سلام بر همگی دوستان عزیز
ببخشید اول که یه ذره طولانیه ولی شدیدا احتیاج به کمک دارم
من متولد 71 هستم
نیمه دوم یعنی سال 90 کنکور دادم و رتبه ام 6500 شد و برخلاف علاقه ام انتخاب رشته کردم و رفتم دانشگاه
اما دیدم من مال این رشته نیستم و زد به سرم بهمن91 رفتم کلی کتاب خریدم و شروع کردم خوندن برا علاقه اصلیم پزشکی
اما چون هم دانشگاه می رفتم هم برا کنکور می خوندم رتبه ی خوبی نتونستم بیارم و 5100 شدم کنکور 92
برای کنکور 93 شروع کردم و اولش داشتم می خوندم عالی که تو مهر یکی از عزیزانم از دست دادم و تا خودم جمع و جور کنم یکم عقب افتادم و اسفند ماه هم به بیماری مبتلا شدم و چند وقت بیمارستان بستری بودم و تا کامل سخلامتم برگرده خرداد شده بود
دیدم چه کنم چه نکنم هر کاری می کردم هم به پزشکی نمی رسیدم فقط یه دور درسایی که خونده بودم دارم مرور می کنم
اما کمربند سفت بستم برا کنکور 94 انشالله
از این روده درازی ها که بگذریم می رسیم به اصل مطلب
چندتا نگرانی دارم
1-تاثیر معدل سال اینده و کلا وضعیت کنکور ؟ من معدل کتبیم 17.57 هست دیپلمم
2-کتاب های درسی چقدر عوض شده ؟ همون طور که گفتم من همه ی منابعم برای کنکور 92 گرفته بودم الان لازمه چیا رو عوض کنم ؟
3-من ریاضی و فیزیک پایه ای مشکل دارم یعنی مطلبا رو بلدم مثلا یه قسمت تابع خوب بلدم اما یکم سوال بپیچونن و ترکیب شه قاطی می کنم و همین طور فیزیک مثلا خازن و مقاومت اصولش کامل بلدم اما ترکیب میشه میره تو مدار اونم قاطی می کنم البته داداشم میگه چون مفهومی یاد نگرفتی نمی دونم والا حالا منابع خوب می خوام که پایه ای اینا رو گفته باشه از اول اول و به زبون ساده چون برنامم برای تابستون اینه که ضعف پایه ای ریاضی و فیزیکم حتما جبران کنم
4-یه نگرانی هم دارم زیادی دیر نیست برای متولد 71 سال 94 پزشکی شروع کنه؟
:-s البته من سربازی معافم!
ببخشید که طولانی شد... و پیشاپیش ممنون از راهنماییتون