- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجـنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 95
سلام...
خب همونطور که میدونیم سمپاد برای راهنمایی تعداد محدودی دانش آموز میگیره...!
و همونا رو برای دبیرستان نگه میداره و علاوه به اون دوباره تعدادی ورودی برای دبیرستان میگیره...
نظرتون در این باره چیه؟
آیا فرقی بین این دو گروه هست؟
راستش میدونم شاید درست نباشه... من با همه ورودی های دبیرستان کلاسمون دوستم
اما خودمون(ورودی های راهنمایی) رو متفاوت میبینم و این اصلا دست خودم نیست...حس میکنم یخورده فرق داریم
حتی بعد گذشت دوسال بازم این تفاوت رو حس میکنیم(هم من هم بقیه) البته منظورم از لحاظ نمره و معدل نیست
میخوام بدونم شما هم در عین دوستی با همه ی بچه ها ، ورودی های همسن اما تو دوسال متفاوت رو متفاوت میبینین یا نه
و اینکه مسلما یه سمپادی با سمپادی های دیگه راحت تر کنار میاد، آیا این سازگاری و همبستگی تو ورودی های یه سال مشابه بیشتره؟
نظر شما چیه؟!
خب همونطور که میدونیم سمپاد برای راهنمایی تعداد محدودی دانش آموز میگیره...!
و همونا رو برای دبیرستان نگه میداره و علاوه به اون دوباره تعدادی ورودی برای دبیرستان میگیره...
نظرتون در این باره چیه؟
آیا فرقی بین این دو گروه هست؟
راستش میدونم شاید درست نباشه... من با همه ورودی های دبیرستان کلاسمون دوستم
اما خودمون(ورودی های راهنمایی) رو متفاوت میبینم و این اصلا دست خودم نیست...حس میکنم یخورده فرق داریم
حتی بعد گذشت دوسال بازم این تفاوت رو حس میکنیم(هم من هم بقیه) البته منظورم از لحاظ نمره و معدل نیست
میخوام بدونم شما هم در عین دوستی با همه ی بچه ها ، ورودی های همسن اما تو دوسال متفاوت رو متفاوت میبینین یا نه
و اینکه مسلما یه سمپادی با سمپادی های دیگه راحت تر کنار میاد، آیا این سازگاری و همبستگی تو ورودی های یه سال مشابه بیشتره؟
نظر شما چیه؟!