- شروع کننده موضوع
سلام. من امروز روی لپتاپ ویندوزیام یه بازی نصب کردم که رم لپتاپم زورش نمیرسید بش. حدود دویسب مگابایت کم داشت. بنابراین شروع کردم آت و آشغالایی که رم رو پر کرده بودن رو پاک کردن.
یک سری تجربه جدید در این زمینه کشف کردم که مایلم به شما منتقل کنم.
فرض میکنیم 4 گیگ رم داریم، 1.5 گیگ ( معمولاً در اوضاع نسبتاً خوب، ویندوز 7 رو 1.5 گیگ وای میسه. ) پر شده و 2.5 گیگ داریم. اما بازی ما 3 گیگ میخواد. خب چیکار کنیم؟
باید چرت و پرت هایی که رم رو پر کردن خالی کنیم.
مرحله اول، چرت و پرت های ظاهری
خوب میدونید که هرچی برنامه های در حال اجرا بیشتر باشن، مقدار بیشتری از رم رو اشغال میکنن. لذا قبل از هرچیز، هرچی برنامه در حال اجرا دارید، ببندید. مثل مرورگر، یاهو مسنجر، وایبر و ... .
این برنامه های در حال اجرا، گاهاً tray میشن. یعنی چی؟ یعنی ظاهرا خودشون رو میبندن، اما باطناً میمونن. خب چیکار کنیم؟ عکس های زیر رو ببینید و مطابق عکس پیش برید.
مرحله دوم، چرت و پرت های باطنی[nb]initial [/nb]
قبل از شروع این مرحله، باید دو تا برنامه رو دم دست داشته باشیم. یکی task manager، که اینطوری باز میشه :
1. یا Ctrl + Shift + Esc رو بزنید.
2. یا روی نوار پایین راست کلیک کنید :
برنامه دوم هم برنامه ای هست بنام process explorer که باید دانلود کنید.
خب. هر دوتاش رو باز کنید. اول task manager. ببینید، اسم هربرنامه رو بخونید، با توجه به اسم و توضیحات روبروش کاملاً میشه متوجه شد باید بره یا نه. مثلا برای من رو نگاه کنید، اونایی که قرمز میکنم باید برن.
میریم سراغ process explorer
اونایی که زیر مجموعه explorer.exe هستن، باید برن همه. به این صورت :
از زیر مجموعه wininit ، اینایی که میگم باید برن :
همینطور هرچیز دیگه ای که رنگ آبی داره.
خب، حالا میریم سراغ temp. استارت رو باز کنید و تایپ کنید %tmp%
هرچی توش هست رو پاک کنید.
بعد دوباره task manager رو باز کنید و explorer.exe رو ببندید. حالا از همونجا، برنامه یا بازی مورد نظرتون رو اجرا کنید.
والسلام.
یک سری تجربه جدید در این زمینه کشف کردم که مایلم به شما منتقل کنم.
فرض میکنیم 4 گیگ رم داریم، 1.5 گیگ ( معمولاً در اوضاع نسبتاً خوب، ویندوز 7 رو 1.5 گیگ وای میسه. ) پر شده و 2.5 گیگ داریم. اما بازی ما 3 گیگ میخواد. خب چیکار کنیم؟
باید چرت و پرت هایی که رم رو پر کردن خالی کنیم.
مرحله اول، چرت و پرت های ظاهری
خوب میدونید که هرچی برنامه های در حال اجرا بیشتر باشن، مقدار بیشتری از رم رو اشغال میکنن. لذا قبل از هرچیز، هرچی برنامه در حال اجرا دارید، ببندید. مثل مرورگر، یاهو مسنجر، وایبر و ... .
این برنامه های در حال اجرا، گاهاً tray میشن. یعنی چی؟ یعنی ظاهرا خودشون رو میبندن، اما باطناً میمونن. خب چیکار کنیم؟ عکس های زیر رو ببینید و مطابق عکس پیش برید.
مرحله دوم، چرت و پرت های باطنی[nb]initial [/nb]
قبل از شروع این مرحله، باید دو تا برنامه رو دم دست داشته باشیم. یکی task manager، که اینطوری باز میشه :
1. یا Ctrl + Shift + Esc رو بزنید.
2. یا روی نوار پایین راست کلیک کنید :
برنامه دوم هم برنامه ای هست بنام process explorer که باید دانلود کنید.
خب. هر دوتاش رو باز کنید. اول task manager. ببینید، اسم هربرنامه رو بخونید، با توجه به اسم و توضیحات روبروش کاملاً میشه متوجه شد باید بره یا نه. مثلا برای من رو نگاه کنید، اونایی که قرمز میکنم باید برن.
میریم سراغ process explorer
اونایی که زیر مجموعه explorer.exe هستن، باید برن همه. به این صورت :
از زیر مجموعه wininit ، اینایی که میگم باید برن :
کد:
wmpnetwork, VCFw, snmp
خب، حالا میریم سراغ temp. استارت رو باز کنید و تایپ کنید %tmp%
هرچی توش هست رو پاک کنید.
بعد دوباره task manager رو باز کنید و explorer.exe رو ببندید. حالا از همونجا، برنامه یا بازی مورد نظرتون رو اجرا کنید.
والسلام.