فراخوان مسابقه نجات تخم مرغ در مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
poster.jpg

- برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنین .
- اگر مدارستون همکاری لازم رو نداشتند ، نگران بحث سرپرست و گواهی مدرسه نباشید .
- این اطلاع رسانی فقط قراره در بعضی از مدارس برتر مشهد انجام بشه ، به مدارس دیگه این موضوع رو منتقل نکنید .
- لطفا در مدارستون اطلاع رسانی های لازمه رو به سایر دوستانتون هم انجام بدید .
- اگر سوال یا مشکل خاصی داشتید میتونید با شماره اعلام شده تماس بگیرید ، اگر سوالی داشتید که فکر میکردید میتونه سوال عده زیادی از دوستان باشه هم میتونید سوالتون رو اینجا مطرح کنید تا من جواب بدم .

پاسخ : فراخوان مسابقه نجات تخم مرغ در مشهد

دوستان کسی اصلا اینجا قصد شرکت کردن داره ؟ #-o

لطفا توی فیس بوک هم لینک پوستر رو بزارید و با دوستانتون شیر کنید .

به نقل از نــيما :
دوستان کسی اصلا اینجا قصد شرکت کردن داره ؟ #-o

لطفا توی فیس بوک هم لینک پوستر رو بزارید و با دوستانتون شیر کنید .
من شاید با یه تیم از مدرسمون شرکت کنم

همش پارتی بازی !!‌همش!! :دی
نیما !این بود ارمان های ما؟ :دی

دوستان من یه توضیحات تکمیلی ای در رابطه با این مسابقه بدم ...

1 - به همه ی تیم های شرکت کننده لوح سپاسی از طرف دانشگاه فردوسی به خاطر حضورشون اهدا خواهد شد .
2 - از آیین نامه ی مسابقات نترسید . ممکنه کمی آیین نامه سخت باشه که علت و هدف اصلی از اون جذاب تر شدن مسابقه هست . اما قطعا بدونید هیچ گروهی نمیتونه به همه ی امتیازات و ملاک های مطرح شده دست پیدا کنه و امتیاز کامل بگیره !!
3 - از رقابت با تیم های دانشجویی نترسید ، به جرات میتونم بگم که شما ها به مراتب میتونید توانمند تر از اون ها ظاهر بشید .
از دلایلش هم این هست که برای شرکت توی این مسابقه به دانش مهندسی خاصی نیاز نیست که شما به خاطر اون نتونید رقابت برابری انجام بدید
4 - جوایز نفرات برگزیده قطعا ارزش وقت گذاشتن و فعالیت رو خواهد داشت . سال گذشته مجموع جوایزی که به تیم های برگزیده (3 تیم اول ) داده شده نزدیک 500 هزار تومان بوده که این رقم امسال قطعا بیشتر خواهد بود . علت اعلام نشدن دقیقش به خاطر این بود که در تلاشیم با اسپانسر گرفتن جوایز رو بتونیم افزایش قابل ملاحظه ای بدیم .
5 - هزینه ی ثبت نام تقریبا تماما صرف هزینه های اجرایی برگزاری مسابقه برای هر تیم ، مثل پذیرایی ها ، لوح ها ، کارگاه آموزشی و ... خواهد شد . به عبارت دیگه تلاش شده حداقل هزینه ممکن از گروه های شرکت کننده گرفته بشه و بدونید به هیچ عنوان هزینه ثبت نام بالا نیست .

به نقل از امـیــــر :
همش پارتی بازی !!‌همش!! :دی
نیما !این بود ارمان های ما؟ :دی
هان ؟!؟ :))

ببخشید یکم سوالم زیادی فنی هست ;D
دقیقا قراره چه اتفاقی بیفته؟! ایین نامه رو خوندم ولی دقیق نفهمیدم
قراره تخم مرغ پرت بشه ما بگیریمش؟ خودمون پرت کنیم ؟! هم پرت کنیم و هم بگیریم؟

قراره سازه ای طراحی و ساخته بشه که تخم مرع درون اون قرار بگیره و از ارتفاع حدود 12 متری رها بشه .
اولین نکته سالم موندن تخم مرغ بعد از رسیدن به زمین هست . که ملاک های دیگه داوری و محدودیت های مختلف و امتیازات مثبت و منفی متقاوت این قضیه رو پیچیده تر میکنه .

+ این مسابقه رو اولین بار ناسا تحت عنوان gravity challenge مطرح کرده . اصل موضوع این بوده که ناسا به دنبال مکانیزم هایی بوده که بتونه برای فضاپیما هاش فرودی با کمترین آسیب و بهترین نحو روی سطح سایر سیاره ها و ... داشته باشه .

باتوجه به درخواست تعداد زیادی از دوستان نسبت به تمدید مهلت ثبت نام یا تغییر زمان برگزاری ؛ برنامه زمان بندی مسابقات جا به جا و برگزاری مسابقه به ابتدای ترم بعد موکول شد .

تقویم جدید برگزاری :
مهلت ثبت نام : 15 دیماه
کارگاره آموزشی : 4 و 5 دیماه
زمان برگزاری : 17 بهمن ماه

موفق باشید .

به نقل از نــيما :
- برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنین .

لینکش واسه من باز نمیشه :-?

Back
بالا