ali jahangiri کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,090 امتیاز 8,421 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم مدال المپیاد طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه مکانیک 2014/3/24 #1 سلام اومدم بگم یه رفیقی داشتم تلاش جدی برای کنکور رو از وسطای پیش دانشگاهی شروع کرد آزمون نوشت و شروع کرد تست زدن و این جور کارا الانم پزشکی تهران میخونه رتبه ـش حدودا شد 50 منطقه دو پس اگر هم تا الان تنبلی کردید ، شروع کنید به خوندن و بترکونید موفق باشید * اینم هست مثل اینکه ^_^
سلام اومدم بگم یه رفیقی داشتم تلاش جدی برای کنکور رو از وسطای پیش دانشگاهی شروع کرد آزمون نوشت و شروع کرد تست زدن و این جور کارا الانم پزشکی تهران میخونه رتبه ـش حدودا شد 50 منطقه دو پس اگر هم تا الان تنبلی کردید ، شروع کنید به خوندن و بترکونید موفق باشید * اینم هست مثل اینکه ^_^
nima_ar کاربر فوقفعال ارسالها 166 امتیاز 502 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر لاهیجان 2014/3/24 #2 پاسخ : سلام بخونید تا دیر نشده خب دقیقا چی کار کرد که با وجود دیر شروع کردن تونست؟
cannibal کاربر نیمهحرفهای ارسالها 192 امتیاز 417 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه UT 2014/4/2 #3 پاسخ : سلام بخونید تا دیر نشده وسطا نه الان! اونم دوستای شما
mahzadi کاربر فوقفعال ارسالها 109 امتیاز 196 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بابل مدال المپیاد شیمییی دانشگاه ان شالله سال بعد دانشگاه ته رشته دانشگاه ان شالله سال بعد داروسازی 2014/4/20 #4 پاسخ : سلام بخونید تا دیر نشده الان والا دیگه اخر سال شده. نه وسط سال :-ss خیلی استرس دارم دوس دارم بمونم برا سال بعد
پاسخ : سلام بخونید تا دیر نشده الان والا دیگه اخر سال شده. نه وسط سال :-ss خیلی استرس دارم دوس دارم بمونم برا سال بعد