تاثیر مشکلات خانوادگی بر شخصیت فرد

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشکده‌ی هنر و معماری تهران مرکز
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی
سلام. :د
به نظرتون مشکلات خانوادگی چه تاثیری می تونه روی شخصیت فرد بذاره؟ می تونه باعث چه تغییری بشه توی شخصیت؟
به نوع مشکل بستگی داره؟ و هر مشکلی چه طور می تونه تاثیر بذاره؟

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی
پاسخ : تاثیر مشکلات خانوادگی بر شخصیت فرد

خب تأثير ميذاره قطعن ،مشكلات هم براي همه هست ،ولي اون خود فرد كه اسيب مي بينه قطعن ،من خودم روم تأثير گذاشته مشكلات خانوادگي .؛.

رو ادمم تأثير ميذاره ،تو شخصيت ادم من كه تأثير گذاشت

• لایک
امتیازات: مت
  • شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از نيلوفر ب. :
خب تأثير ميذاره قطعن ،مشكلات هم براي همه هست ،ولي اون خود فرد كه اسيب مي بينه قطعن ،من خودم روم تأثير گذاشته مشكلات خانوادگي .؛.

رو ادمم تأثير ميذاره ،تو شخصيت ادم من كه تأثير گذاشت

چه تاثیری می تونه بذاره؟
مثلن عصبی شدن می تونه به خاطر رفتار نامناسب باشه. یا منزوی شدن به خاطر توجه کافی نداشتن ِ خانواده به فرد.

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از میـترا :
چه تاثیری می تونه بذاره؟
مثلن عصبی شدن می تونه باشه به خاطر رفتار نامناسب باشه. یا منزوی شدن به خاطر توجه کافی نداشتن ِ خانواده به فرد.

اره ميتونه مشكل خانواده است به كل خانواده ربط داره باعث ميشه ادم هم رفتارش بد باشه

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از نيلوفر ب. :
اره ميتونه مشكل خانواده است به كل خانواده ربط داره باعث ميشه ادم هم رفتارش بد باشه

به طور مثال طلاق که یه نوع مشکل خانوادگی محسوب می شه چه نوع تغییری می تونه بوجود بیاره؟

• لایک
امتیازات: مت

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از میـترا :
به طور مثال طلاق که یه نوع مشکل خانوادگی محسوب می شه چه نوع تغییری می تونه بوجود بیاره؟

باعث میشه ادم منزوی شه وتنها میشه .طلاق خیلی تاثیر بد میزاره به نظرم

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

تاثیر مشکلات خانوادگی بر رفتار فرد میتونیم بگیم از جمله امور بدیهی حساب میشه.برای مثال،طلاق میتونه باعث بشه فرد نسبت به ازدواج تمایلی نداشته باشه و اصلن از جنس مخالف خودش دوری کنه.یا کتک کاری در خانه و داد و بیداد کردن میتونه باعث عصبی شدن کودک و ناپذیر بودن فرد در جامعه بشه.اما خب این برای 100% جامعه صدق نمیکنه.مثلَن کسانی هستند که علاوه بر اینکه در خانواده وضعیت خوبی ندارن ولی جزو افرادی هستند که از داشتنشون خوشحالیم.میشه گفت اینا اون دسته ای هستند که ازشون میپرسی ادب از که آموختی میگن از بی ادبان!

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

به نقل از میـترا :
خب درسته بیشتر اوقات بچه ضرر میکنه،ولی بعضی اوقات شاید طلاق نگرفتن در اینده مشکلات بیشتریو برای شخصیت بچه بوجود بیاره!

maryammovahedzadeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
97
دانشگاه
یزد
رشته دانشگاه
مهندسی معماری
اینستاگرام

به نقل از ایلیا :
خب درسته بیشتر اوقات بچه ضرر میکنه،ولی بعضی اوقات شاید طلاق نگرفتن در اینده مشکلات بیشتریو برای شخصیت بچه بوجود بیاره!
تو روانشناسی بالینی میگه شخصیت بچه ها از 1 تا 7 سالگی صورت میگیره.طلاق تو این محدوده به نظر من تاثیر بد بیشتری روی شخصیت بچه میذاره. ممکنه وقتی بزرگتر شد بهتر بتونه باش کنار بیاد تا اینکه از بچگی این مشکلو داشته باشه.

مشکلات خانوادگی 100 درصد روی شخصیت فرد تاثیر داره.
وقتی کسی از بچگی تو خونشون دعوا و مرافه داشته باشه وقتی بزرگ شه تاثیرش رو میبینه. خشن میشه. سرد میشه. سر چیزای الکی صداش رو میبره بالا و غیره.
یا مثلا وقتی توجهی از خانواده اش نبینه افسرده و ساکت و گوشه نشین میشه. بعضی وقتام اثر بدی میذاره و به سمت کسای دیگه ای میل پیدا میکنه. کسایی که بهش توجه میکنن به نظرش افراد خیلی خوبین چون این توجه رو در طول زندگیش از کسایی که نزدیک ترین هاش بودن ندیده.

و مثال های دیگه که حالشو ندارم بگم :D

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی

یه کتابی بود ، نیمه ی تاریک وجود ، اسم نویسندشو یادم نیست اما ترجمه ی فرناز فرد بود :D
یه جاش از اشخاصی مثال زده بود که ویژگی های خاصی رو به شدت طرد می کردن و حساسیت شدید روی رفتار خاص مربوط به اون ویژگی داشتن . (همون فرافکنی که فکر کنم تاپیکش تو همین انجمن هست)
جالب اینجا بود که نه تنها اون ویژگی درون خودشون وجود داشت ، بلکه در وهله ی اول به والدین خودشون نسبتش می دادن .
نمی دونم چطور نتیجه گیری کنم .
شاید همون صفت مشکل ساز خونواده یا والدین اون شخص باعث شده اون قدر روی نقطه ی مقابل اون صفت تمرکز کرده باشه که اصلا از بروز رفتاری مشابه والدین (از طرف خودش) باخبر نشده باشه. این طور که مثلا طرف بخاطر حساسیتش و خاطره ی بدی که داره کاملا خودشو از دقیقا همون رفتار مبرا بدونه و ناآگاهانه به انجامش ادامه بده .

tizechamoosh

Hasty Khoshg Daman
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
اینستاگرام

فرد رو میکوبه از نو میسازه :|

بالا