پاسخ : تابستون بعد کنکور
اوپس،اینارو باش،
باو ول کنین این سنت چیز رو،
من خودم با این که قهوه ایه البالویی شد درصدام،
؛ ولی خب امسال به همه چیز گفتم،صبر کن تا پنج تیر،بعدش میام سراغت،میام و تا تهش باهاتم
اولین چیزی که کنکور از من گرفت،ریاضیات بود،اولین چیزی هم که برمیگردم بهش همینه،احتمالا هم اول از نظریه گراف شرو کنم،همون کتاب معروف باندی مورتی و اینا،
دومین چیزی که کنکور از من گرفت،مسابقات شطرنج بود،ینی مسابقه که نرفتم که هیچ،تو خونه هم نشد کار کنم،این هوا[نویسنده با دست هایش در هوا،سی چهل سانتی را نشان میدهد] کتاب دست نخورده دارم،خلاصه این که تو برنامم هست امسال رِیتینگ بگیرم،مهر ماه هم دانشگاهم هر جا بیوفته،میرم تو یه مدرسه شطرنج،بهشون میگم که من چقد شاخم و بیاین با من همکاری کنید،
سومین چیز،تیم فوتسالمون بود،قبل کنکور،حداقل هفته ای یه بار میرفتیم مسابقه میدادیم،شاید یخورده تیممون رو بزرگتر کنیم،و از این چیزا،ولی خب از ماه رمضون به بعد،این "هر هفته ای یه بار" شرو میشه،
اوه؛اوه،سریال،اخرین سریالی که داشتم میدیدم بیگ بنگ بود که فک کنم هشت ماهی میشه ندیدم،از سیزن شیش به اینورش مونده،بعد خب بریکینگ بد و گیم او ترونز،اینا اونایی هستن که خیلی خودمو نگه داشتم که امسال نبینموشن
خب به اغوش بچه محل ها برمیگردم،شبا پامیشیم با هم میریم میدوییم،کلی حال میده،که خب همینو هم مجبور شده بودم برا کنکور بزارم کنار،
خب تا اینجا چیزایی که الان یادم اومدن که تو سال کنکور ازشون فاصله گرفتم،اما خب چیزایی هستن که مخصوص همین تابستونن؛اولیش گواهینامس،دومیش یه برنامه ی عجیب غریبه،نمیدونم دقیقا هدفم از اینکار چیه،ولی خ ایران گردی خواهم داشت با مضمونِ دانشگاه،مثن میخوام برم تبریز،یا اینکه مثن اگه برم مشد،به فردوسی سر خواهم زد و اینا،
اها اینم الان یادم اومد،کلی مجله،مث دانشمند و اینا،کلی رمان،مث رمانای دن براون،از این برنامه ها هم دارم دیگه