جالبه همه از بچه های فرزانگانن که دیدن! ، منم اوایلش رو دیدم! سریال جالبیه،که فکر میکنم هنوز خود نویسنده هم نمیدونه آخرش چی میشه! هنوز در حال ساخت و پرداخته و حالا حالا ها ادامه داره.
خیلی سریال جالبیه، من آخراش رو (season 5) رو درست و حسابی ندیدم، چون وقت نمی کردم و اگه می شستم دیگه نشسته بودم!
اما خیلی خوبه، مخصوصا این که زبانشون خیلی خوبه و لهجه ی خوبی دارن! و این که به شدت ذهن آدم رو درگیر می کنه و دلش می خواد بشینه همین جوری پشت سر هم نگاه کنه! بی صبرانه منتظرم ببینم چی میشه آخرش!
اصلا فرض کن دوربین بره رو Sawyer همش باید سانسور شه. اصلا شخصیت Sawyer رو نمیتونن نشون بدن. سریالو داغون میکنن اگه بذارن. من از لیبی خیلی خوشم میو مد که مایکل کثافت عوضی کشتش.
هر چی بیشتر میری جلو بیشتر گیج میشی
من که فعلا منتظر season 5 هستم،
راستی کسی نمیدونه قضیه جین و سان وقتی از جزیره درمیان چی میشه؟ اصلا جین مرد؟ چی شد؟
نمیتونم صبر کنم
سريال وافعا جالبيه
من كه معتادش شدم شبا با فكر lost خوابم ميبره بعد تو خواب هم خواب مي بينم تو جزيره ام
اين سريال همه چيش عاليه هم هنر پيشه هاش و بازياشون هم داستان هم ديالوگ و .....
من از كيت خوشم ميا از جوليت هم خوشم مياد آنالوسيا هم بد نبود كه طفلكي مرد جك و دزموند رو هم دوست دارم
و چيزي كه دلم مي خواد اينه كه آخرش كيت با جك بمونه
من تقريبا تا آخر سيزن 5 ديدم
تا وقتي كه اولاش بود شبي 4-5 قسمت نگاه مي كردم ولي حالا بايد يك هفته صبر كنم تا قسمت بعئيشو ببينم
راستي به داستان و معماهايي كه مطرح مي شه دقت كرديد واقعا جالبه
من كه عاشق اين سريالم