- شروع کننده موضوع
mohammad 76
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
اقا این سیدی های کنکور اسان و ونوس و بقیه چه جوریه بخریم نخریم کدوم موسسه بهتره؟
خداوکیلی برا کنکور آسان فیزیکش خیلییییییییییی خوبه اینو جدی میگم من با این که سال اول بودم(طی این سال پر دردسر) ولی فیزیک دو رو گرفتم و خیلی خداییش خوبه به نظر من بگیر بدرد میخورهبه نقل از mohammad 76 :اقا این سیدی های کنکور اسان و ونوس و بقیه چه جوریه بخریم نخریم کدوم موسسه بهتره؟
این همه جبهه گرفتن هم درست نیست دی وی دی هایی باید تهیه بشه که در کنار تکنیک درس رو هم اساسی درس بده مثلا دی وی دی های فیزیک دکتر رحمانی رو من تهیه کرده بودم اول میومد درس رو توضیح میاد و وقتی کامل مفهوم رومی رسوند تکنیک رو میگفتبه نقل از Sanctum :واقعا جای تاسف داره که حتی صدا و سیما هم میاد تبلیغ میکنه. رسما خودشون دارن به ضعف سیستم آموزشی اقرار میکنن.
یکی از دوستان خیلی خوب گفت که مثلا میاد تو 3 دی وی دی حرکت شناسی میگه! حتما نصفشم استاد[!] دارن حرفای انگیزشی میزنن که آره فلان دانش آموز با دی وی دی های ما رفت صد زد. یا فلانی پول نداشت بخره رفتم مسجد دعا کردم که پول بیاد دستش.(اینا عین حرفاییه که احمدی میزنه).
بعد طرف میاد صد تا تکنیک حرکت شناسی میگه واسه صد نوع سوال مختلف! اونوقت شما به این میگید خوب؟ اصلا از چجوری میخواید این همه تکنیک رو حفظ کنید؟ اصلا از کجا معلوم یه سوالی ندن که با این تکنیکا حل نشه. اگه یه ذره سوال رو عوض کنن چی؟ لابد یه تکنیک دیگه واسه اون سوال سال بعد تو دی وی دیاشون میگن!
درس رو باید یاد گرفت تا بشه هر مدل سوالی بدن حل کرد. و باید تعداد تست زیادی زد تا سرعت عمل بره بالا. نه با این تکنیکای مسخره که حداقل نمیگه چجوری به دست اومده.