دوستان کسی هست که تو المپیادهای علوم پزشکی شرکت کرده باشه و روالش رو دقیق بدونه؟
بیشتر "تفکر علمی در علوم پایه" و "استدلال بالینی" مدنظرم هست
والا تا سال پیش دانشجوهای بعد آزمون علوم پایه فقط میتونستن شرکت کنن. اما از امسال همه میتونن و منی ک ترم 3 هستم الان بهترین شرایطه میشه گفت(هرچند تجربیات سال بالایی های پزشکی رو ندارم و نخاهم داشت.) اما الان پزشکی ها این ترم علوم پایه دارن،ترم پنج دندون یکم سخت میشه و الخ.(مثلا وسط کلاس میرن شیفت دارن یا از کار داروخونه میزنن و غیره اما من سرم خلوته به نسبت،صرفا امتحانات هست.)(یا مثلا مثال میزد استاد از کسایی که بخاطر شیفت ها و بخش هایی ک داشتن نمیتونستن شرکت کنن هرچقدر هم قوی بودن.)به نظرتون از چه ترمی میشه دنبال المپیادرفت؟
کارای پژوهشی چطور؟
من خیلی اطلاعاتی راجع به این کارا وجوشون ندارم.
ولی خوب فک میکنم اگه قرار باشه کل هدف علمیم امتحانای دانشگاه باشه ،زندگیمخیلی بی هدف ومزخرف بشه
واقعا ممنون از اطلاعات کاملتونوالا تا سال پیش دانشجوهای بعد آزمون علوم پایه فقط میتونستن شرکت کنن. اما از امسال همه میتونن و منی ک ترم 3 هستم الان بهترین شرایطه میشه گفت(هرچند تجربیات سال بالایی های پزشکی رو ندارم و نخاهم داشت.) اما الان پزشکی ها این ترم علوم پایه دارن،ترم پنج دندون یکم سخت میشه و الخ.(مثلا وسط کلاس میرن شیفت دارن یا از کار داروخونه میزنن و غیره اما من سرم خلوته به نسبت،صرفا امتحانات هست.)(یا مثلا مثال میزد استاد از کسایی که بخاطر شیفت ها و بخش هایی ک داشتن نمیتونستن شرکت کنن هرچقدر هم قوی بودن.)
ی سری از حوزه ها هم هست،واقعا نیاز ب تجربه داره،همون تفکر بالینی(اگر اشتباه نکنم) خب اون مسلمه که باید تحلیل کنی و تا چیزی یاد نداشته باشی متریال های تحلیل رو هم نداری.
اما مثلا حیطه فلسفه و علوم پایه و آموزش پزشکی(اسمش رو مطمین نیستم) اینها نه اینارو،از سال اول هم شرکت کنید خوبه. حدااقلش (اگر عضو تیم نشی اگر مدال نیاری و اگر و اگر و...)تجربه میشه و اگر با علاقه بیای جلو طبیعتا هم فال هم تماشا!
برای پژوهش نمیدونم واقعا اما عضو کمیته تحقیقات دانشکدتون بشو،از اونجا میتونی با اساتید و دانشجوهای اهل پژوهش و طرحای مختلف لینک بشی. (مثلا کار رو موشای آزمایشگاهی و ثبت واکسن و غیره. ) (مستعد باشی و پیگیر و خودی نشون بدی مسلما یجا دستت بندی میشه.)(این رو خودم پی اش نرفتم،اما دوستام دارن کار میکنن یک سال حدودی)(علاوه بر اون کارگاهای مقاله نویسی،پروپوزال نویسی،سرچ و غیره هم داره کت در هر حال بدرد بخوره.)
دانشگاه ب نظرم،مثل ورود به جاییه که چنتا گیت به جاهای مختلف میتونه داشته باشه. ظاهرش اینه ک بله شما دوره رو تموم میکنی،باسواد/بی سواد میای بیرون. اما باطنش مشخص میشه که کجا و چطوری ادامه تحصیل میدی مثلا،اکیپ آدمای دور و برت چه تغییری میکنن،ایدئولوژی و فلسفه زندگیت چی میشه و و و. یا هم میشه چسبید ب درس و همونی ک وارد دانشگاه شدی،خارج بشی فقط اطلاعات بالینیت بیشتر شده و میتونی پروسه تشخیص و درمان رو انجام بدی ولی همون آدمی هستی ک بودی. (من اینارو با پسوند مخاطب بکار بردم منظورم کلی بود.)
@olympiad_TUMSدر مورد حیطه آموزش پزشکی و خدمات سلامت کسی اطلاعی داره؟؟ من ترم یک پزشکی ام و میخوام المپیاد شرکت کنم