فرق عزت نفس با غرور چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع A.R.P
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

A.R.P

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
98
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
عزت نفس یکی از ویژگی های خوب انسان ها بشمار میاد در حالی که غرور یک ویژگی بده فرق غرور و عزت نفس چیه؟ مرز شون کجاست؟و یک ادم مغرور چه فرقی با یک انسان با عزت نفس بالا داره؟

پاسخ : فرق عزت نفس با غرور چیه؟

بحث کاملا عقیدتیه ب نظرم.وقتی بیش از حد ب اخلاق گرایش پیدا کنه تاپیک توی اعتقادی مجال بیشتری برای بحث در موردش هست..

عزت نفس یعنی من به توانایی های خودم اشراف داشته باشم و به گونه ای قبولشون کنم که بتونم به درستی ازشون استفاده کنم
غرور یعنی من به توانایی هام مفتخر باشم

عزت نفسی که بکنی تو دهن بقیه میشه غرور
و اینکه خودت رو بیش برآورد بکنی

تکریم و ارزشمند دانستن خود، هویت، جسم و به طور کل موجودیت فرد به صورت غیرشرطی، به نظرم به تعریف عزت نفس نزدیک‌ه.
غرور شاید نمودِ بیرونیِ عدم عزت نفس کافی و تاییدطلبیِ بیرونی باشه. مرزش فقط برای خود شخص مشخصه.
این بحث هم مربوط به انجمن روان‌شناسیه.

خب مغرور کسیه که در واقع چیز حقیقی از خودش نداره و بیشتر بعد پوچی داره خودش را خیلی بزرگ و بالاتر از دیگران میبینه و به چیز های کوچیک خودش خیلی مفتخره قالبا خوشش نمیاد دیگران پیشش از موفقیت های دیگران حرف بزنند اگر اشتباهی مرتکب باشه انقدر به خودش اطمینان داره که قبول نمیکنه در صورتی که آدمی که عزت نفس داره از دیگران یاد میگیره خودش را بالاتر نمیبینه و اگر اشتباهی مرتکب باشه با لفظ من مغرورم کنار نمیکشه بلکه معذرت خواهی هم میکنه به دیگران احترام میزاره و انقدر خودش را قبول داره که هر رابطه ای نداشته باشه و هر آدمی را وارد زندگیش نکنه ولی آدم مغرور کلا ارتباطش را با اکثریت قطع میکنه

Back
بالا