ب ما گفتن معدل و پیشرفت تحصیلی ملاک ورود به دبیرستانه.ولی فک نکنم کسی رو بندازن بیرون!واسه همین من زیاد نمیخونم.شما چی؟به نقل از mshk :سلام به همگی دوستان;
به ما گفتن یه آزمونی داریم 7 اسفند لطفا یه کمکی برای برنامه ریزی بکنین(و هر حرفی درباره آزمون دارید بگید.)سپاس گزارم
ما پارسالم داده بودیم بعد به ما هم همین حرفو زده بودن و کلی استرس دادن بهمون! ولی نه تنها که هیچ تاثیری نداشت حتی کارنامه ش رو هم نفرستادن!به نقل از Roghayyeh :ب ما گفتن معدل و پیشرفت تحصیلی ملاک ورود به دبیرستانه.ولی فک نکنم کسی رو بندازن بیرون!واسه همین من زیاد نمیخونم.شما چی؟
شما سومی دیگهبه نقل از Roghayyeh :ب ما گفتن معدل و پیشرفت تحصیلی ملاک ورود به دبیرستانه.ولی فک نکنم کسی رو بندازن بیرون!واسه همین من زیاد نمیخونم.شما چی؟
به نقل از (: ـهـنانــّــح :) :ینی ازمون 7 اسفند واسه فرز1 که فیلتره مطمئنم!ینی یه سریا میفتن
احساس میکنم نمیاد جواباشبه نقل از آیدا ;) :بچه ها کسی می دونه نتایجش کی میاد؟
دمت گرم خوشحالمون کردیبه نقل از HOSSEIN JH :خوب تو مدرسه ما به این آزمون هیچ توجهی نمیشه !
امروز یعنی امتحان فیزیک داشتیم رفتیم ! مجبورمون کردن بشینیم (هیچ کس نمیرفت امتحان بده !)! رفتیم گفتن فیزیک ندارید پیشرفت تحصیلی بدید ! بچه ها هم شانسی میزدن که فقط یلند بشن ! هدف همه بلند شدن بود (اکثرا)
جلسه امتحان نبود که شدی خنده تفریح بحث گروهی ...
من قبلی رو همش رو شانسی زدم ترازم منفی شد ! ااین دفه هر چی تونستم زدم
این هم عکس از پاسخ نامه
http://www.xum.ir/images/2014/05/04/%D8%B9%DA%A9%D8%B30376.jpg
من گوشی نداستم از جلوییم گرفتم (با هم حل میکردیم) برید کف بر شید
بعد که همه شانسی زدن گفتن باید بشینید ! بچه ها هم گرفتن خوابیدن !![]()
![]()
![]()