ورودی های راهنمایی/ورودی های دبیرستان

• شروع کننده موضوع

Shery

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجـنورد
سال فارغ التحصیلی
95
سلام...
خب همونطور که میدونیم سمپاد برای راهنمایی تعداد محدودی دانش آموز میگیره...!
و همونا رو برای دبیرستان نگه میداره و علاوه به اون دوباره تعدادی ورودی برای دبیرستان میگیره...
نظرتون در این باره چیه؟
آیا فرقی بین این دو گروه هست؟
راستش میدونم شاید درست نباشه... من با همه ورودی های دبیرستان کلاسمون دوستم
اما خودمون(ورودی های راهنمایی) رو متفاوت میبینم و این اصلا دست خودم نیست...حس میکنم یخورده فرق داریم
حتی بعد گذشت دوسال بازم این تفاوت رو حس میکنیم(هم من هم بقیه) البته منظورم از لحاظ نمره و معدل نیست
میخوام بدونم شما هم در عین دوستی با همه ی بچه ها ، ورودی های همسن اما تو دوسال متفاوت رو متفاوت میبینین یا نه
و اینکه مسلما یه سمپادی با سمپادی های دیگه راحت تر کنار میاد، آیا این سازگاری و همبستگی تو ورودی های یه سال مشابه بیشتره؟

نظر شما چیه؟!

big_bang

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـا(') امیــ(')
شهر
نجف آباد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
اقتصاد
پاسخ : ورودی های راهنمایی/ورودی های دبیرستان

من خودم ورودی دبیرستان هستم. ;;)
اگه بخوای از لحاظ دوستی و کنار اومدن با هم دیگه بگی، خب مسلما زمان میبره تا دوستیا شکل بگیره و بچه های راهنمایی با ورودیا کنار بیان.
سال اول ما خیلی سر این موضوع مشکل داشتیم، مثلن دبیر میخواس یه نکته ای رو بگه بعد بچه های ورودی راهنمایی میگفتن ما اینو بلدیم و غر میزدن :-" :د یا اینکه خودشونو ارشد میدونسن و از این حرفا ! :rolleyes:
حداقل از نظر منی که ورودی دبیرستانم و الان 3 ساله سمپادیم فرقی بین ما ورودیا و بچه های راهنمایی وجود نداره. آدم متعصبی نیستم اصولا؛ ولی دوستی با بچه های راهنمایی و معاشرت باهاشونه که منو به این باور رسونده.
به هر حال هممون عضو یه خانواده ایم که سمپاد نام داره ..حالا این که دو سه سال زودتر یا دیرتر عضو شدیم فرقی نمیکنه (;

• لایک
امتیازات: Shery
بالا