ایلیا لنگر انداخته ارسالها 2,799 امتیاز 15,106 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 مدال المپیاد تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی! دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه عکاسی 2014/2/5 #1 اینجا هر سوالی مربوط به ورزش دارید مطرح کنید اولیشو خودم میپرسم تاحالا شده یه تیمه دسته یکی قهرمان حذفی بشه؟
اینجا هر سوالی مربوط به ورزش دارید مطرح کنید اولیشو خودم میپرسم تاحالا شده یه تیمه دسته یکی قهرمان حذفی بشه؟
Luna H. کاربر حرفهای ارسالها 468 امتیاز 2,194 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر گنبدکاووس سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی مازندران رشته دانشگاه داروسازی 2014/2/6 #2 پاسخ : سوالات ورزشی به نقل از ایلیا : اینجا هر سوالی مربوط به ورزش دارید مطرح کنید اولیشو خودم میپرسم تاحالا شده یه تیمه دسته یکی قهرمان حذفی بشه؟ کلیک کنید تا باز شود... ویگان شده فکر کنم قهرمان FA Cup انگلیس...
پاسخ : سوالات ورزشی به نقل از ایلیا : اینجا هر سوالی مربوط به ورزش دارید مطرح کنید اولیشو خودم میپرسم تاحالا شده یه تیمه دسته یکی قهرمان حذفی بشه؟ کلیک کنید تا باز شود... ویگان شده فکر کنم قهرمان FA Cup انگلیس...
ایلیا لنگر انداخته ارسالها 2,799 امتیاز 15,106 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 مدال المپیاد تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی! دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه عکاسی 2014/2/6 #3 پاسخ : سوالات ورزشی ممنون ولی من بیشتر من منظورم حذفی ایران بود
germangirl13 کاربر فعال ارسالها 48 امتیاز 62 نام مرکز سمپاد گنبدکاووس شهر گنبد کاووس 2014/2/6 #4 پاسخ : سوالات ورزشی سره والیبال ایران چی میاد؟! اخرین اخبار رو کسی داره؟ واسه لیگ جهانی؟
maryambanoo کاربر فعال ارسالها 28 امتیاز 53 نام مرکز سمپاد فرزانگان سمنان شهر سمنان 2014/2/16 #5 پاسخ : سوالات ورزشی به نقل از germangirl13 : سره والیبال ایران چی میاد؟! اخرین اخبار رو کسی داره؟ واسه لیگ جهانی؟ کلیک کنید تا باز شود... فعلا که قراره یه مربی جدید بیارن. ظاهرا ایتالیاییه. میگن مربی خوبیه... چه میدونم والا
پاسخ : سوالات ورزشی به نقل از germangirl13 : سره والیبال ایران چی میاد؟! اخرین اخبار رو کسی داره؟ واسه لیگ جهانی؟ کلیک کنید تا باز شود... فعلا که قراره یه مربی جدید بیارن. ظاهرا ایتالیاییه. میگن مربی خوبیه... چه میدونم والا