پاسخ : تا حالا هول شدین ؟
ی سری ما 3نفری داشتیم از مدرسه برمیگشتیم دوستم وختی میخواستیم از مدرسه بریم
از بوفه ی مدرسه ایس مک گرفت بعدش رفتیم
خلاصه از مدرسه اومدیم بیرون ی دفعه ی موتور با 3تا پسر دهاتی و ب شدت جواد رد شدن
ما توپیاده رو بودیم اونا کنار پیاده رو خلاصه طبق معمول شرو کردن ب تیکه پرونی
اقا من اولیو میخوامو اونیکی من دومیو میخوامو اینا...من دوستم ب شدت بی اصابه!اصابش خورد شد میخواس بگه:نریزم روتا!گف:نکنم تو دهنتا!
ایس مکش اب شده بود و اینا
اونام پروووو جلوییه گف بُکن بُکن عالیه
خلاصه رفتیم تارسیدیم سر کوچه ک خونه یکی اون یکی دوستم بود دیدیم اون 3تاعتیقه م باموتورشون سرکوچن!دوستم گف من چیکار کنم؟گفتم بیخیال ماعم میایم باهات #
رفتیم تو کوچه اونام با موتورشون دنبالِ ما...رفتیم تو کوچشون دیدیم کوچه بن بست خلوتِ خلوت!ساعت 12ظهر!
واقن قلبم میخواس بیاد تودهنم گفتم خو الان کسی نیس اینا پیاده شن از موتور ماچیکار کنیم؟؟جیغ بکشم؟؟جیغم یاد ندارم ک! :-ss :-ss :-s
اون دوستِ بی اصابم برگشت گف اشغال عوضی مگه نمیگم نیا دنبالمون؟؟اونم ی جوون کشداری گف و خندید
اقا میخواس پیاده شه گفتم فاتحه مون خوندس ینی!ی دفه ی فکری ب ذهنم رسید زنگ اون خونه ای ک جلومون بودو زدم گفتم :.واستا...واستا...الان میگم بابام بیاد!
جلوییه م گف:بگوووو بیاد...بگووو بیاد...بیشور فمید دارم الکی میگم زنگ و تند تند میزدم واستا الان میگم بیاد!اون دوستِ بی اصابمم برگشت ایس مک و ریخت رو3تاشون!!دگ پیاده شدن ازموتور ک ی دفعه ی مرده با رکابی و سبیل قشنگ و شلوارک دستمال یزدی و اینا درو وا کرد!
منم هول شدم گفتم سلام باباجووونم
مرده ی لحظه موند گف:بلهه؟؟اشاره کردم ب اون 3تاعتیقه ک بفمه!خدایی خیلییی بامرام بود گرف قضیه و رف جلو گف برین گمشین ت*م سگای ک*نی!!اونام ک 3تا بچه سوسول بودن گاز دادن رفتن
خلاصه اقاهه کلی نصیحت کرد ک دخترم مواظب باشینو اینا!تا سرِ کوچه م باهامون اومد دید واستادن اونور خیابون!
این دفعه دگ کلن گاز دادن رفتن
خدا واقن همچین مرداییو نگه داره ...دمش گرم!