- شروع کننده موضوع
مهرنوش.
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سمنان
- شهر
- سمنان
من یه سال با ریاضی مشکل دارم چه جوری میشه قوی کردش؟
به نقل از 伊朗女孩 :قبل از شروع کلاس ، درس رو بخون
سرکلاس با دقت گوش بده
رفتی خونه دوباره درس رو بخون
تا جلسه بعد تمرین تمرینای زیادی حل کن
بهترین راه تمرین حل کردن هست........!اونم خیلییییییی زیاد.....!
شما برای اینکه به ریاضی علاقه پیدا کنین و صرفا با زور نخونیدش باید به این فک کنین که ریاضی یه ابزاریه که شما رو به هدفتون که به فیزیک مربوط میشه نزدیک میکنه.به نقل از hastikhanoom :من مشکلم اینه که دیگه روحیه روبه رو شدن با ریاضی رو ندارم.
برعکس ریاضی هم درس سرنوشت سازیه برای من که به فیزیک علاقه دارم.
الان که دارم ریاضی کار می کنم چه جوری بخونم؟
من ریاضی رو خیلی دوس دارم.خیلی خیلی.شاید اندازه ی فیزیک. ولی خوب به خاطر اهدافی که دارم فیزیک رو انتخاب کردم.به نقل از 1023+1 :شما برای اینکه به ریاضی علاقه پیدا کنین و صرفا با زور نخونیدش باید به این فک کنین که ریاضی یه ابزاریه که شما رو به هدفتون که به فیزیک مربوط میشه نزدیک میکنه.
برای این کار مثلا وقتی استاد یه درسی رو امروز میده و یه سری تمرین براش میذاره شما باید حتما اون تمرین ها رو تا روز تحویلش نذارین بمونه و به مرور هر روز قسمتیش رو انجام بدین.
نباید این قدر بخونین که زده بشین. سر هر مسئله که نتونستین تو اون زمان حل کنین ولش نکنید و نذارین این مسئله های حل نشده روی هم انباشته بشن تا حوصله دارین روش فک کنین و سعی کنین ایده بزنید برای حلش نباید تا کاملا از اون مسئله خسته نشدین از کسی درموردش سوالی بپرسین یا حتی جواب رو نبینین.
فقط یه پیشنهاد که رو خودم خیلی تاثیر داشته ( :) شما اگه فقط 1 الی 2 بار تو کوئیز هایی که استادتون میگیره نفر اول بشین اون وقت میشین عزیز دل استاد و تو کلاس بهتون بیشتر توجه میکنه و همین باعث میشه که علاقتون بیشتر بشه و راحتر بتونید درس مورد نظرتون رو بخونین...
موفق باشید. :)
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :به راستی چه جوری می شه مبتکران رو تنهایی حل کرد؟ :-s
مبتکران سال چندم؟ اول درسنامه هاشُ بخون با اینکه فکر میکنی جزوه رُ خوندی بلدی بازم یکبار حداقل درسنامه شُ حل کن.بعدش تمریناشُ میخوای حل کنی دیگه؟ما اینجوری بود که قوی بود ریاضیشون مینوشتن جواباشونُ و همه چک میکردیم و یا پرینت میگرفتیم یا مینوشتیم پای تخته.مگه تو خود کلاس حل نمیکنید؟به نقل از ♥hastikhanoom♥ :به راستی چه جوری می شه مبتکران رو تنهایی حل کرد؟ :-s