ali_f کاربر نیمهحرفهای ارسالها 192 امتیاز 251 نام مرکز سمپاد Хелли 2 Средняя школа شهر Тегеран 2014/2/18 #1 باسمه تعالی سلام خوبید؟ خوب چیزایی که قراره تو این تاپیک گفته بشه : بحثهای علمی، بررسی گزینهها و ارایهی کلید و راه حل و این حرفا خلاصه ......... امیدوارم موفق باشیم
باسمه تعالی سلام خوبید؟ خوب چیزایی که قراره تو این تاپیک گفته بشه : بحثهای علمی، بررسی گزینهها و ارایهی کلید و راه حل و این حرفا خلاصه ......... امیدوارم موفق باشیم
حمیده کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,319 امتیاز 64,354 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 94 2014/2/18 #2 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی هرچی هست باشه، فقط امیدوارم مثل سال قبل سوالا رو دو برابر نکنن، وقت رو نصف
پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی هرچی هست باشه، فقط امیدوارم مثل سال قبل سوالا رو دو برابر نکنن، وقت رو نصف
arashh کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 121 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اسفراین 2014/2/18 #3 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی منتظریم ببینیم چی میشه!!! من که دیگه تلاشمو کردم و یکم بیشتر از سیزده ساعت دیگه هم میرم و کارو تموم می کنم. آقا موفق باشید
پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی منتظریم ببینیم چی میشه!!! من که دیگه تلاشمو کردم و یکم بیشتر از سیزده ساعت دیگه هم میرم و کارو تموم می کنم. آقا موفق باشید
arashh کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 121 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اسفراین 2014/2/19 #4 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی سخت بودا!!! نه؟؟؟
NEGAR MN کاربر فعال ارسالها 30 امتیاز 95 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر شیراز 2014/2/19 #5 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی سخت بود ولی شیمی الیش افتضاح بود ولی ایشالا که هممون خوب دادیم
پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی سخت بود ولی شیمی الیش افتضاح بود ولی ایشالا که هممون خوب دادیم
NEGAR MN کاربر فعال ارسالها 30 امتیاز 95 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر شیراز 2014/2/19 #6 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی راستی اگه تونستین جواب ها رو بگین تا ببینیم حدودا چند زدیم
پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی راستی اگه تونستین جواب ها رو بگین تا ببینیم حدودا چند زدیم
Iman.Mage کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 385 امتیاز 713 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد نقرهی کشوری المپیاد شیمی دوره ۲۴ دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی (با ماینور شیمی) 2014/2/19 #7 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی 83-85 زدم ... خب از خودم انتظار خیلی بیشتری داشتم، جو گرفت منو نصف وقت تحویل دادم ... البته از بیشتر بدانید شیمی 1 هم سوال بود که من انتظار نداشتم اصلا .
پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی 83-85 زدم ... خب از خودم انتظار خیلی بیشتری داشتم، جو گرفت منو نصف وقت تحویل دادم ... البته از بیشتر بدانید شیمی 1 هم سوال بود که من انتظار نداشتم اصلا .
مبینا کاربر فوقفعال ارسالها 101 امتیاز 78 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شیراز دانشگاه شیراز انشاالله 2014/2/19 #8 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی کلیددددددددددددددددددددددد میخاممممم
sajjad--senator کاربر فعال ارسالها 63 امتیاز 20 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2 شهر تهران دانشگاه ایشالا صنعتی شریف رشته دانشگاه اگه خدا بخواد نرم افزار میخ 2014/2/19 #9 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی به نقل از مبینا : کلیددددددددددددددددددددددد میخاممممم کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم تا ی ساعت دیگه کلید میاد. چطور دادی؟
پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی به نقل از مبینا : کلیددددددددددددددددددددددد میخاممممم کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم تا ی ساعت دیگه کلید میاد. چطور دادی؟
arashh کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 121 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اسفراین 2014/2/19 #10 پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی آقا اگر کسی میدونه خوب داده جوابا رو بزاره ما ببینیم چکار کردیم!!! کد دفترچه رو هم بزارین لطفا
پاسخ : مرحله اول بیست و چهارمین دوره المپیاد شیمی آقا اگر کسی میدونه خوب داده جوابا رو بزاره ما ببینیم چکار کردیم!!! کد دفترچه رو هم بزارین لطفا