمرد که تو بری تو تلویزیون!!!

Luna H.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبدکاووس
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از Mir :
من نمیفهمم چه ربطی به فیفا داره؟! رای گیری بین همه مربیان و کاپیتان های تیم های ملیه.شما ها از کیروش و کاپلو و امثالهم بیشتر سرتونه؟
در ضمن انتخاب بهترین بازیکنا کاملن سلیقه ایه و هر کس یکی رو خوشش میاد.به تعداد گل گل و پاس گل و دریبلم نیست.
به سلیقه من به جا ژاوی باید شوان اشتایگر می بود.چون ژاوی افت کرده و وایدنفلر رو جای نویر میذاشتم.راموس هم شوت میکردم بیرون جاش داوید لوییز بهتره.بقیه هم مناسبن
در مورد توپ طلا هم یاد جمله بیژن بنفشه خواه به بهنام تشکر(دکتر نیما افشار) در فیلم ساختمان پزشکان افتادم که به خاطر تصادف یه دکتره ای که خیلی شاخ بود و رقیبش بود رفت تو تلویزیون.بیژن بنفشه خواه گفت:حتما باید میمرد که تو بری تو تلویزیون!!!

بهترین بازیکنُ مربی‌ها و کاپیتان‌های تیمای ملی انتخاب کردن، ولی تیم منتخبُ چند نفر به اصطلاح کارشناس! انتخاب کردن... پس باید لاقل انتخاباشون یه ذره کارشناسانه باشه نه از روی سلیقه.

بعد اینکه تبلیغات فیفا زیادی روی انتخاب بهترین‌ها تاثیر می‌ذاره. شاید اگر قدرت تبلیغاتی بارسلونا و رئال مادرید نبود احتمال حضور بازیکن‌های این دو تا تیم‌ تو تیم منتخب کمتر بود. قدرت رسانه ای این دو تیم به حدی رسیده که تقریبا محاله بدون حضور حداقل چهار بازیکن از این دو تیم، تیم منتخب سال معرفی شه.

• لایک
امتیازات: Frost
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا