پاسخ : فبلت ها کارایی و ویژگی ها
اگه میخواید یه فبلت با قیمت مناسب و کارایی بالا داشته باشید ، هوآوی G730 گزینه ی خیلی خوبیه.
حدود یک ماه میشه که گرفتمش ، فراموش نکنید حتما با گارانتی مایکروتل باشه ! از دیجی کالا میشه گرفت .
الان قیمتش نزدیک پونصد تومن شده .
CPU خیلی خوبه ، تاچش هیچ نقصی نداره ! میگن رزولوشنش پایینه ولی من چیز خاصی رو حس نکردم !
حافظه داخلی 4 گیگه ! اما این گوشی قابلیت نصب روی کارت حافظه رو داره پس نگران نباشید .
دوربینش ضعیفه ، پس توقع عکس های فوق العاده نباشید اما برای ثبت لحظه ها به درد میخوره !
فیلمبرداریش FULL HD ئه و میتونه ضعف نسبی عکاسی رو بپوشونه .
صفحه ی بزرگ و خوش دست 5.5 اینچی حس یه فبلت واقعی رو به شما میده .
در طی این یه ماه بازی هایی مثه clash of clans و وایبر و اینستاگرام و غیره رو خیلی خوب و بدون هنگ اجرا کرده.
باطریش خوبه و اگه زیاد باهاش کار نکنید 2 روز دووم میاره .
بعضی ها میگن موقع آهنگ گوش دادن از طریق هندزفری صداش ضعیفه اما بهتره بدونید صداش بر اساس
عدم آسیب به شنوایی طراحی شده.
Ram یک گیگ میتونه یکی از مشکل های دیگه ش باشه که اگه باهاش مدارا کنید مشکل خاصی بوجود نمیاره چون در حالت عادی
اگه زیاد بهش فشار بیارید بازم 30 - 40 % فضای خالی داره.
نسخه اندرویدش
4.2 Jelly Bean ئه که توو دیجی کالا اشتباهی 4.3 زده اما نگران نباشید ، سال بعد آپدیت 4.4 ش میاد.
دو سیم بودن هم ممکنه واسه بعضیا مهم باشه که این گوشی 2 سیم کارته س . یکیش سایز معمولی و اون یکی مینی .
خلاصه من حدود یک ماهه نتونستم ازین گوشی ضعف بگیرم غیر از دوربینش که از اول هم برام معیار نبوده چون واسه عکاسی
از دوربین مستقل استفاده میکنم.موفق باشید.
اطلاعات بیشتر