Neverchanged
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
میدونم خیلی نظر سنجی گذاشتمه !!!! شد برنامه 90 اصن
ولی اینم جواب بدین دیگه
ولی اینم جواب بدین دیگه
کلوزه که آلمانیه بازیکن با ملیت های مختلف هم هست تو نظرسنجی ولی یه سری دیگه هم اضافه میشه به لیست.به نقل از Shahryar :الان کلوزه و نیمار هستن بعد امثال گیگز و بکن باذر و گرد مولر و ... نیستن؟ بیشتر شبیه منتخب برزیله.
واقعا پست خیلی چیز تاثیر گذاریه. در حق هر بازیکنی که وظیفه ش گل زدن نبوده ظلم شده! و خب قطعا بیشترین ظلم متوجه دروازه بان ها و مدافعا بوده.به نقل از Fateme.RMA :کلوزه، نیمار، رونی، علی کریمی و علی دایی :-\ ، فرانک ریبری، دروگبا و آرین روبن و خیلیای دیگه چیکار میکنن تو این لیست واقعا؟!
به نظر منم همون طور که آیدا گفت نمیتونیم با قاطعیت بهترین بازیکن تاریخ رو مشخص کنیم. به نظرم اگه بیایم واسه شروع بحث تو هر پست یه سری از بهترین های تاریخ رو مشخص کنیم و بعد مقایسشون کنیم بهتره! مثلن همیشه در این زمینه بهترین بازیکن و اینا در حق مدافعا ظلم شده به نظرم!
برای دروازه بانا که اصلا یه نظر سنجی گذاشتم. چند تا مدافع هم اضافه کردمبه نقل از آیدا-ق :واقعا پست خیلی چیز تاثیر گذاریه. در حق هر بازیکنی که وظیفه ش گل زدن نبوده ظلم شده! و خب قطعا بیشترین ظلم متوجه دروازه بان ها و مدافعا بوده.
به نقل از merzat :مارادونا یک استثنا در تاریخ فوتبال جهان بوده و هیچ وقت مثلش دیگه نمیاد...
عاره ولی حالا نه دیگه در این حدبه نقل از Mostafa.A :یارو معتاده که
میخایم درباره بهترین بازیکن تاریخ صحبت کنیم نه بهترین بازیکن دهه اخیر و یا مقایسه کریس و مسی!به نقل از first_74 :من خودم مسی رو دوس دارم ولی انصافن به نظرم کریس بهتر از مسیه!
البته الان اینجوریه!
مسی بعد مصدومیتش یکم افت داشته و بارسام بازیکناش کیفیتشون مثه قبل نیس و مسی نمیتونه خودش رو کامل نشون بده!
چرا؟!به نقل از Amir - Eblis :F.Totti
به نقل از آیدا-ق :فقط یه مسئله ای،چون سوال خیلی کلی ه بهتره دلایلتون رو هم واسه انتخاب اون بازیکن بگین( و اینکه اصن بهترین بازیکن کل "تاریخ" به چه معنیه و میشه تعیینش کرد یا نه)
و پست شامل صرفا اسم بازیکن نباشه(میتونید فقط تو نظرسنجی شرکت کنید)
پستای یک کلمه ای حذف میشن.
اگه از این منظر بخوایم نگاه کنیم که رونالدو نازاریو خیلی شایسته تر از رونالدینیو هستش. موفقیت های قابل توجه بیشتری هم داشته.به نقل از نيلوفر ب. :رونالدينيو :-
خوب خیلی معروفه.بهترین بازیکن جهان هم شد
قهرمانِ جام جهاني ٢٠٠٢برزيل شد