توي مركز ما براي راهنماييها برنامه نويسي تدريس ميشه. ما كه پارسال سوم بوديم برامون ويژوال بيسيك ميگفتن اما متاسفانه چون نمرهاش كمه يعني 6 نمره از درس حرفه و فن راهنمايي هستش خيلي اهميت داده نميشه به اين درس در مقطع راهنمايي. در دبيرستان من نديدم برنامه نويسي تدريس بشه اكثرا توي دبيرستان ICDL و IT تدريس ميشه.
توی مرکز ما چند سال پیش ویژوال بیسیک تدریس می شد و تا کار با بانک اطلاعاتی هم پیش می رفتن (که تقریبا چیزی نبود!)
از پارسال با حرف هایی که با دبیرمون زدیم، ایشون موافقت کردن که Cpp رو یاد بدن و چند جلسه کلاس های رباتیک هم در سطح شهر توسط مدرسه ی ما برگزار شد که نمی دونم نتیجش چی شد!
امسال هم اونطوری که من شنیدم، قراره یکی از دانشجو هایی که فارغ التحصیل مدرسه خودمون بود، بیان و C# آموزش بدن. سطح این آموزش رو نمی دونم!
ولی برای سال اول دبیرستانی ها الگوریتم و شروع برنامه نویسی رو می گن و دوم و سوم هم مطالب جداگانه!
(فکر می کنم سطح برنامه نویسی و عقل برنامه نویسی بچه های مدرسه ما پایینه! ولی می تونن برنامه هایی رو که توی همایش های سمپاد های جاهای دیگه دیدم، مثله سمینار22-23، بنویسن! {قصد کوچیک کردن دیگران رو نداشتم! می خواستم بگم پایینیم، ولی خیلی پایین نیستیم!})
وقتی اول بودیم به بچه ها پاسکال درس می دادن! (اول راهنمایی)
اومدیم دوم کلاس C گذشتن برامون! (خدا خیرشون بده! کلاس به درد بخور بود!)
بعد دیگه نمی دونم چی شد! ول شد گمونم! پیارسال دوباره برای ملت کلاس C گذشتن! یه سوم راهنمایی، یه دوم دبیرستان و یه سوم دبیرستان ثبت نام کردند! بعد از 2 جلسه شدن 2 نفر و اون 2 نفر هم گفتن میریم دانشگاه برنامه نویسی یاد می گیریم!
یه کلاس VB هم با 2 نفر دانشجو بر گزار شد!
پارسال هم نداشتیم! (تا اونجایی که یادمه!)
خب، ما آخرین بازماده های نسل برنامه نویس ها هستیم!
ما که فارغ شیم نسل برنامه نویسی توی مدرسمون منقرض میشه!
(راستی ما الآن پیشیم!)
تو راهنمایی ما هم ظاهرا ویژوال بیسیک یاد میدادن
اول دبیرستان ++C یاد میدن، دوم هم ادامش. کسایی که سال اول پژوهششون رو کامپیوتر وردارن، درسای دوم رو همون اول میخونن، بعدش هم #C رو یه کم یاد میگیرن (اونایی که بخوان پروژه ی پردازش تصویر داشته باشن)، بقیه هم تا اونجایی که خبر دارم با Dev کار می کنن. اگه کسی بخواد با برنامه دیگه کار کنه طبیعتا مشکلی نداره!
اونایی هم که rescue simulation هستن جاوا یاد میگیرن، بقیه ی روبوتیکی ها هم همون ++C رو یاد میگیرن که خب در سطح بالاتری هستش
خيلي متغير بوديم ما!!
اول راهنمايي لوگو!!
دوم Q بيسيك!!
سوم فوفتو شاپ!!
الانم دارن C ياد ميدن كه ماها از آموزش معافيم خوشبختانه!!
ولي اونايي كه از ما كوچيك ترن خيلي بهتر ياد گرفتن...دوم و سوم راهنمايي فكر كنم ويژوال خوندن.!
ما از راهنمائی داشتیم تا پارسال،
راهنمائ یبیسیک خوندیم،دبیرستان ++C ،سال سوم هم قرار بود داشته باشیم که منحلش کردن!(میشد ما ++C رو کامل یاد بگیریم!امان از دست مسئولین! :'( :'( :'( :'(!)
ربطه به این نداره که شما کشش دارید یا نه؛ بستگی به طرح درس؛معاون آموزشی؛ معلمای در دسترس تو شهر و... داره. سالای اول علامه حلی هم خبری از برنامه نویسی نبود.(حدو ۷ - ۸ ساله پاسکال تو راهنمایی درس میدن؛ قبلش کیو بیسیک بوده)
به ما که اولیم دارن c++ درس میدن و سال بعد هم ادامه میدن احتمالا ولی ساعتی که بهش اختصاص دادن خیلی کمه باید بیشتر از اینها بهش بها میدادند که باز هم خدا رو شکر
بابا تو مدرسه ما هم برنامه نویسی درس میدن
خودم امسال ++c خوندم ازشم نمره کم آوردم(نمیدونم چراهیچکس نمیدونه امتحانش چی شد)
سطح بچه ها هم اصلا پایین نیست
lorca نفس کش!!!