آماندا کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید ترکیان فر شهر اصفهان 2014/1/16 #1 سلام ببخشید یه کمکی به من بکنید ویندوزم os x تو پاور و غیره درست مینیویسه ولی تو ورد کلمات رو جدا جدا مینیویسه چیکار کنم؟
سلام ببخشید یه کمکی به من بکنید ویندوزم os x تو پاور و غیره درست مینیویسه ولی تو ورد کلمات رو جدا جدا مینیویسه چیکار کنم؟
ایلیا لنگر انداخته ارسالها 2,799 امتیاز 15,103 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 مدال المپیاد تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی! دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه عکاسی 2014/1/16 #2 پاسخ : مشکل با word تو مکینتاژ من جواب سوالتونو نمیدونم فقط لازم دیدم یاد آوری کنم مکینتاش ویندوز نیست!سیستم عامل یا os ئه.ویندوز هم یک سیستم عامله.
پاسخ : مشکل با word تو مکینتاژ من جواب سوالتونو نمیدونم فقط لازم دیدم یاد آوری کنم مکینتاش ویندوز نیست!سیستم عامل یا os ئه.ویندوز هم یک سیستم عامله.
آماندا کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید ترکیان فر شهر اصفهان 2014/1/16 #3 پاسخ : مشکل با word تو مکینتاژ خالا درست شد؟اون اشتباه لپی بود شما هم گیر نده اصل قضیه رو توجه کن
amanda.taheri کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید ترکیان فر شهر اصفهان 2014/3/9 #4 پاسخ : مشکل با word تو os x آماندا خانم سلام من هم این مشکلو داشتم ولی باید بهت بگم که این مشکل حل نمیشه باید از برنامه ی pages یا keynote استفاده کنی
پاسخ : مشکل با word تو os x آماندا خانم سلام من هم این مشکلو داشتم ولی باید بهت بگم که این مشکل حل نمیشه باید از برنامه ی pages یا keynote استفاده کنی