- شروع کننده موضوع
Elnaz1
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- شــــــــــــــــــــــیراز
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- عشق است دامپزشکی...
کنکوری 95 هستی ؟؟
از الان نگران کنکورتی ببینی چی میشه ؟؟
پس خوب گوش کن ببین چی میگم
اشتباهی که خیلی از بچه ها در سال سوم میکنن اینه که فقط تست میزنن اونم به تعدادد بالا
نمیگم تست بده اما
الان مهم تر از هر تست برای تو تشریحی کار کردنه
همونجوری که میدونی امت نهایی هرسال داره سخت تر میشه تا درصد باللاتری از کنکور رو به خودش اختصاص بده
شما بیشتر از هرچیزی باید به کتاب های درسی (حتی برای درسی مثل فیزیک و ریاضی ) اتکا کنین و یه جورایی باید به صورت تشریحی وار کتاباتون رو بخورین
معلما امثال ممکنه جزوه های زیادی بهتون بدن
مطالعه اشون خوبه اما یادتون نره امتحانات نهایی هیییییچ چیزی جز کتاب نیس
برای فیزیک و ریاضی و جبر و حسابان هم اول از همه هرچـــــــــــــــــی مسئله و تمرینه تو کتاب باید کامل باد باشی چون معمولا عینا همونا هستن با مقداری تغییر (من خودم برای امت فیزیک فقط ی شب تا صبح کتابو خوندم و رفتم و 20 شدم)
بعدش در کنارش تست زدن هم خوبه (به شرط تشریحی کار کردن )
ادبیات روی تمام کتاب باید مسلط باشی
عربی باید خ بیشتر از کتاب بارت باشه
یعنی تمام کتاب رو قورت داده باشی و یه جورایی میشه گفت باید براش خیلی سئوال حل کنی
دینی اونجوری که من از سئوالای پارسال دیدم حتی از قید هم سئوال دادن پس باید عین زیست کلمه به کلمه اشو بلد باشی
زبان اگه زبانت خوبه بعیده مشکلی داشته باشی و اگه مشکل داری کتاب خط سفید خیلی میتونه بهت کمک کنه
شیمی هم که از دو بخش مسئله و تشریحی تشکیل میشه
برای بخش مسئله هرچی بیشتر مسئله حل کنین بهتره ما فقط با راه حل تشریحی
برای بخش خوندنیش هم درست عین زیست میخونی و حفظ میکنی
(حفظ کردن معادلات ضروریه) جرم اتمی عنصرها رو خیلی لازم نیس چون میتونی با خودت جدول تناوبی ببری ولی اگ بلد باشی برای خودت بهتره
مخصوص تجربی ها : درسته زمین شناسی کمی اذیت میکنه و وقت کمی براش در نظر میگیرن اما با روش خوندن درست به راحتی از پسش برمیایی
پیشنهادم اینه که ی دور سئوالای نهایی 91 و 92 رو ببینید تا نحوه کلیش از همین الان دستتون باشه
+اینا ی سری نظریات کللیه
از الان نگران کنکورتی ببینی چی میشه ؟؟
پس خوب گوش کن ببین چی میگم
اشتباهی که خیلی از بچه ها در سال سوم میکنن اینه که فقط تست میزنن اونم به تعدادد بالا
نمیگم تست بده اما
الان مهم تر از هر تست برای تو تشریحی کار کردنه
همونجوری که میدونی امت نهایی هرسال داره سخت تر میشه تا درصد باللاتری از کنکور رو به خودش اختصاص بده
شما بیشتر از هرچیزی باید به کتاب های درسی (حتی برای درسی مثل فیزیک و ریاضی ) اتکا کنین و یه جورایی باید به صورت تشریحی وار کتاباتون رو بخورین
معلما امثال ممکنه جزوه های زیادی بهتون بدن
مطالعه اشون خوبه اما یادتون نره امتحانات نهایی هیییییچ چیزی جز کتاب نیس
برای فیزیک و ریاضی و جبر و حسابان هم اول از همه هرچـــــــــــــــــی مسئله و تمرینه تو کتاب باید کامل باد باشی چون معمولا عینا همونا هستن با مقداری تغییر (من خودم برای امت فیزیک فقط ی شب تا صبح کتابو خوندم و رفتم و 20 شدم)
بعدش در کنارش تست زدن هم خوبه (به شرط تشریحی کار کردن )
ادبیات روی تمام کتاب باید مسلط باشی
عربی باید خ بیشتر از کتاب بارت باشه
یعنی تمام کتاب رو قورت داده باشی و یه جورایی میشه گفت باید براش خیلی سئوال حل کنی
دینی اونجوری که من از سئوالای پارسال دیدم حتی از قید هم سئوال دادن پس باید عین زیست کلمه به کلمه اشو بلد باشی
زبان اگه زبانت خوبه بعیده مشکلی داشته باشی و اگه مشکل داری کتاب خط سفید خیلی میتونه بهت کمک کنه
شیمی هم که از دو بخش مسئله و تشریحی تشکیل میشه
برای بخش مسئله هرچی بیشتر مسئله حل کنین بهتره ما فقط با راه حل تشریحی
برای بخش خوندنیش هم درست عین زیست میخونی و حفظ میکنی
(حفظ کردن معادلات ضروریه) جرم اتمی عنصرها رو خیلی لازم نیس چون میتونی با خودت جدول تناوبی ببری ولی اگ بلد باشی برای خودت بهتره
مخصوص تجربی ها : درسته زمین شناسی کمی اذیت میکنه و وقت کمی براش در نظر میگیرن اما با روش خوندن درست به راحتی از پسش برمیایی
پیشنهادم اینه که ی دور سئوالای نهایی 91 و 92 رو ببینید تا نحوه کلیش از همین الان دستتون باشه
+اینا ی سری نظریات کللیه