- شروع کننده موضوع
Reyhaneh-TKS
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- BRZ
به نظر شما کنکور تجربی دادن با رشته ریاضی چطوره؟
به نقل از SS201 :به نظر من درست نیست!به دو دلیل!
1-زیست اصلا درس حفظی نیست و فقط با سال آخر خوندن نمیتونید نتیجه درست بگیرید مخصوصا باوضع سوالات زیست این دوسال آخر
2-فیزیک تجربی و ریاضی اونقد باهم متفاوت نیست که بتونیم روش مانور بدیم فقط ریاضی چند فصل بیشتر میخونه که تو تجربی هیچ فایده ای نداره و کمکی به حل سوالات بقیه فصل ها نمی کنه اما ریاضی که تو دوتا رشته متفاوته واقعا یه دانش آموز تجربی نیازی به مباحث سنگین ریاضی تو رشته ریاضی نداره و سرجلسه اغلب دانسته ها بی استفاده میمونه من خودم با ریاضی67 تو کنکور رتبم شد230!در حالی که زیاد مطالعه ریاضی در سطح بالا نداشتم!
1-به هر حال به اندازه دانش آموز تجربی روش وقت گذاشته نمیشهبه نقل از F@|-|!mEh :1) قرار نیست که زیست رو بذاریم سال آخر بخونیم که !!!
من الان سومم ، درسته که سال دوم حواسم نبود زیست رو بخونم ولی از امسال دارم میخونم !
2) اینکه بدون استفاده بمونه یا نه بستگی به خود فرد داره که چجوری بخواد استفاده کنه ! مثلا من علاقه دارم به رشته ریاضی و حتی اگر پزشکی هم بخونم باز سعی میکنم این مطالب رو به نحوی استفاده کنم .
به نقل از SS201 :1-به هر حال به اندازه دانش آموز تجربی روش وقت گذاشته نمیشه
2-من صرفا درباره جلسه کنکور حرف زدم منظورم اینی اون چیزای اضافه که توی ریاضی خونده میشه کاربردی سر جلسه کنکور تجربی نداره
میتونم دلیلش رو هم بدونم؟ ممنون.به نقل از MelO :تو 10 سال ِ قبل به نظرم جواب میداد ؛ امّا الآن اگه میخای تجربی بخونی از اوّل باید بری تجربی. منم قبلن میخاستم برم ریاضی ، ولی دیدم واقعاً نمیتونم جواب بگیرم.
این نکته که زیست یه درس حفظی نیس به جاس! ولی باید روش خوندن ما رو هم درنظر بگیرید. من خودم این رو کاملا با تست زدن درک کردم و هیچوقت موقع زیست خوندن تلاش به حفظ کردنش ندارم!به نقل از SS201 :به نظر من درست نیست!به دو دلیل!
1-زیست اصلا درس حفظی نیست و فقط با سال آخر خوندن نمیتونید نتیجه درست بگیرید مخصوصا باوضع سوالات زیست این دوسال آخر
2-فیزیک تجربی و ریاضی اونقد باهم متفاوت نیست که بتونیم روش مانور بدیم فقط ریاضی چند فصل بیشتر میخونه که تو تجربی هیچ فایده ای نداره و کمکی به حل سوالات بقیه فصل ها نمی کنه اما ریاضی که تو دوتا رشته متفاوته واقعا یه دانش آموز تجربی نیازی به مباحث سنگین ریاضی تو رشته ریاضی نداره و سرجلسه اغلب دانسته ها بی استفاده میمونه من خودم با ریاضی67 تو کنکور رتبم شد230!در حالی که زیاد مطالعه ریاضی در سطح بالا نداشتم!
خب عزیز من یه مشکل واسم پیش اومده که قادر به تغییر رشته نیستم! وگرنه که همون راه خودش رو میرفتم!به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :نظر شخصیمو میگم ، اشتباه محضه این کار.
درسته که این کار باعث میشه پایه ی فیزیک و ریاضی قوی بشه ولی درمورد زیست کلاس درس و صحبت های معلم و بحث های کلاسی و ..
خیلی اهمیت داره و تاثیر زیادی روی یاد گیری این درس و گرفتن نتیجه ی بهتر داره .
عاقا اصن هرکاری رو باید از راهش انجام داد ینی چی این کار واقعا :/
اتفاقا حس میکنم ما چون درس زیست جز درسای مدرسمون نیس روش حساسیت بیشتری به خرج میدیم! چون حس میکنیم از تجربی ها عقب تریم بیشتر سعی میکنم روش کار کنیم.به نقل از SS201 :1-به هر حال به اندازه دانش آموز تجربی روش وقت گذاشته نمیشه
2-من صرفا درباره جلسه کنکور حرف زدم منظورم اینی اون چیزای اضافه که توی ریاضی خونده میشه کاربردی سر جلسه کنکور تجربی نداره
خیلی ممنون از راهنمایی و دلگرمیتون :)به نقل از F. :ما الان تو مدرسمون 6 تا تغییر رشته ای داریم یکی از اون یکی موفق تر چون خواستن
و هیچ کدوم مثل خودم هدفشون این نبوده که بیان تجربی
من صرفا برای شریف درس میخوندم میتونید تصور کنید چقدر درسای ریاضیو کامل خوندم
و الان هیچکدوم از درسایی که خوندم فک نمیکنم به دردم نخوره و دقیقا حس میکنم که به کارم میان تو تک تک درسا
البته ناگفته نمونه باید علاقه داشته باشین و ببینین هدفتون چیه
به راحتی میتونیم هندسرو بزنیم همونی که بعضی از تجربیا میخوان کلا بذارن کنار
ما تو حسابان تمام دومو دوباره خوندیم و تک تکشو اثبات کردیم و مفهومی فهمیدیم
احتمالو تو یه کتاب جدا خوندیم
الان تو ژنتیک و احتمال ریاضی عمومی مشکلی نداریم
درساش اصلا هم سنگین نیست
تو کلاسای مدرسه دبیرای موظف همچین چیز خاصی نمیگن که از دست داده باشین+میتونین کلاس برین همزمان+مگه اینکه بچه هاتون خیلیییی شاخ باشن دیگه
روش کنکورای اخیر هم روشی نیس که آدم نتونه یاد بگیره من همین دفعه پیش زیست کل کانونمو 90 زدم سوالای کانونو که دیدین سطحششو که چطوریه؟
بازم ببینین برنامتون برا آیندتون چیه صرفا میخواید پزشکی قبول بشین یا...
ریاضی یه رشته ایه که شماچند سال دیگه خواستین یه رشته دیگه هم بخونین چه انسانی چ تجربی ... میتونین موفق بشین.
خب حالا یه سوال! شما چجوری برنامه ریزی میکنید واسه خوندن زیست؟ مثلا هفته ای چند ساعت؟ من یا واقعا وقت نمیکنم یا برنامه ریزی مناسبی ندارم :-(به نقل از Roxan :من درحال حاضر سوم رياضيم و قصد دارم ديپلم رياضي بگيرم و كنكور تجربي بدم
زيست دوم رو خوندم،سوم رو هم همزمان با بچه ها دارم پيش نيرم
به تظرم شايد سخت باشه،اما ميارزه
چون ديپلم رياضي خيلي به درد بخوره،پايه ي رياضي و فيزيكت هم نسبت به تجربي ها بهتر ميشه و يه جورايي ازشون جلويي
فقط خيليا سعي ميكنن منصرفت كنن و نااميدت كنن و بگن نميتوني،حتي معلمها،ولي اگر تو به خودت اطمينان داشته باشي كافيه
به حرفشرن گوش نده
شرمنده یه سوال دیگه! میگید دیپلم ریاضی خیلی به درد بخوره. میتونم بپرسم چرا؟ ینی تو آینده تحصیلی یا شغلیمون اثر مثبت داره؟به نقل از Roxan :من درحال حاضر سوم رياضيم و قصد دارم ديپلم رياضي بگيرم و كنكور تجربي بدم
زيست دوم رو خوندم،سوم رو هم همزمان با بچه ها دارم پيش نيرم
به تظرم شايد سخت باشه،اما ميارزه
چون ديپلم رياضي خيلي به درد بخوره،پايه ي رياضي و فيزيكت هم نسبت به تجربي ها بهتر ميشه و يه جورايي ازشون جلويي
فقط خيليا سعي ميكنن منصرفت كنن و نااميدت كنن و بگن نميتوني،حتي معلمها،ولي اگر تو به خودت اطمينان داشته باشي كافيه
به حرفشرن گوش نده