پاسخ : شعبههای بین الملل در رشتههای پزشکی
22 دانشگاه علوم پزشکی دارای واحدهای بین المللی در مناطق آزاد تجاری و یا ویژه اقتصادی هستند که با دریافت شهریه به تربیت دانشجو از مقطع لیسانس تا دکتری می پردازند به طوری که برای پزشک شدن در این واحدها حداقل باید 80 میلیون تومان شهریه پرداخت کرد.
اولین معیار گزینش رتبه کنکور سراسری هست بعدش معدل دیپلم که اگه رتبه ات خوب بشه میتونی بری البته بستگی به مصاحبه داره دیگه و بقیه متقاضی ها
تقریبا اینجوریه معدل یه امتیاز درنظر میگیرن مثله رتبه،زبان،شرایط مالی و.... از جمع این امتیازات قبولی فرد رو اعلام میکنن.
بالاترین سطح علمی بین بین المللیا رو یزد داره و پذیرشش یکم سخت تر از جاهای دیگه هستش و معدل و رتبه خیلی تاثیر داره و با هر رتبه ای نمیگیرن.یزد حداکثر تا 3500 4000 میگیره.
یه چیز بسیار مهم اینه که وقتی فقط یه دانشگاه بین الملل رو میزنی تو مصاحبه یه امتیاز برات محسوب میشه و شانس قبولیت بیشتر میشه.پس سعی کنین یه جا رو بزنین.
نمرات مصاحبه هم خیلی مهمه.
اصل کار مصاحبه هستش.
اگه مصاحبه رو خوب بگذرونید شاید زیاد به معدل گیر ندن بستگی به دانشگاهش داره(دانشگاههای بزرگ مثه شهید بهشتی و تهران واینا گیر نمیدن و برا قبولیشون هم نسبت به بقیه دانشگاهها با رتبه بالاترم میگیرن)
به نقل از SA|3A.A :
خب این که میگین توانایی مالی معیاره خب معلومه که درسته تا حدی هر کی توی انتخاب رشتش واحد بین الملل رو انتخاب میکنه اگاهی داره ازین موضوع پس کسایی که به مرحله ی مصاحبه میرسن همه این فاکتور رو دارن. حالا دانشگاه هم یه سری مدارک میگیره که مطمءن باشه ازین موضوع. بین الملل گیلان تا جایی که میدونم مصاحبش دو تا امتحان کتبی داره از زبان (15نمره)و یک سری مهارتهای ساده ی کامپیوتر(10 نمره)، مصاحبه حضوری(15 نمره)
امتیازای دیگه هم از رتبه ی کنکور سراسری(30 نمره)، معدل کل سال های دبیرستان(20نمره)، مقاله های علمی، تحصیل در مدارس سمپاد و... هم امتیاز دارند که کمتر هست. امتیازایی که گفتم از صد هست.
بومی بودن هم 3 نمره فکر میکنم داشت. مصاحبه حضوری از انگیزه میپرسن، چندتا سوال ساده زیست، حتی درصدای کنکورتو در صورتی که خودشون دارن درصدهارو که فک میکنم میخوان دقت رو بسنجن سوال ساده هم برای این که ببینن طرف حول نمیشه و اینا و چقدر مسلط هست به خودش. سایتشم اینه: ib.gums.ac.ir
1-زبان در حد مکالمات روزانه و اطلاعات در مورد شهر و خانواده وخونه و...
2-سوالات اتاق کامپیوتر:در مورد ورد و اکسل و نحوه کشیدن جدول در ورد و پاک کردن یک خط جدول و چند تا شبکه اجتماعی سعی کنین اول ایرانی نام ببرین و ایمیل.
3-اتاق علمی:سوالاتی در مورد دیابت و علل آن و تاثیراتش
4-اتاق رییس کمیته انضباطی(بعضی دانشگاهها احکام همراه با یک عالم):یک روانشناسی کامل از فرد هستش در مورد نحوه پوشش ارتباط با دیگران و.... (زیاد یادم نیست)شغل و فعالیت های تجاری رو از خود پدر از شما میپرسن «فقط سعی کنید در این اتاق مظلوم باشید»
5-اتاق رییس:نقطه پایان هستش بررسی چند تا بین الملل زدین چرا اینجا رو زدین و هدفتون چیه(یادآوری کنم خدمت به مردم و مملکت) چیکار میخواید بکنید توان مالی و میتونید تا حدودی از زیر زبونش بکشین امیدی هست یا نه!
*همچنین برای تکمیل بخشی از ظرفیت پردیس بین الملل ، دانشگاه طی فراخوان عمومی اقدام به ثبت نام نموده و داوطلبان پس از ثبت نام و براساس سوابق علمی و آزمون داخلی در صورت قبولی می توانند نسبت به ادام تحصیل اقدام نمایند .