میتینگ تابستانه برای سمپادیای تهران (پینت بال و پارک )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع s.pegasus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری
خب ، از اونجایی که هیچ کس دست به کار نشد ، خودم دست به کار میشم تا حده اقل یه میتینگ بریم تو این تابستون !
این میتینگی که در نظر گرفتم شامل پینت بال و گشتن توی پارک چیتگر میشه .که حتی اگه جو مساعد بود میتونیم بریم دوچرخه هم کرایه کنیم !
+از اونجایی که چیتگر محیط آزادتری نسبت به سایر پارک ها داره و پینت بال هم توش داره و ایستگاه مترو هم هست این مکان انتخاب شده !
در مورد زمان میتینگ هم نظر سنجی عمومی گذاشته نمیشه تا یه ملت عشق رای بیان رای بدن نیان و اونایی که میخوان بیان با مشکل مواجه شن.

از اونجایی که ظرفیت پینت بال محدوده و یه سری امکان داره بعدا شاکی بشن که چرا اطلاع رسانی بد بود و ... از 12 امشب( 0 بامداد) تا 24 ساعت بعدش شما فرصت دارید تا در صورت که تقریبا مطمئن هستید که میاید به من پخ بدید و اعلام آمادگی کنید !
لازم به ذکر هم هست که اونایی که زودتر پخ بدن و سابقه ی بیشتری تو سایت داشته باشن و زمان پیشنهادی ای که دادن با بقیه هماهنگ تر باشه در اولویت هستن که طبق فرمول خاصی هم این حساب میشه :-"
++هماهنگی سنی هم به اولویت های انتخاب اضافه شد !
پخ شما هم باید شامل زمان های پیشنهادیتون برای وسط هفته حده اقل یک هفته بعد و برای آخر هفته حده اقل دو هفته بعد باشه !حده اکثر هم تا سه هفته دیگه رو بگید که خیلی هم فاصله نیفته. (شما بازه ی 28ام این ماه تا 12 13 ام ماه دیگه رو حساب کنید )
+پخ هایی که قبل یا بعد این تاریخ داده بشن هم در نظر گرفته نمیشن !

در مورد هزینه ها هم دوروبره 2 تومن برای ورودی میشه که این بخاطر یه سری تخفیفی هست که گرفتم و تعداد نا معین که بین 12 تا 14 نفر میشه .
و 7 تومن به ازای هر بسته ی 50 تایی تیر که بگیرید .
در مورد دوچرخه هم خبری اگه دارید از قیمت ها میتونید اعلام کنید .هر چند قراره برم قیمت اینو هم دربیارم .:-"
+++++قیمت دوچرخه بدون دنده هم ساعتی 4 تومن و با دنده ساعتی 8 تومنه !هزینه تاکسی از مترو تا پینت بال هم 7 تومن برای یه ماشین .

+ابتدای میتینگ هم از یه ساعت زودتر در ایستگاه متروی چیتگر شروع میشه !

در مورد برنامه ی بعد پینت بال هم هر کس بخواد میتونه به جمع بپیونده !
میتونید هر وسیله ی تفریحی هم که دارید بیارید .

اگه سوالی هم هست بپرسید دیگه .

پاسخ : میتینگ تابستانه برای سمپادیای تهران (پینت بال و

لطفا محدودیت سنی فراموش نشه! که مشکلات میتینگ قبلی تکرار نشه :)

اصلاحیه

به نقل از Hespride :
لطفا محدودیت سنی فراموش نشه! که مشکلات میتینگ قبلی تکرار نشه :)
هماهنگی سنی هم به اولویت های انتخاب اضافه شد!

فقط امیدوارم به کسی برنخورده اینکه میگم انتخاب میشن افراد و هرکس تمایل به شرکت داره اعلام کنه .
این انتخاب بخاطر اینه که کسایی که باهمدیگه راحت ترند شرکت کنند تا اونجا چند دستگی ایجاد نشه.
تجربه ی هرکی زودتر اعلام کنه هم داشتم که خیلی دسته دسته بودن بچه ها و اصلا اینکه 30 نفر بودیم به چشم نمیومد .

+و اینکه اگه درخواست ها بالا باشه میشه دو سانس رو گرفت که دو دسته شن بچه ها ولی هزینه ورودی بیشتر میشه!

حرفتو قبول دارم که اگه هر کی که دلش میخواد بیاد به احتمال زیاد چن دستگی ایجاد میشه ولی فک نمکم این راهش باشه که محدودیت بزاری... :-L :-L :-L :-? :-? :| :ضدلایک
مثلا میشه اونجا یه سری کارا و بازیها راه انداخت که مشکل چن دستگی حل شه!!! ;D ;D ;D :)) \:D/

به نقل از جلاد چاق :
حرفتو قبول دارم که اگه هر کی که دلش میخواد بیاد به احتمال زیاد چن دستگی ایجاد میشه ولی فک نمکم این راهش باشه که محدودیت بزاری... :-L :-L :-L :-? :-? :| :ضدلایک
مثلا میشه اونجا یه سری کارا و بازیها راه انداخت که مشکل چن دستگی حل شه!!! ;D ;D ;D :)) \:D/
نمیدونم چندتا میتینگ رفتی و چقدر تجربه داری ، اما اختلافی که بین بچه های میتینگ قبلی بود فراتر از انجام یه بازی بوده !
من هم محدودیت خاصی نزاشتم .گفتم هر کس میخواد اعلام کنه .منتها سعی میشه نزدیک ترینا برده بشن که جو صمیمی تری داشته باشیم .
تا الانم تقریبا همه ی کسایی که اعلام آمادگی کردن میان .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+ مهلت اعلام آمادگی تمدید شده و هنوز اگه فکر میکنید میتونید بیاید میتونید اعلام کنید !

لیست افرادی که برای میتینگ اعلام آمادگی کرده اند

میگن وظیفس !

انی وی .
لیست افرادی که تاکنون اعلام آمادگی کردن :
1- خودم
2- پوریا عابدی
3- آیدین
4- عرفان
5- شواليه سبز
6- علیـ
7- سعیـد
8- سیاوش
9- مهدی

تعداد کاملا کافیه ولی تا دو نفر دیگه هم جا داریم برای پینت بال .

با توجه به نظر بچه ها هم هفته ی اول شهریور میتینگ برگزار میشه که روز و ساعتش هم تا فردا معلوم میشه .
فقط خواهش میکنم اگه کسی منصرف شد تا 48 ساعت قبل خبر بده تا کسی رو جایگزین کنیم .

میشه تو همین تاپیک یکم محض شناخت بچه ها بیان حرف بزنن ما آشنا شیم با هم؟ X_X من خودم الان 4 و 6 و7 و8 و9 رو نمیشناسم :(
قبلا هم قبل کوه یکم میحرفیدیم آشنا شیم ;D

زمان دقیق پینت بال هم مشخص شد!

یک شنبه 2 شهریور - ساعت 4 الی 6

فقط بازم خواهش میکنم که اگه یه درصد نمیتونستید بیاید ،حده اقل 48 ساعت قبل به من خبر بدید !
برای هماهنگی بیشتر هم این متن + شماره ی خودم رو هم برای همه میفرستم و اگه چیزی دریافت نکردید میتونید همینجا اعلام کنید .

با آشنایی بیشتر هم موافقم و میتونید شروع کنید .

خب ب ترتیب لیست!اول خودت شروع کن سهیل ;D

به نقل از پوریا عابدی :
خب ب ترتیب لیست!اول خودت شروع کن سهیل ;D
الان که فکر میکنم مخالفم با این قضیه :-"

منو که بجز یکی دو نفر بقیه میشناسن .
نمیدونمم چی باید الان بگم تا بشناسنم !

دقیقا چند نفر لازمه؟با یازده نفر کارمون راه میفته؟من حدود پنج تا اینا شاید بتونم جور کنم اگه کمیم
خب منم ک میشناسن ملت بیشتر باز سوالی بود در خدمتم ;D
بقیه؟ :-"

آره کمیم به نظر
به بقیه هم خبر بدیم؟

به نقل از سعیـد :
آره کمیم به نظر
به بقیه هم خبر بدیم؟
ظرفیت بازی پینت بال محدوده و باتوجه به مساحت زمینش من 12 الی 14 تا رو پیشنهاد میدم !
الانم دقیقا 13 نفر میان و فقط یه نفر لازم داریم .

به نقل از ســهیل :
ظرفیت بازی پینت بال محدوده و باتوجه به مساحت زمینش من 12 الی 14 تا رو پیشنهاد میدم !
الانم دقیقا 13 نفر میان و فقط یه نفر لازم داریم .
سیزده؟آخه تو لیستی ک زدی یازده نفریم :(

خب ی مشکلی ک ی دوستی مطرح کرد و خواست اسمش هم محفوظ باشه :-" اینه ک اونجا خطرناکه و هم خرس داره و هم دوستانی از نژاد افغان و از نظر امنیت زیر سواله
بنده فقط از کنار چیتگر گذشتم تا حالا ی بارم با مدرسه رفتیم بنابراین در اینجا صرفا حکم ناقل رو دارم از یک شخص کم رو ;D

چیتگر؟ :| بیخیال :)) حالا من که نمیام ولی هیچ خبری نیست از خرس و این حرفا :)) حتی در این حد امنیت داره که چند شب موندیم ما، یا حتی یه سری دختر تا شب تنها بودیم اونجا. خیالتون راحت :))

به نقل از فاطمه م. :
چیتگر؟ :| بیخیال :)) حالا من که نمیام ولی هیچ خبری نیست از خرس و این حرفا :)) حتی در این حد امنیت داره که چند شب موندیم ما، یا حتی یه سری دختر تا شب تنها بودیم اونجا. خیالتون راحت :))
مطمئنی فاطمه؟من از هرکی میپرسم بیشتر تو دلم داره خالی میشه ;D هیچ ربطی ب هیکل و امثالهم هم نداره اگه ی چاقو بذارن پشتمون فقط بعضی از ما جرئت قهرمان بودن داریم :-" (تلمیح ظریفی ب یکی از دوستانم ک پاش رو فدای پول زور ندادن کرد ;)) )و اگه بذارن بیخ گلومون هیچ کدوممون قهرمان نیستیم ;))
باز تصمیم با سهیله البت رییس تونی 8-^

البته كه چاقو اگه گذاشتن هرچي داريد و نداريد رو بدين !ولي خب چيتگر خرس به هيچ وجه نداره چون يه سري ايام وجب به وجبش ميشينن و افغاني هم من كه نديدم!
تازه اينقدر زوج هاي جوون و آدم هاي تنها هستن كه كسي به ١٤ تا جوون كاري نداشته باشه !
و خوب حتي اين جاهايي كه ما ميريم دم پيستاست و شلوغه .باز شايد جاهاي پرتش تنها باشي ...
ولي الكي خودتون رو درگير نكنيد.من و سينا هفته پيش دوتايي اونجا بوديم.

به نقل از پوریا عابدی :
خب ی مشکلی ک ی دوستی مطرح کرد و خواست اسمش هم محفوظ باشه :-" اینه ک اونجا خطرناکه و هم خرس داره و هم دوستانی از نژاد افغان و از نظر امنیت زیر سواله
بنده فقط از کنار چیتگر گذشتم تا حالا ی بارم با مدرسه رفتیم بنابراین در اینجا صرفا حکم ناقل رو دارم از یک شخص کم رو ;D
این چرت و پرتا چیه؟
ما تا وقتی تهران بودیم پنجشنبه جمعه ها چیتگر بودیم. چیتگر مورچه به زور داره.

امنیتش هم ok عه.

چه چیزایی میشنوه آدم!

بعدم خجالت بکشید بچه نیستید که.
من شبا تا 5-6 میمونم بیرون بعضی وقتها، بارها شده دعوایی چیزی هم بشه، مشکلی پیش نیومده. چاقو اینا هم به هیچ وجه حمل نکیند که اگر اتفاقی بیوفته و بزنید مقصر صد درصد شمایید چون سلاح سرد محسوب میشه.
پونزده تا پسر بیست ساله! الان خودتون باید شر محل باشید و همه ازتون بترسن. ما والا پونزده نفر باشیم یگان ویژه هم سمتمون نمیاد. :)) ادا شاخا رو در نمیارما به خدا، ولی خب زشته از افغانی بترسین. :|

Back
بالا